Skocz do zawartości

Czwartkowe Spotkania w Łodzi (zakończone w 2026 roku)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ej! Opcja z rzucaniem fotek ze spotu to moim zdanie bardzo dobry pomysł.
Może można by zrobić z tego normę?! Jak ktoś był i coś miał to niech wrzuca w temat z # daty lub inny schludnym tagiem :)
Ludzie naprawdę potrafią robić niesamowite zdjęcia telefonami!
Ja tam bym chętnie wpadł i zobaczył potem swoje zdjęcie nie pozowane 😎

Edytowane przez Piuriel (wyświetl historię edycji)

... You can be better than that ...

╭〔︶︵︶〕

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Cześć,

Dołączamy się do czwartkowych spotów połączonych ze wspólnym grillowaniem i zapraszamy w najbliższy spot przenieść się pod nasz salon Honda Park Łódź przy ul. Brzezińskiej 33/35 (tuż obok Centrum Handlowego M1). Dla nas to doskonała okazja, aby Was poznać, do zobaczenia.

KopiaHondaForumdzkichMotocyklistw.jpg.d52556c3203a07e62c6e39fce1e3a01a.jpg

📍 Lokalizacja: ul. Brzezińska 33/35 w Łodzi
📅 Data: 19 września 2024
🕒 Godziny spotkania: 17:30 - 19:00

Co Was czeka na miejscu?
🔥 Kiełbaska z grilla
📲 napoje bezalkoholowe
🎉 Świetna motocyklowa atmosfera

3majcie kciuki za pogodę i do zobaczenia w czwartek o 17:30. Koniec wydarzenia zaplanowaliśmy na 19:00, aby każdy zdążył.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

IMG_6509.jpeg

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Co będzie teraz z czwartkowymi spotkaniami ?

Każdy po 30 000 PLN kary za nielegalne zgromadzenie ? :)

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Opublikowano
18 godzin temu, Bulba napisał(a):

Co będzie teraz z czwartkowymi spotkaniami ?

Każdy po 30 000 PLN kary za nielegalne zgromadzenie ? :)

Jak masz paszport polsatu, to nie dostaniesz :3

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Elo pomelo, 

Czy spoty są dalej organizowane na Pasażu? ;) 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kolejny czwartkowy spot był "obrandowany" taśmami uniemożliwiającymi podjazd do naszego stałego miejsca spotkań.

Pytanie - czy w tym sezonie temat odpuszczamy i czekamy do wiosny, aż zarządcy przejdzie, czy może Stowarzyszenie będzie jakieś oficjalne kroki podejmować?

@Suchy-wolk ktoś coś wie może?

Opublikowano

To zapewne w trosce o nasze zdrowie i bezpieczeństwo ;)

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Właśnie się zastanawiałem, czy jakiś dealer motocykli nie mógłby udostępnić nam swojego parkingu/miejsca pod sklepem na nasze spoty?

Np. LibertyMotors, Triumph, czy MotorWings - oczywiście po godzinach pracy

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

Opublikowano
W dniu 16.10.2025 o 21:37, Lancet napisał(a):

Właśnie się zastanawiałem, czy jakiś dealer motocykli nie mógłby udostępnić nam swojego parkingu/miejsca pod sklepem na nasze spoty?

Np. LibertyMotors, Triumph, czy MotorWings - oczywiście po godzinach pracy

Też mnie to zastanawia dlaczego żadna firma związana z motocyklami albo jakaś knajpa ( z dość dużym miejscem parkingowym) nie zaproponuje miejsca.  

yamaha-stars.pl

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 24.10.2025 o 21:30, Bemol napisał(a):

Też mnie to zastanawia dlaczego żadna firma związana z motocyklami albo jakaś knajpa ( z dość dużym miejscem parkingowym) nie zaproponuje miejsca.  

Bo nikt nie chce mieć kłopotów związanych z pojawianiem się różnego elementu na dwóch kołach. Trzeba po tym sprzątać, a czasami jeszcze się tłumaczyć, dlaczego nikt nie pilnował parkingu w momencie "zbiegowiska", na którym stawiali na koło :) Ostatnio na spocie jakiś młody 'podpalony' postawił CeBRę na koło i mało brakło, a wylądowałby na osobówce. "Sukces ma wielu ojców, tylko porażka jest sierotą" ;) 

• Suchy-wolk zmienił(a) tytuł na Czwartkowe Spotkania w Łodzi (zakończone w 2026 roku)
Opublikowano

Drodzy motocykliści,

Pierwszy wpis o czwartkowych spotach powstał w 2012 roku, później oficjalnie w 2014. Spotykaliśmy się pod Centralem w Łodzi, kolejno na parkingu pod nieistniejącym już (przeniesionym) samolotem przy Hali Sportowej,  a w ostatnich latach gościliśmy na parkingu pod Auchan przy al. Jana Pawła II.

Niniejszy wpis, który teraz czytasz pochodzi z dnia 7 marca 2026 i oficjalnie informuję, że czwartkowe spoty, które były wiązane z naszym forum FŁM zostają wstrzymane. Na sezon bieżący od 2026 roku nie mamy oficjalnego miejsca, nie wiążemy się z żadną konkretną lokalizacją i nie organizujemy spotkań. Nic nie stoi absolutnie na przeszkodzie, aby motocykliści spotykali się, organizowali własne miejsca i ogłaszali je tutaj na forum, natomiast w tym celu prosimy o zakładanie odrębnych wątków, wydarzeń, pilnowania porządku i ustalanie z właścicielem danego terenu czy spotkanie może być prowadzone legalnie.

Po stronie FŁM nie będzie do odwołania spotów, a jeśli takowe się pojawią to tylko ze względu na Wasze prywatne inicjatywy lub Klubów czy Stowarzyszeń motocyklowych. Serdecznie dziękuje za te wspaniałe lata w imieniu własnym i moich kolegów i koleżanek, którzy niejako byli inicjatorami wielu spotów, za poznane tysiące osób, wspólne latanie i niesamowitą atmosferę. Jestem pewny, że powrócimy do tych lat świetności, ale potrzebujemy zupełnie innego pomysłu na to wszystko.

Masylant – Marketing dla Motoryzacji
Tworzymy skuteczne kampanie dla branży motoryzacyjnej – od strategii po realizację.
📍 Cała Polska | 📧 biuro@masylant.pl | 🌐 www.masylant.pl
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...