Vasher Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 (edytowane) Witam Serdecznie Ponieważ w dalszym ciągu poszukuję swojego 1-szego moto a jakoś ciągnie mnie do Hondek, to prosiłbym o ocenę tego maleństwa http://otomoto.pl/honda-cb-500-super-stan-stelaz-kufry-M3878059.html i ewentualnie jeszcze to : http://tablica.pl/oferta/honda-cb500-CID5-ID3gZjp.html#c45525d72d Z góry dziękuję za wszelkie informację Edytowane 7 Stycznia 2014 przez Vasher (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Zapraszam do odwiedzania i wspierania fundacji "Świat z 4" Zapraszam http://swiatz4.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ze zdjęć wręcz piękna Ze zdjęć nic tu się nie wywróży, nie jest daleko musisz jechac oglądać. Honda jak honda, silnik musi chodzić cichutko w całym zakresie obrotów, bez krekotania sprzęgła (prawa strona) na wolnych obrotach i brzęczenia napinacza rozrządu (wada fabryczna w tym roczniku). Ogólnie moto wydaje się tanie jak na jakość zdjęć ale może akurat. A nie wolisz nowszej wersji na hamulcach Brembo i z tyłu tarczy? Tutaj masz bęben z tyłu. 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seb94 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 (edytowane) http://otomoto.pl/honda-cb-500-super-stan-stelaz-kufry-M3878059.html od tego Pana motocykli bym nie polecał - zanim kupiłem cebeer to oglądałem u niego gs500 i xj600N i o ile xj-ta jeszcze w miarę jakoś jeździła chociaż regulacji to nie miała pewnie dawno, to gs miał wręcz wypiłowane dołki na ramionach felg od jakiejś blokady czy czegoś co zostało po polskiemu zaprawione innym odcieniem lakieru - odpowiedź na pytanie cóż to? , standardowa - nie wiem takie już było + daaaawno nie widział synchronizacji gaźników ani regulacji zaworów bo był mułowaty i dusił się przy mocniejszym odwijaniu rollgazu z niższych obrotów a "Plaka" na tych moto tyle że można by chleb smarować ps. byli tam tez w międzyczasie oglądać DR Big'a 800 - dziwnie szybko im poszło a jesli chciałbyś zacząć od 600 (co na moim przykładzie okazało sie bardzo przyjemnym doświadczeniem mimo komentarzy typu "zabijesz sie na tym") to zapraszam po moją CBR którą chcę zmienić na jakieś SM/Hard Enduro Edytowane 7 Stycznia 2014 przez seb94 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Napisz na priva do Martini na 4-um chciala swoja cb 500 sprzedać jak coś 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 (edytowane) od tego Pana motocykli bym nie polecał - zanim kupiłem cebeer to oglądałem u niego gs500 i xj600N Podpinam się do opinii i odradzam aukcje ze Zduńskiej Woli (właściwie to nie ZW, tylko jakaś wieś nieopodal). Kilka lat temu oglądałem CBR 125, a 2 miesiące temu GS 500 dla siostry i standardowa gatka. Motocykl wizualnie faktycznie taki jak na zdjęciach był, ale tandetne jakieś chińskie podróby, zamiast oryginalnych używanych części. Sety, klamki i wszystkie akcesoria były malowane lub wymieniane na jakiś szrot, a motocykl miał założoną blokadę, o czym wcześniej nie byłem poinformowany. Synchronizacja i regulacja, też nie widziała dawno tego motocykla. Edytowane 7 Stycznia 2014 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 I ja się podpinam do opinii o tym gościu, jak szukałem pierwszego moto 2 lata temu to miałem tam jechać ale znajomy mnie uprzedził że tam był i nie warto, podobno wygląda to tak że kupuje szrota gdzieś za granicą, naprawia po najniższych kosztach, wyczyści nalepi odblaski na koła i do żyda. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 (edytowane) No i ja tez muszę do szanownego grona odradzających dołączyć. Tragedii nie było ale szału też nie. Moto odpicowane zdrowo do sprzedania. Trzeba zdrowo uważać. Tekst ogłoszenia jest w zasadzie zawsze ten sam W naszym wypadku ten bezwypadkowy miał zdrowo przejechaną jedną stronę. Nie dyskwalifikowało to może całego moto bo nie był to jakiś wielki dzwon a raczej ktoś coś zahaczył/wywalił sie i tyle Kupiliśmy sprzęty w innym miejscu Edytowane 8 Stycznia 2014 przez ridrick (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasher Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Dzięki Serdeczne za wszelkie rady 0 Cytuj Zapraszam do odwiedzania i wspierania fundacji "Świat z 4" Zapraszam http://swiatz4.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faza Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Jak masz jechać na tą wioskę pod ZW to od razu sobie daruj. Facet albo sam doszedł do perfekcji albo kogoś z wioski do tego zatrudnia bo faktem jest, że motocykle od niego błyszczą na zdjęciach w aukcji i na żywca też. Czyściuteńkie, wychuchane, wydmuchane na pierwszy rzut oka. Na tym się kończy wszystko co dobre. Oglądałem z Gregiem "cebulę" jak chciał kupić. Wystarczyło podnieść kanapę i na ramie ukazała się jedna wielka rdza. U innych jak widzisz też coś wyszło przy oględzinach. Sam sprzedający to cwaniak liczący tylko na kupców, którzy nie mają bladego pojęcia o co pytać. Przy zadanym pytaniu albo powie Ci, że nie wie bo tak już było albo odejdzie udając, że jest czymś zajęty i nic się nie dowiesz. Chcesz to bierz, nie to zjeżdżaj, przyjedzie inny, mniej wnikliwy. Zdecydowanie odradzam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi