s2nter Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Ja dziś dłubałem przy tłumikach i okazało się, że muszę jutro szybko dbkillery dorabiać, bo jest nieco za głośno 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Odebrałam już moto ,nie warczy jak kosiarka,sprawy "na teraz" zrobione w moto więc jak nic się nie wydarzy to po raz pierwszy w tym sezonie będę pod samolotem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Ja chętnie podjadę ale dziś max do godz 21;00 muszę być w domu 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Sin Key Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 na szybko obiadek opędzluję i jestem pod areoplanem o 18 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Ja może też się zjawię ale jeszcze nie jestem do końca pewny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Ponieważ pogoda dopisuje to proponuje trasę nie za krótką, nie za długą .. 140 km Tomaszów - Piotrków. http://tinyurl.com/trasa-17-04 oczywiście z tradycyjnym postojem na końcówce trasy w Kruszowie. 1 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 (edytowane) Jeśli na Tomaszów, to proponuje, żebyście lecieli przez Andrespol - przez wolę rakową są okropne koleiny. Możecie pojechać al. Ofiar terroryzmu i wylecicie na rokicinskiej.W okolicach Tomaszowa chętnie się do was podepne na kawałek drogi Edytowane 17 Kwietnia 2014 przez Zontey (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 ja sie zjawie, ale nie dam rady w trase niestety. 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Ja też poskładałem moto (w miarę) do kupy, więc zaraz startuje do Was. 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Frekwencja dzisiaj szacun 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Sorry mili Państwo że tak się zmyłem z S14 ale niestety sprawy prywatne nie pozwalają na latanko dłuższe ! Kiedyś z byłą może się dogadam to zrobię z Wami całą traskę Pozdrowienia dla Sebola! Wyjechał na dwóch a wróci na czterech ?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mation4 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Proszę uprzejmie "kolegę" który "pożyczył" mój zegarek - mocowany na rzep do półki cebry - o zwrot przy najbliższej okazji, ewentualni o kontakt w celu spotkania. Zapożyczenie odbyło się w czasie awarii moto Sebol’a na trasie S14. Zegarek wyglądał tak: Jest to prezent od żony, która lubi jeśli spędzam więcej czasu z nią niż na moto. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 (edytowane) no takich rzeczy to bym się nie spodziewał! a może poprostu gdzieś zgubiłeś jak ja swój pilot od alarmu ? Proszę uprzejmie "kolegę" który "pożyczył" mój zegarek - mocowany na rzep do półki cebry - o zwrot przy najbliższej okazji, ewentualni o kontakt w celu spotkania. Zapożyczenie odbyło się w czasie awarii moto Sebol’a na trasie S14. Zegarek wyglądał tak: Jest to prezent od żony, która lubi jeśli spędzam więcej czasu z nią niż na moto. Edytowane 17 Kwietnia 2014 przez kulka (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 co to byłby za czwartek bez przygód, sebol masz meeeegggaaa farta 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Jestescie jeszcze gdzies na miescie? wlasnie jade na przeglad swoim rumakiem. Wiec niebawem gdzis sie pojawie:-) 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opowiadajcie co tam u Sebola się stało ?! 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Z tego co słyszałem to Sebol przy 200 złapał kapcia z tyłu ale najlapiej niech sam napisze jak mu było !!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Znaczy druty mu wylazły...:-P 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 (edytowane) Gdzie jest ten parapet? Zgubiłem się Jade na bazę, bo jutro na 5 do pracy. Dzięki wszystkim za świetną jazdę i oponie za trochę "przygody", choć oby takich przygód jak najmniej Edytowane 17 Kwietnia 2014 przez s2nter (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. LUBIANY Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Nie Sebolowi przy 200 pierd.. ła blaza , po środku dziurka piącha wchodzi. Chłopcy mięli 205 Sebol ich wyprzedził po czym zaczęło nim, fajtać zjechał na pobocze. Cudem się niewyje..ał. Głupi ma więcej szczęścia niż rozumu. Wcześniej wyłaziły mu sznurki z środka opony ale co tam jeszcze wcześniej ją przypalił , moją zapalniczką opalił dyndające się sznurki. Po czym pojechał na obwodnicę i miał wolno jechać ale jak to Sebola zawsze coś poniosło. Wrócił u Kosmatego na busie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Miał dużo szczęścia dobrze, że to tylko tak się skończyło. 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Głupi ma zawsze szczęście wolno będę jechał bo łancuch musi się ułorzyć no no 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 ;O dobrze, ze nic sie nie stało.. eeee a za kim to dzisiaj Miśki pognały? 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Ale nas było w tym Kruszowie... To był bardzo kameralny obiad, prawda Grzesiu? 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Dzięki za wspólne latanko, faktycznie frekwencja wzorowa. Trochę odmuliłem Yamahę kumpla bo poganiacie tymi rumakami, a tu tylko 60KM pcha, więc się musiała spinać Dzisiaj się anioł stróż Sebola napracował , no ale powstała nowa wersja palenia gumy (Sebol musisz zdjęcie wrzucić do galerii). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi