Greg Sin Key Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 kurde, nie wiem czy mam wyłazić z domu czy nie.. będzie ktoś? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Właśnie na Obywatelskiej pada deszcz jak tylko przestanie da chyba rade polatać Czekamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Płomień Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Ach to życie w dobie internetu, siedzę pół metra od okna a o tym że pada dowiaduje się z forum. Miałem dzisiaj przyjechać się przywitać i pokazać, ale nie wiem czy się dzisiaj zjawie, może jak zrobi się ciut bardziej sucho niż teraz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 U mnie na Górnej też pada 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 No nic przestało lecę pod samolot 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Ja będę czekał na dellu, oczywiście jak nie rozpada sie znów. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Sin Key Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 też się przefrune... w końcu kask z malowania odebrałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Przejeżdżałem jakieś 15 20 min temu i nikogo nie bylo, deszcz kropi więc odstawiłem moto. Ja dziś pasuję. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 u mnie pada... ale pogoda ma się tylko poprawiać z dnia na dzień 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Ja muszę wszystkich przeprosić... to że dziś zaczęło padac to moja wina. Ja wczoraj kompletnie umyłem moto, wyczyściłem i przesmarowałem łańcuch. Fu** Wszystko upierniczone aż miło :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Jjemy sobie.... 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 (edytowane) No to na zdrowie i szerokości. Pozdrowienia dla pasibrzuchów Jak Misiek z Motorwings reanimuję Yamahę kumpla i on już się nacieszy to wtedy ją podsiądę i wreszcie podjadę się przywitać i może akurat jakieś żarełko też będzie w planie. Edytowane 27 Marca 2014 przez PIT (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Przejeżdżałem jakieś 15 20 min temu i nikogo nie bylo, deszcz kropi więc odstawiłem moto. Ja dziś pasuję. niemożliwe we 3 stalismy chyba do 18 jak nie dluzej 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 żarełko zawsze jest w planie 0 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 I pojechał ktoś? Bo ja od 16:00 do 17:50 jeździłem na rowerku. Deszcz taki, jakby kot siknął... w samej bluzie byłem i nie zmokłem, więc z Ci co nie pojechali to d*py nie motocykliści 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Aidekk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 niemożliwe we 3 stalismy chyba do 18 jak nie dluzej Przejeżdżałem przeciwległym pasem i mogłem trzech maszyn nie zauważyć, nie wjechałem na parking. Trochę żałuję. Dojechałem do garażu i przestało padać. Do następnego I pojechał ktoś? Bo ja od 16:00 do 17:50 jeździłem na rowerku. Deszcz taki, jakby kot siknął... w samej bluzie byłem i nie zmokłem, więc z Ci co nie pojechali to d*py nie motocykliści A kiedy Aidkku jest najbardziej ślisko? Jak troszkę pokropi i tylko zwilży asfalt? Czy jak porządnie zleje? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 A kiedy Aidkku jest najbardziej ślisko? Jak troszkę pokropi i tylko zwilży asfalt? Czy jak porządnie zleje? Nie raz jechałem i wracałem w ulewie i nie tylko na Zippie... w sumie masz trochę racji, gorzej jak pokropi i namoczy ten piach i syf niż jak drogi płyną. Słuszna uwaga 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 twardym trza być co tam deszcz ,czy mała śnieżyca ha ha te twardy miałeś być ja wolne wziąłem żeby się z Tobą spotkać a tu d*pa Grzesia nie było 1 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 (edytowane) A kiedy Aidkku jest najbardziej ślisko? Jak troszkę pokropi i tylko zwilży asfalt? Czy jak porządnie zleje? Tak to działa ale jest jedena zasada . Przez dłuższy czas musi być sucho, żeby się zebrał kurz który z odrobiną wody tworzy takie śliskie gówno. A że ostatnio padało i to dużo zatem dziś spokojnie mozna było jeździć. Zarówno przed 17 jak i o 19 sprawdzałem Edytowane 27 Marca 2014 przez ridrick (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 No i po jeżdżone troszkę po padało potem jedzonko i koledzy odprowadzili mnie do domku 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 miałem chwile zwątpienia ale marto było ! świetna atmosfera i gdyby nie kolega (chyba miał sraczkę) to bym na tą herbatkę wpadł Sławku. do następnego ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 te twardy miałeś być ja wolne wziąłem żeby się z Tobą spotkać a tu d*pa Grzesia nie było te twardy miałeś być ja wolne wziąłem żeby się z Tobą spotkać a tu d*pa Grzesia nie było Zamieniłem białą bestie na czerwone BMW , jednak BMW nie chciało odpalić za długo stało i nie dało rady podjechać. Sorki Chylon do następnego razu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 (edytowane) Dzięki za wspólne latanie.Dobrze że na powrocie nie było bum jacyś idioci przebiegali Al.Włókniarzy w najciemniejszym z możliwych miejsc.No i jeszcze pan w firmowym autku PZU chciał Sobka zepchnąć na torowisko. Edytowane 27 Marca 2014 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobeQ Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Dzięki za przejażdżkę i do następnego 1 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi