krs Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Jak wszyscy, to wszyscy. Przedstawiam Wam mojego osiołka, motocykl, który zabiera mnie tam, gdzie tylko sobie zapragnę i nie marudzi, że mu za grząsko, za wąsko, czy za zimno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Powiem że fajna maszynka na takie wyprawy 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Hmmm no no jeszcze tego nie widziałem w Tomaszowie fajny motocykl Gratki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krs Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Hmmm no no jeszcze tego nie widziałem w Tomaszowie fajny motocykl Gratki Bo to motocykl dalekobieżny jest, po mieście nie jeździ. A jak była okazja obstawić wspólnie wesele Eweliny i Tomka, to mi zdjęcia kazali robić. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukiz Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Fajny motocykl, fotki rewelacyjnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Podoba mi się zdięcie jak to się jeździ obok mostu ;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Moto prezentuje się wyśmienicie a mam takie pytanko nie latałeś wcześniej crosem? 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krs Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 a mam takie pytanko nie latałeś wcześniej crosem? Latałem, ale to były jeszcze czasy Orlen Team'u z Jarkiem A. Ty wtedy ujeżdżałeś Bandytę, jeżeli dobrze kminię. Ale potem go zepsułeś. A taki ładny był - amerykański. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 oooo BMW gie-es miałam plan nabyć to moto w poprzednim sezonie… ale zdecydowałam inaczej poprowadzić scieżynkę motocyklowej pasji. Ale, ale... za jakiś czas muszę choć trochę pojeździć tą maszyną eehh... Super motocykl, piękne zdjęcia gratuluję 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Fajny, mały GSik 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tdm850 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Bardzo ladnie wyglada Twoj GS. Zdjecia zacnie obrobione. Lewa! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Latałem, ale to były jeszcze czasy Orlen Team'u z Jarkiem A. Ty wtedy ujeżdżałeś Bandytę, jeżeli dobrze kminię. Ale potem go zepsułeś. A taki ładny był - amerykański. No no widziałem foty z wypadów z Orlen Team'u ano miało się Bandytę, ale niestety pan z cinquecento nie pozwolił mi się cieszyć motorkiem :/ i tak to się zakończyła przygoda z Bandytą... Pozdro i musisz pokazać mi swoje BMW 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Bardzo fajne zdjęcia i motocykl, którym chętnie zapewne wjeżdżać poza asfalt 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Fajne BeEmWe Tu nie ma stracha, o cycki, jak w bokserach Nie boisz się, że ten centralny kufer zostawisz w terenie? Z tyłu mitas 07? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krs Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Podoba mi się zdięcie jak to się jeździ obok mostu ;D Zdjęcie robione chyba gdzieś pod Skarżyskiem, musiałbym spojrzeć w GPS'a i można ogarnąć w jakiś weekend. Fajne BeEmWe Tu nie ma stracha, o cycki, jak w bokserach Nie boisz się, że ten centralny kufer zostawisz w terenie? Z tyłu mitas 07? Cycków nie ma, ale też jest za**ście. Między płytę a kufer wkładam w okolicy zamka kawałek dętki rowerowej. Przy wpinaniu jest taki huk, że całe błoto z dnia poprzedniego spada na ziemię. Jak się nie urwie razem z płytą, to sam się nie wypnie. Z oponkami masz rację. To Mitas 07. Między 80-100km/h jest huk jak w ciężarówce. Plusem jest cena i to, że po 16 tys. km w tym sezonie, została ich jeszcze połowa. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 To Mitas 07. Między 80-100km/h jest huk jak w ciężarówce. Plusem jest cena i to, że po 16 tys. km w tym sezonie, została ich jeszcze połowa. Spróbuj się kiedy przejechać na mitasie C02. 07 to jak bzyczenie komara, za to c02 to huk eskadry szerszeni Uszy puchną, łeb odlatuje Fakt, 07 wytrzymała to jest, ale kosztem przyczepności. Zdrowia! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krs Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 To fakt. Na mokrym wzmagana czujność. :-) Lewa! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Mitas e09 na tył i jest o wieeeeele lepiej Wytrzymały i pozwala na więcej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklodz Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Może by tak kiedyś zrobić jakiś wspólny wypad enduro-turystyków z Łódzkiego Forum?? C-02 trzyma jak wściekła w terenie, ale schodzi w oczach i jazda tym na mokrym asfalcie to samobójstwo. E-07 są fajne ale do max 3 lat, jeśli przez tyle jej nie zjeździsz to zrobi się drewniana, nie wiem czy na każdej motocyklowej gumie tak to się odczuwa, ale na tej wyjątkowo 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krs Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 E-07 są fajne ale do max 3 lat, jeśli przez tyle jej nie zjeździsz to zrobi się drewniana Tak długo to ja jeszcze opony nie miałem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 (edytowane) Tak długo to ja jeszcze opony nie miałem. JAk nie będziesz palił gumy, to ciężko będzie Ci zajechać tego majtasa w te kilkanaście miesięcy A mięsa tam jeszcze sporo chyba Ps. A ta pierwsza fotka to co to za miejscówka??? Edytowane 5 Stycznia 2014 przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklodz Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Dokładnie, moja ma jakieś 20 tyś lekko, już patrzeć na nią nie mogę 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 (edytowane) Dokładnie, moja ma jakieś 20 tyś lekko, już patrzeć na nią nie mogę Piotrek, wystaw na allegro jako lekko używaną Albo, stań przed bramkami na najbliższym moto-bazarze, z ofertą "oddam oponę za bilet i chleb ze smalcem" Edytowane 5 Stycznia 2014 przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krs Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Ps. A ta pierwsza fotka to co to za miejscówka??? Kopalnia w Inowłodzu. Zakończyłem sezon 30 grudnia, a rozpocząłem wczoraj, więc w wolnej chwili zapraszam na objazd. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek1467 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Haha , wiedziałem że długo nie wytrzymacie bez moto , ale Grzesiu podobno już nie lata 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi