mateoLDZ Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 (edytowane) Mam tylko nadzieję, że nie będzie padał deszcz bo mało przyjazne chmury się zbierają na niebie :/ Jakby mnie nie było do 16:05 na Orlenie to nie czekajcie bo albo sobie daruje jazde lub przyjade później pod samolot. Edytowane 1 Maja 2014 przez mateoLDZ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundurowy88 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 u was też taka kijowa pogoda ?;/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JĘDRULA Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 W zgierzu już pada A jak w łodzi? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 No trochę ciemno się zrobiło :-( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 (edytowane) W Strykowie też już kropić zaczyna, ale nie ma litości Zaraz ruszam Edytowane 1 Maja 2014 przez s2nter (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 (edytowane) W shoutbox'sie piszą, że w Aleksie też pada. WTF!!! W Łodzi już też kilka kropel mam na szybie ale nie pada. Chyba jednak trzeba zrewidować zamierzenia trasowe. Może to jakoś przejdzie - szperam po pogodowych portalach. Edit: W Łodzi już pada ale niezbyt intensywnie. Na meteo jest jest napisane, że to nie będą duże opady 14-15 0,7mm http://tvnmeteo.tvn24.pl/pogoda/lodz,22283/na-dzis-na-jutro,1.html Edytowane 1 Maja 2014 przez PIT (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 na polesiu coś kropi... 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 W Łęczycy padało a teraz świeci słońce i na padanie się już nie zanosi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaroLodz Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 o ktorej jest spotkanie ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 o 16:30 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 (edytowane) W Łodzi na Złotnie padało, ale już przestało Edytowane 1 Maja 2014 przez Krzychu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 i wszystkie prognozy mówią, że padać już nie będzie 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 No i potwierdzam, że pod samolotem, jak i wokół niego jest sucho Jak zawsze byłem w ostatniej chwili, to teraz już czekam 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 A ja już czekam na stacji 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 W Licheniu słoneczko 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 (edytowane) Będę chwile pp 17 proszę czekać :-P Edytowane 1 Maja 2014 przez pistolero85 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Ktos ok 19 wybiera sie na jakis lot?? 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Dzięki za wspólny wypad było fajnie. Pozdrawiam moją grupkę, która podążając do Sulejowa dotarła do Borek Kilka epizodów po drodze było problemy z modułem zapłonowym, wyjący alarm pod siedzeniem - blokada na koło, zsuwający się tłumik, jamnik skaczący z plecaka rowerzysty (zdaje się spłoszyliśmy pieska ) ale chyba przebiegająca nocą przez drogę sarna najbardziej podniosła ciśnienie. Także przelot udany mam nadzieję, że wszyscy dotarli. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Dzięki za wspólny wypad było fajnie. Pozdrawiam moją grupkę, która podążając do Sulejowa dotarła do Borek Kilka epizodów po drodze było problemy z modułem zapłonowym, wyjący alarm pod siedzeniem - blokada na koło, zsuwający się tłumik, jamnik skaczący z plecaka rowerzysty (zdaje się spłoszyliśmy pieska ) ale chyba przebiegająca nocą przez drogę sarna najbardziej podniosła ciśnienie. Także przelot udany mam nadzieję, że wszyscy dotarli. Pewnie że dotarli 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 (edytowane) Na mnie też sarny się czaiły przy drodze, ale zobaczyłem, zwolniłem i bezpiecznie przejechałem. Moduł dawał się w drodze powrotnej ostro we znaki, ale dotarłem Dzięki dla ekipy, szkoda, że lokalnej imprezy nie uratowaliśmy. Ja jednak się załapałem ba urodziny i wypiłem za zdrowie łódzkich motocyklistów oraz wytańczyłem się za cały Sulejów Edytowane 1 Maja 2014 przez s2nter (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 A my polecieliśmy z pod samolotu do Arturówka,następnie na Della i każdy do siebie u nas obyło się bez większych dziwnych akcji 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Również uskuteczniam podziękowania ekipie lecącej na Sulejów . Jakby to było gdyby nie małe przygody. O to chodzi. Dzięki PIT, tworas, marcin76, s2nter, koledze z Łęczycy i jeszcze jednemu lotnikowi którego ksywki zapomniałem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tworas Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Dzięki za wspólny wypad było fajnie. Pozdrawiam moją grupkę, która podążając do Sulejowa dotarła do Borek Kilka epizodów po drodze było problemy z modułem zapłonowym, wyjący alarm pod siedzeniem - blokada na koło, zsuwający się tłumik, jamnik skaczący z plecaka rowerzysty (zdaje się spłoszyliśmy pieska ) ale chyba przebiegająca nocą przez drogę sarna najbardziej podniosła ciśnienie. Także przelot udany mam nadzieję, że wszyscy dotarli. Dotarli, ja jednak jeszcze wczoraj zrobiłem objazd do manu i na chatę. Również uskuteczniam podziękowania ekipie lecącej na Sulejów . Jakby to było gdyby nie małe przygody. O to chodzi. Dzięki PIT, tworas, marcin76, s2nter, koledze z Łęczycy i jeszcze jednemu lotnikowi którego ksywki zapomniałem. Pewnie Raq na gsxr przewodnik całej imprezy ;D Na mnie też sarny się czaiły przy drodze, ale zobaczyłem, zwolniłem i bezpiecznie przejechałem. Moduł dawał się w drodze powrotnej ostro we znaki, ale dotarłem Dzięki dla ekipy, szkoda, że lokalnej imprezy nie uratowaliśmy. Ja jednak się załapałem ba urodziny i wypiłem za zdrowie łódzkich motocyklistów oraz wytańczyłem się za cały Sulejów Nic dziwnego, że sarny wyskakiwały jak Ty płoszyłeś je jeżdżąc po lasach i poboczach haha A co do lokalnej imprezy.. coż te dziewczyny były bardzo smutne jak odjeżdżaliśmy, ale za to te "żeliki" pewnie się cieszyli że konkurencja zniknęła ;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Również uskuteczniam podziękowania ekipie lecącej na Sulejów . Jakby to było gdyby nie małe przygody. O to chodzi. Dzięki PIT, tworas, marcin76, s2nter, koledze z Łęczycy i jeszcze jednemu lotnikowi którego ksywki zapomniałem. To był przewodnik Raq a z Łęczycy to ja "marcin76" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaroLodz Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Byłem pierwszy raz i choć nie pojechałem w trase było mi miło ze mogłem poznać Was. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi