Konrad - Michał Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 (edytowane) Byłoby dobrze, bo PIT'y do rozliczenia to byś pomógł hahah Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez Konrad - Michał (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Rooland , Sebol może liczy na to, że ktoś mu pomoże albo za niego to zrobi . Ja bym mu pomógł ale fajerą muszę kręcić na 91. napęd wymieniony tylko co idę odebrać moto to muszę wracać taxi , 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 napęd wymieniony tylko co idę odebrać moto to muszę wracać taxi , Sebol dobrze masz , a ja nie mogę się nawet napić bo cały czas rano do roboty na 3.00 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PIT Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Byłoby dobrze, bo PIT'y do rozliczenia to byś pomógł hahah Niestety nie mam o tym pojęcia moja księgowa obrabia tą całą czarna magię. Właśnie przygotowuje jej papiery - jak ja nie lubię tej biurokracji, cyferek, potwierdzeń, faktur itd. Ja to mam problemy żeby te wszystkie papiery jej skompletować, a co dopiero to liczyć 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 (edytowane) Sebol dobrze masz , a ja nie mogę się nawet napić bo cały czas rano do roboty na 3.00 o ?to się wymieniamy ,bo o 03:00 to ja wracam z i idę . a dziś znów pogoda barowa więc idę na Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez sebol (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 o ?to się wymieniamy ,bo o 03:00 to ja wracam z i idę . a dziś znów pogoda barowa więc idę na Dobrze Sebol , że twoja wątroba to wytrzymuje o Oli nie wspomnę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 jak tam czy szef wszystkich szefów zatwierdza 19 tą ?Szefu pewnie da znać, moim zdaniem jest już wystarczająco ciepło by latać wieczorami. Jeśli nie wierzyć słuchom w ochłodzenie od świąt to będzie można spotykać się już normalnie o 19:00 więc większość zdążyłaby ogarnąć się po robocie. Mnie w najbliższy czwartek może nie być, ale to jeszcze dam znać! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 O to byłoby świetnie na 19:00 Dziś kupuję olej, paliwo, zwiększam głośność tłumików, a wieczorem zrobię osłonę na tylny amortyzator Tylko brak przeglądu, ale może się upiecze 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Tylko jak narazie to pogoda coś nie bardzo nam sprzyja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Od jutra ma się pogoda zrobić. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 W takim razie bardzo proszę o oficjalne ustalenie godziny, żebyśmy później nie dzielili się na 2 grupy 0 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Może zróbmy spot od 18:00 aby tak 18:30-18:45 wyjechać. Żeby jeszcze była szansa polatać przy świetle dziennym. 1 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Może zróbmy spot od 18:00 aby tak 18:30-18:45 wyjechać. Żeby jeszcze była szansa polatać przy świetle dziennym. Bez tytułu.png JaRoD to już masz maszynę na czwartek? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Sebol a Ty wreszcie swoją odebrałeś ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Dzisiaj przeturlałem moto kolegi na uszczelnienie i wymianę oleju w lagach, nie jest tak źle w sumie nie leje tylko taki kapuśniaczek, ale zapowiadają słonecznie w czwartek. Już trochę jaśniej jakby się robiło Może zróbmy spot od 18:00 aby tak 18:30-18:45 wyjechać. Żeby jeszcze była szansa polatać przy świetle dziennym. Dobry pomysł większość się łatwiej wyrobi i kawałek przejedziemy w stronę słońca . Choć pożyczany przez mnie rumak wygląda lepiej w nocy, kolega musi jeszcze kilka spraw upiększyć po szlifie ale mimo niedoskonałości miło będzie z wami się przejechać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 JaRoD to już masz maszynę na czwartek? Mnie nie będzie ... jutro na Białoruś śmigam. 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 jedziesz po Ural'a ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Takiego przywiozę 4 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 wg mnie śliczny,tylko będziesz się musiał nauczyć na bok go brać i kosz unosić aby w korku niestać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 JaRoD na przednim kole w korku będzie latał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 JaRoD takim to poszalejesz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Mam trzy pytanka : O której jutro jest zbiórka 17 18 19 ? Czy jutro jest jakaś trasa w planach ? Czy ktoś zamówił pogodę ? ...bo już dziś miało się rozpogadzać podobno. jak zwykle dociskają mnie zleceniami i muszę bardzo efektywnie gospodarować czasem a mimo wszystko mam niepohamowaną ochotę polatać z wami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 (edytowane) Proooszę o 18stej Prooszę Albo chociaż o 17:30 Edytowane 16 Kwietnia 2014 przez s2nter (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Pisałem już, że możemy zrobić o 18:00. Około 18:30 wyjazd w trasę ( propozycja jeszcze dziś). Zachód słońca jest o 19:45 więc będzie można trochę za widoku polatać. 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 jak zdążę poskładać moto to chociaż na spota zajrzę ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi