_Michał_ Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 (edytowane) Witam! Z racji mojej pracy w dziale Centrum Likwidacji Szkód firmy Autotraper pragnę poinformować Forumowiczów o możliwości naprawy samochodu w Naszym Autoryzowanym Serwisie Blacharsko - Lakierniczym Zajmujemy się m.in likwidacją szkód komunikacyjnych, pomagamy w załatwieniu wszelkich formalności. Dokonujemy napraw gotówkowych i bezgotówkowych! Oferujemy naprawy samochodów wszystkich marek! Dla naszych Klientów posiadamy samochody zastępcze na czas naprawy. Co istotne, posiadamy również samochód zastępczy dla Szkół Nauki Jazdy! Wszystkie prace blacharskie oraz lakiernicze wykonujemy z zastosowaniem wszelkich standardów producenckich. Lakierowanie odbywa się w kabinie bezpyłowej. Ponadto Nasza Firma korzysta z najlepszych materiałów lakierniczych oferowanych na rynku. Nasza kadra to wyspecjalizowani pracownicy. Pragnę dodać, że nasi Lakiernicy to wybitni specjaliści w swoim fachu. Brali udział w konkursie organizowanym przez Fiat Auto Poland dla wszystkich punktów dilerskich w całej Polsce (jak wiadomo Jeep, Alfa Romeo oraz Lancia należą do Grupy Fiata), gdzie znaleźli się w ścisłym finale zajmując czołowe miejsca!!! Z czego jesteśmy bardzo dumni! Dodam, że możemy również polakierować elementy motocykli (owiewki, zbiorniki itp.) Jesteśmy w stanie dobrać praktycznie każdy lakier Na nasze usługi udzielamy gwarancji!!! Realizujemy również usługi z zakresu "CAR SPA" - takie jak kwarcowanie (więcej informacji na ten temat znajdzie na naszej stronie Wszystkich chętnych Forumowiczów do skorzystania z naszej oferty gorąco zapraszamy Szczegóły poniżej: http://www.autotraper.com.pl/centrum-likwidacji-szkod/info/ W razie pytań bądź wątpliwości można pisać do mnie na PW, na FB, maila Firmowego bądź dzwonić Poniżej zamieszczam trochę fotografii 1) JEEP Grand Cherokee Overland (WK) po lakierowaniu czarnych poszerzeń błotników oraz nakładek zderzaków w kolor nadwozia. 2) Alfa Romeo Giulietta po usłudze kwarcowania lakieru. 3) Nasi koledzy na finale konkursu lakierniczego * Reklama opłacona u Admina. Edytowane 18 Stycznia 2014 przez _Michał_ (wyświetl historię edycji) 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 (edytowane) Tak pomyślałem, że może dodam jakieś zdjęcia z przeprowadzonych prac Poniżej foto odświeżonego zbiornika i błotników Kawasaki Vulcan'a W trakcie prac i po Edytowane 26 Maja 2014 przez _Michał_ (wyświetl historię edycji) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 (edytowane) Poniżej foto z jednej z naszych ostatnich realizacji dotyczącej car-spa i auto-detailingu JEEP Grand Cherokee SRT8 czyli najmocniejsza wersja z silnikiem benzynowym 6.4 HEMI o mocy 468 KM! Jest to samochód Naszego stałego Klienta Lakier (a także felgi) został poddany kwarcowaniu Dodatkowo wszystkie emblematy oraz grill został polakierowany na czarno, szyby pokryliśmy powłoką hydrofobową. SRT zostało również doposażone m.in w podświetlane listwy progów oraz nakładki progów Foto przed realizacją A tak wygląda SRT po realizacji Edytowane 29 Maja 2014 przez _Michał_ (wyświetl historię edycji) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Jak słyszę V8 z SRT to aż ciary przechodzą 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 (edytowane) Jak słyszę V8 z SRT to aż ciary przechodzą Faktycznie Dźwięk w którym można się zakochać Wracając do tematu, poniżej zaprezentuję foto jednej z ostatnich napraw. Można powiedzieć, że to była kosmetyka natomiast dosyć wymagająca ze względu na specyfikę lakierowania Samochód to Alfa Romeo Giulietta, prawdopodobnie w najładniejszym kolorze Ten kolor to "Rosso Competizione", 3-warstwowa perła Lakierowane w tym kolorze są również Alfy 4C Jako ciekawostkę dodam, że przy zamówieniu samochodu dopłata za ten kolor to 8000 zł. Alfa przed naprawą Giulietta po naprawie Giulietta w słońcu, zdjęcia niestety nie oddają pełni uroku samochodu w tym kolorze Edytowane 5 Czerwca 2014 przez _Michał_ (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 a powiedz mi w sobotę pracujecie ,żeby ktoś lukną co jest do roboty i wycenił to ??? Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 (edytowane) Roberto-pol72 - odpisałem na Twoją wiadomość Jeśli chodzi o godziny pracy to jesteśmy do dyspozycji od pn - pt w godzinach 8-18 Miło mi poinformować, że zaufali nam nasi bliscy znajomi a zarazem pierwsi Klienci z forum, którym zlikwidowaliśmy szkodę Jak wspomniałem naprawiamy auta WSZYSTKICH marek! Na tapetę trafił Fiat Seicento po drobnej kolizji W autku wymieniliśmy błotnik na nowy, naprawiliśmy próg (bez wycinania) oraz na życzenie Klientów dokonaliśmy "kosmetyki" maski (usunięcie zagniecenia, oraz korozji m.in po odpryskach od kamieni) Foto przed naprawą I po naprawie Edytowane 7 Czerwca 2014 przez _Michał_ (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cekal Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Z racji tego, że prezentowanym powyżej Seicento jeździ moja żona, poczułem się wywołany do tablicy i napisania kilku słów o wykonanej usłudze. Mogę szczerze przyznać, że jesteśmy bardzo zadowoleni z przeprowadzonych prac Wszystko odbyło się pod uważnym okiem naszego forumowego kolegi _Michała_, co dawało dodatkową gwarancję rzetelności Samochodzik ładnie polakierowany, próg został wyprostowany bez cięcia, można było troszkę ponegocjować cenę i usługę po forumowej znajomości, chociaż to już pewnie będzie zależało od indywidualnych zdolności negocjacyjnych Generalnie cud malina Polecamy Edytowane 10 Czerwca 2014 przez cekal (wyświetl historię edycji) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
messeter Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Witam. Naprawdę polecam.Pełna profeska.Czas oczekiwania bardzo krótki.Wykonanie super. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablogit Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Witam Wielkie podziękowania za dobrą robotę !! Bardzo miło jak odbiera się auto i ma się poczucie, że ktoś się do tego przyłożył. Zlecenie wykonane na 120% (zrobili ciut więcej niż było trzeba, żeby efekt był pełny... super !! ). Zapewne skorzystam jeszcze nie raz z usług i mogę szczerze polecić. ...zima się zbliża, moto w garażu się wynudzi, więc pewnie odświeżymy go trochę. Liczę na Waszą pomoc ;-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Z racji tego, że prezentowanym powyżej Seicento jeździ moja żona, poczułem się wywołany do tablicy i napisania kilku słów o wykonanej usłudze. Mogę szczerze przyznać, że jesteśmy bardzo zadowoleni z przeprowadzonych prac Wszystko odbyło się pod uważnym okiem naszego forumowego kolegi _Michała_, co dawało dodatkową gwarancję rzetelności Samochodzik ładnie polakierowany, próg został wyprostowany bez cięcia, można było troszkę ponegocjować cenę i usługę po forumowej znajomości, chociaż to już pewnie będzie zależało od indywidualnych zdolności negocjacyjnych Generalnie cud malina Polecamy Cekal a ile takie zaprawki kosztowały na gotowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Cekal a ile takie zaprawki kosztowały na gotowo? To nie były "zaprawki" tylko naprawa blacharsko-lakiernicza Do każdego Klienta, oraz naprawy podchodzimy indywidualnie. Robimy wycenę i Klient sam decyduje co i jak ma być zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Motongi też malujecie? Po ostatnim malowaniu mam firany jak w teatrze Trzeba szlifnąć i psiknąć kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Motongi też malujecie? Po ostatnim malowaniu mam firany jak w teatrze Trzeba szlifnąć i psiknąć Jeśli jest taka potrzeba, moto też polakierujemy (owiewki, zbiorniki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Czacha i owiewka. Ewentualnie komplet jak będzie trzeba. kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) Edytowane 27 Marca 2015 przez Gregor STG (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba R6 Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Witam W Autotraperze malowalem caly motocykl, jestem bardzo zadowollony z efektu koncowego czego dowodem jest to ze motocykl sprzedal sie w ciagu 1dnia od wystawienia aukcji. Pelen profesjonalizm i rzetelne podejscie do klienta pozwolily spac spokojnie i miec pewnosc iz motocykl jest w dobrych rekach. Moge szczerze polecic gdyz uslugi wykonywane sa na poziomie 200% Proponuje 2razy sie zastanowic oddajac swoj pojad do tzw. Pana Mietka. W Autotraperze cena nie jest wygorowana a jakosc i satysfakcja gwarantowana. Szczegolne podziekowanie dla Pana Michala!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Przyznam, że zapomniałem naskrobać dobre słowo. W samochodzie demontaż, zamówienie zderzaka, malowanie i złożenie trwało łącznie 2-3 dni, czyli ekspresowe tempo, a jakość lakieru na najwyższym poziomie. Pedantycznie podchodzę do kwestii wizualnych, więc nie ma mowy o pęcherzykach, rysach, przebarwieniach - polecam. Lepiej odżałować parę złotych więcej niż później się denerwować, że robota spierdzielona Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Witam serdecznie, Chciałbym Wszystkim osobom z którymi miałem okazję współpracować serdecznie podziękować Zarówno tym, którzy napisali kilka słów w tym temacie, jak i tym, którzy zapomnieli napisać Bardzo dziękuję za okazane zaufanie Cieszę się, że wielu forumowiczom mogłem pomóc zarówno w naprawach ich pojazdów (motocykli jak i samochodów) jak i doradzić w kwestiach związanych z likwidacją szkód... Z racji coraz mniejszej ilości czasu, a co wiąże się również z prowadzeniem tego tematu na bieżąco, oraz formalnego przejęcia firmy Autotraper przez nowego właściciela temat uważam za zamknięty... Gdyby ktoś miał jakieś problemy lub pytania służę pomocą. Jeszcze raz DZIĘKUJĘ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi