Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Mój Wierny Osiołek [Bmw F650Gs]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wszyscy, to wszyscy. Przedstawiam Wam mojego osiołka, motocykl, który zabiera mnie tam, gdzie tylko sobie zapragnę i nie marudzi, że mu za grząsko, za wąsko, czy za zimno. :smile:

20130711_161547.jpg

IMG_3898.jpg

gs_spala.jpg

vlcsnap-2013-09-29-18h50m57s9.jpg

IMG_20130814_183612.jpg

Opublikowano

Hmmm no no jeszcze tego nie widziałem w Tomaszowie fajny motocykl :smile: Gratki

Opublikowano

Hmmm no no jeszcze tego nie widziałem w Tomaszowie fajny motocykl :smile: Gratki

Bo to motocykl dalekobieżny jest, po mieście nie jeździ. ;) A jak była okazja obstawić wspólnie wesele Eweliny i Tomka, to mi zdjęcia kazali robić. ;)

Opublikowano

Podoba mi się zdięcie jak to się jeździ obok mostu ;D

Opublikowano

Moto prezentuje się wyśmienicie :smile: a mam takie pytanko nie latałeś wcześniej crosem? 

Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...

Opublikowano

a mam takie pytanko nie latałeś wcześniej crosem? 

Latałem, ale to były jeszcze czasy Orlen Team'u z Jarkiem A. :biggrin: Ty wtedy ujeżdżałeś Bandytę, jeżeli dobrze kminię. ;) Ale potem go zepsułeś. A taki ładny był - amerykański. ;)  :cheers:

Opublikowano

oooo BMW gie-es :smile:

miałam plan nabyć to moto w poprzednim sezonie… ale zdecydowałam inaczej poprowadzić scieżynkę motocyklowej pasji. Ale, ale... za jakiś czas muszę choć trochę pojeździć tą maszyną  :smile: eehh...

Super motocykl, piękne zdjęcia :smile: gratuluję

Opublikowano

Latałem, ale to były jeszcze czasy Orlen Team'u z Jarkiem A. :biggrin: Ty wtedy ujeżdżałeś Bandytę, jeżeli dobrze kminię. ;) Ale potem go zepsułeś. A taki ładny był - amerykański. ;)  :cheers:

No no widziałem foty z wypadów z Orlen Team'u ;) ano miało się Bandytę, ale niestety pan z cinquecento nie pozwolił mi się cieszyć motorkiem :/ i tak to się zakończyła przygoda z Bandytą... Pozdro i musisz pokazać mi swoje BMW :smile:  :cheers:

Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...

Opublikowano

Bardzo fajne zdjęcia i motocykl, którym chętnie zapewne wjeżdżać poza asfalt :smile:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Fajne BeEmWe :smile: Tu nie ma stracha, o cycki, jak w bokserach :smile: Nie boisz się, że ten centralny kufer zostawisz w terenie?

Z tyłu mitas 07?

Opublikowano

Podoba mi się zdięcie jak to się jeździ obok mostu ;D

Zdjęcie robione chyba gdzieś pod Skarżyskiem, musiałbym spojrzeć w GPS'a i można ogarnąć w jakiś weekend. :biggrin:

Fajne BeEmWe :smile: Tu nie ma stracha, o cycki, jak w bokserach :smile: Nie boisz się, że ten centralny kufer zostawisz w terenie?

Z tyłu mitas 07?

Cycków nie ma, ale też jest za**ście. ;) Między płytę a kufer wkładam w okolicy zamka kawałek dętki rowerowej. Przy wpinaniu jest taki huk, że całe błoto z dnia poprzedniego spada na ziemię. Jak się nie urwie razem z płytą, to sam się nie wypnie. ;) Z oponkami masz rację. To Mitas 07. Między 80-100km/h jest huk jak w ciężarówce. Plusem jest cena i to, że po 16 tys. km w tym sezonie, została ich jeszcze połowa. :biggrin:

Opublikowano

To Mitas 07. Między 80-100km/h jest huk jak w ciężarówce. Plusem jest cena i to, że po 16 tys. km w tym sezonie, została ich jeszcze połowa. :biggrin:

Spróbuj się kiedy przejechać na mitasie C02. 07 to jak bzyczenie komara, za to c02 to huk eskadry szerszeni :laugh2:  Uszy puchną, łeb odlatuje :laugh2:

Fakt,  07 wytrzymała to  jest, ale kosztem przyczepności.

Zdrowia! :smile:

Opublikowano

To fakt. Na mokrym wzmagana czujność. :-) Lewa!

Opublikowano

Mitas e09 na tył i jest o wieeeeele lepiej :smile: Wytrzymały i pozwala na więcej :smile:

Opublikowano

Może by tak kiedyś zrobić jakiś wspólny wypad enduro-turystyków z Łódzkiego Forum?? :smile:

C-02 trzyma jak wściekła w terenie, ale schodzi w oczach i jazda tym na mokrym asfalcie to samobójstwo. E-07 są fajne ale do max 3 lat, jeśli przez tyle jej nie zjeździsz to zrobi się drewniana, nie wiem czy na każdej motocyklowej gumie tak to się odczuwa, ale na tej wyjątkowo :smile:

Tylko Honda -> XL600V + XR400R = :riding:

Opublikowano

E-07 są fajne ale do max 3 lat, jeśli przez tyle jej nie zjeździsz to zrobi się drewniana

Tak długo to ja jeszcze opony nie miałem.  :riding:

Opublikowano (edytowane)
Tak długo to ja jeszcze opony nie miałem. :riding:

JAk nie będziesz palił gumy, to ciężko będzie Ci zajechać tego majtasa w te kilkanaście miesięcy :P

A mięsa tam jeszcze sporo chyba :P

Ps. A ta pierwsza fotka to co to za miejscówka???

Edytowane przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Dokładnie, moja ma jakieś 20 tyś lekko, już patrzeć na nią nie mogę :biggrin:

Tylko Honda -> XL600V + XR400R = :riding:

Opublikowano (edytowane)
Dokładnie, moja ma jakieś 20 tyś lekko, już patrzeć na nią nie mogę :biggrin:

Piotrek, wystaw na allegro jako lekko używaną :laugh2:

Albo, stań przed bramkami na najbliższym moto-bazarze, z ofertą "oddam oponę za bilet i chleb ze smalcem" :laugh2:

Edytowane przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Ps. A ta pierwsza fotka to co to za miejscówka???

Kopalnia w Inowłodzu. :smile: Zakończyłem sezon 30 grudnia, a rozpocząłem wczoraj, więc w wolnej chwili zapraszam na objazd. :biggrin:

Opublikowano

Haha , wiedziałem że długo nie wytrzymacie bez moto :smile: , ale Grzesiu podobno już nie lata :smile: