Robskyy Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2014 (edytowane) Siemka witka cześć ! :-) Mam na imię Robert, pochodzę ze Zduńskiej Woli, mam już prawie 24 lata.Moja zajawka do motocykli przez wiele lat była tłamszona przez przykry obrazek z dzieciństwa, kiedy to mój starszy kolega wyrżnął na swoim komarku w bok samochodu i nieźle się przy tym poturbował. Minęło około 10 lat od tamtego czasu, gdy poszedłem z ciekawości na piknik motocyklowy w Zdw i tam właśnie moja miłość do zmotoryzowanych jednosladów narodziła się ponownie :-). Ponieważ nie pochodzę z zamożnej rodziny, więc rodziców nie było po prostu stać na kupno mi motocykla. Na wakacje przed podjęciem studiów dziennych na PŁ, postanowiłem, że sam osiągnę ten zacny cel!. Po 2 latach, kiedy inni się bawili, jeździli na wczasy i walili sakę, ja zapierdzielałem w pocie czoła, wiążąc pracę z nauką by na 24 urodziny sprawić sobie najwspanialszy prezent jaki mogłem!:-). Sprawy miały się jednak dla mnie nieco lepiej niż przypuszczałem wtedy 2 lata temu, gdy wyznaczałemm sobie ten cel i mogłem kupić swoją babeczkę wcześniej niż założyłem. Od 19 grudnia ubiegłego roku jestem posiadaczem Yamahy XJ 900 S z 1997 roku w kolorze niebieskim :-). Mamy już za sobą parę przelotów, za co bardzo dziękuję globalnemu ociepleniu, bo bez niego musiałbym czekać do wiosny Pozdrowienia ze Zduńskiej Woli:)RobskyyEdit:Musiałem przeoczyć punkt o fotkach :-) Edytowane 6 Stycznia 2014 przez Robskyy (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Emil89 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2014 Powitać i pogratulować dążenia do zamierzonego celu 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
achmed Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2014 powitac i do zobaczenia 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200
Dann Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2014 Strzała 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Aidekk Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2014 Powitać i do zobaczenia! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Thebestof78 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2014 witaj i wielu pozytywnych przygód życzę 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Suchy-wolk Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2014 Witamy 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
jabioka Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2014 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku
Bliźniak Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2014 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl
pistolero85 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Hejka. konkretna opowieść. Przyczepności życzę. Edytowane 4 Stycznia 2014 przez pistolero85 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Jorima Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 cześć determinacją osiągnąć można bardzo wiele (żeby nie napisać nazbyt błogo... 'wszystko' ) graty i dozo 0 Cytuj
Marsel Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 Powitać sąsiada, do zobaczenia na 2oo 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/
gonia Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 Hejka przywitanie ok tylko zgodnie z regulaminem fotek brak 0 Cytuj
Robskyy Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 Fotki już są :-)Witaj Marsel, kojarzę twoją VFRke z allegro lub tablicy.. sprzedałeś ? 0 Cytuj
adrian91 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 (edytowane) Siemasz pogratulować maszyny bo naprawdę zacna Edytowane 6 Stycznia 2014 przez adrian91 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi