Bulba Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Szukam drugiej osoby do zakupu takiego zestawu. Potrzebuje jedna sztuke dla syna a wszedzie dostepne sa w kompletach. http://allegro.pl/soczewki-hid-h1-h4-h6-h7-h11-bi-xenon-ringi-ccfl-i3867076561.html Tak to wyglada Tak to swieci 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Koleszko jak zamontujesz w mej hondzinie to biorę w ciemno 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Ale Ty i tak potrzebujesz dwa 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Dolicz do tego jeszcze przetwornice, których w zestawie nie ma a będzie rozczarowanie jak przyjdzie montować i nie da się włączyć U mnie nie było problemu z podziałem zestawu bo mam 2 lampy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Powaznie ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Specjalnie wypisują co jest w zestawie i pokazują zdjecie żeby nikt nie miał pozniej pretensji że nie ma przetwornic. Ale za to jak do motocykla to warto poszukać jak najmniejszych żeby je gdzieś upchnąć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 (edytowane) Postepuja prawidłowo. Edytowane 13 Stycznia 2014 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Niby tak bo nikogo nie oszukują ale jednak wypadałoby wspomnieć że to nie wszystko co potrzeba i nawet zaproponować coś dostępnego osobno. Tak czy siak trzeba doliczyć żeby zaświeciło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Ale ja o tym doskonale wiem Wkrecam Cie 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Ale się dałem Ale w sumie lepiej w tą stronę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Bulba a nie masz problemu na przeglądach? bo szczerze mówiąc światła w moim fazerze strasznie mnie wkurzają, w nocy jest kiepsko 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 A nie chcesz soczewki bi xenonowej? na żarnik d2s/r ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Debest: Nie mam ponieważ swiatla dzialaja prawidlowo, tak jak powinny. Gruby: Nie da rady, nic innego niż to co podalem nie da się w latwy sposób zamontowac 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 (edytowane) UPDATE Na tej aukcji jest mozliwosc zakupu pojedynczej sztuki koszt 125PLN SOCZEWKI SOCZEWKA BIXENON BI XENON HID KSENON KPL http://allegro.pl/soczewki-soczewka-bixenon-bi-xenon-hid-ksenon-kpl-i3819995296.html Przesylka juz do mnie jedzie a mlody skacze pod sufit Edytowane 17 Stycznia 2014 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Koleszko jak zamontujesz w mej hondzinie to biorę w ciemno znalazłem coś takiego: link do aukcji gdzie przerabiają lampy do samodzielnego montażu. http://allegro.pl/lampa-bi-xenon-honda-cbr-rr-f4i-vtr-cbf-st-gl-i3852010367.html albo to : http://www.xenonowe.pl/oferta/modyfikacja-oswietlenia-motocykla 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Czyli to co Bulba robi sobie samemu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi