LEju_THC Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2014 Witam, z racji iż jestem na forum od niedawna chcialbym pokazac Wam moja Fajerke.Moto zakupilem pod koniec sierpnia 2013r jako prezent na urodziny Pochodzenie : WłochyPrzebieg : ~ 38000 Rok produkcji : 2002 Jestem 2 wlascicielem w Polsce. Dodatki:- obszyta kanapa- lampa led tył- grzane manetki- wysoka szyba MRA W planach:- wydech Arrow wysoko poprowadzony pod setem(czeka na montaz)- hand made fender eliminator (jako ze gotowcow brak)- wymiana kierunkow na cos mniejszegoTak wygladal w dniu zakupu: A tu aktualne fotki: Pozdro LwG 0 Cytuj
Lans Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2014 Brzydki jak na fazera przystało Kanapa fajnie zrobiona, lampa ciemna z tyłu spoko wygląda , jeszcze tylko te kierunki na ledowe zmień 0 Cytuj
AndrzejCBR Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2014 Spoko fajerka, w niech rama ustępuje silnikowi. przednia owiewka jest naprawde fajna z boku już jest gorzej ale to kwestia gustu, na forum roi się od fazerów;p powodzonka. 0 Cytuj
pistolero85 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2014 Fajna Fajerka Mafii z Pruszkowa 0 Cytuj
LEju_THC Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2014 Fajna Fajerka Mafii z Pruszkowa Jeszcze blaszki WPR, ale niedlugo wleca juz ERW 0 Cytuj
Dajczu Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2014 Jakoś mi ten błotnik z przodu nie podchodzi, wydeszek zmień i będzie git. Poza tym bardzo ładnie się z przodu prezentuje 0 Cytuj
AndrzejCBR Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zdecydowanie błotnik na oryginal, co do tlumika ten nie jest zly. 0 Cytuj
quki Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2014 Fajny sprzęt Miłego latania i do zobaczyska 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać
Rekomendowane odpowiedzi