Muodyv6 Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Tkj w temacie dziś byłem obejrzeć fzr ponieważ wydawała się dobra co jednak się okazało totalnym szrotem;/ http://allegro.pl/yamaha-fzr600-i1910598941.html tu macie link i jak ktoś chce zdrowy motor to niech nawet nie dzwoni szkoda kasy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Ciekawy temat.Prosiłbym cię żebyś się pochwalił swoim zakupem motocykla w tym przedziale cenowym. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 No akurat za motor który mam teraz dałem więcej praktycznie 2x więcej tzn niecałe 2x 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi