Pit71 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 podjadę 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Maszyna w częsci złożona więc pod samolocik podlece na teścik 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundurowy88 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 no to cza się szykować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 to jak w moje strony potem lecicie to chyba jade jeszcze raz do Łodzi 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 powinienem SIĘ POJAWIĆ OK 17:45 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Sin Key Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 na 17:30 powinienem sie wyrobic 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Ja dołączę jak się uda do ekipy wracającej z traski ok.19 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 a ja nie dołączę ani nie przyjadę... a taka pogoda extra... szit... next time 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Wsiade na moto po 19 dopiero wiec chyba nikogo juz nie złapie :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Ja nawet nie mogę tego czytać... ale już niedługo 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Super przelocik, terror po mieście chociarz kawałek, ale było warto 1 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Dzięki za latanie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Sin Key Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Jak zawsze było przednio z wami parapet: check, plac wolności: check knajpa poza miastem: check , dzięki i do zobaczenia :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 generalnie ekstra, ale nie wiem czy bede jezdził z wami, po nogach jezdzicie człowiekowi 1 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Dzisiaj liczne grono się zjawiło pod samolotem 1 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Dzisiaj liczne grono się zjawiło pod samolotem a jeszcze liczniejsze mnie mijało na brzezińskiej a ja firmowa puszka niestety 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) bulwa a jak na złość telefonu nie wziąłem ze sobą,byliśmy w karczmie za Jeżowem,oczywiście jak wyj***śmy dzide to do piero przed Rawą się skapnęliśmy hi hi ale dopadliśmy ekipę potem Pl>wolności ,parapecik mały terror po mieście i do domku.A miałem tylko chwilkę pod samolot polecieć na teścik ładowania a mnie poniosło całe szczęście, .Było super,dzięki całej ekipie latającej dzisiaj ,do następnego . Edytowane 3 Kwietnia 2014 przez sebol (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundurowy88 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 miło było do następnego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 bulwa a jak na złość telefonu nie wziąłem ze sobą,byliśmy w karczmie za Jeżowem,oczywiście jak wyj***śmy dzide to do piero przed Rawą się skapnęliśmy hi hi ale dopadliśmy ekipę potem Pl>wolności ,parapecik mały terror po mieście i do domku.A miałem tylko chwilkę pod samolot polecieć na teścik ładowania a mnie poniosło całe szczęście, .Było super,dzięki całej ekipie latającej dzisiaj ,do następnego . wiem bo z olą rozmawiałem i mówiła ze taki szczęśliwy z domu wyszedłeś i tak ci się śpieszyło pod samolot 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 generalnie ekstra, ale nie wiem czy bede jezdził z wami, po nogach jezdzicie człowiekowi No kto cofa motocyklem .. kto !!!!! 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wagon Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) Kurna olek, trza będzie się wybrać na nowy teren, musze cukierasa przyprowadzić na Chmielną hehe Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez wagon (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zapraszamy 4 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) bulwa a jak na złość telefonu nie wziąłem ze sobą,byliśmy w karczmie za Jeżowem,oczywiście jak wyj***śmy dzide to do piero przed Rawą się skapnęliśmy hi hi ale dopadliśmy ekipę potem Pl>wolności ,parapecik mały terror po mieście i do domku.A miałem tylko chwilkę pod samolot polecieć na teścik ładowania a mnie poniosło całe szczęście, .Było super,dzięki całej ekipie latającej dzisiaj ,do następnego . Ważne że ładowanie gra i tłumik napierdala Bo u Sobka nastąpiło rozszczelnienie komina. Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Siedziałem na Brzezińskiej w restauracji "szósty smak" jak przelatywaliście parę motongów było 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasher Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Ech...a ja treningi mam o 20....pupa jasna.... Jak będą spotkania wcześniej, to ja chętnie się podepnę Zazdroszczę i pozdrawiam 0 Cytuj Zapraszam do odwiedzania i wspierania fundacji "Świat z 4" Zapraszam http://swiatz4.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi