Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Malowanie, Spawanie, Klejenie Plastiku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Niestety sezon zakończyłem szlifem, duzych strat nie ma, no ale niestety czasza i błotnik do pomalowania i klejenia.

Czy ktoś mógłby polecić fachowca na terenie Łodzi lub okolic, w miarę niedrogiego.

Wlk dzieki za info....

Opublikowano

Witam,

Niestety sezon zakończyłem szlifem, duzych strat nie ma, no ale niestety czasza i błotnik do pomalowania i klejenia.

Czy ktoś mógłby polecić fachowca na terenie Łodzi lub okolic, w miarę niedrogiego.

Wlk dzieki za info....

Możesz podjechać do naszego serwisu !

obejrzymy i na pewno coś zaradzimy!

Spawamy, prostujemy, kleimy i malujemy czyli pełen zakres usług !

Jeżeli zadzwonisz, powiesz, że jesteś z forum i jesteś  z Łodzi to transport będziesz miał w gratisie !

Plonowa 25C

91-156 Łódź

517-200-091

Pozdr

Kasia

Opublikowano

Jak jeżdzę po mieście widzę duzo firm oferujących takie usługi, czyli klejenie, ale mało jest info o malowaniu, sam potrzebuje kogoś takiego, duża częśc na wstępie już marudzi, że moto to problem w malowaniu, a to, że lakier trudno dobrać, a wg mnie to tylko zagrywka aby cena urosła. Dodatkowo potrzebuje namiaru na usługi chromowania, Znirko odpada i Danex raczej też

• 3 lata później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Dobry i niedrogi lakiernik poszukiwany wiem ze to malo realne bo albo dobry albo niedrogi ale moze ktos takiego zna :smile: am do pomalowania czache zadupniki i blotnik ( zmina koloru z czarnego na niebieski pomaracz lub srebro )

info prosil bym na PW jesli nie stwarzało by problemu

Edytowane przez Pawel76 (wyświetl historię edycji)