Skocz do zawartości

Gska

maloletni

Rekomendowane odpowiedzi

Witam .Suzkę kupiłem 07.12.2013 r. Jest to rok 1990 od pewniej damy z łowicza
Co do spraw mechanicznych nie ma zastrzeżen pracuje i chodzi ładnie.Po tygodniowym postoju w zimnym garażu odpaliła za 2 strzałem więc jest super dodam że paliwo z gaźników było spuszczone smile.gif . Wiem Tyle że była położona na prawa stronę (parkingówka) złamana klamka hamulca i do obrotomierza dostawało się powietrze (zasniedziała szybka od środka) co już naprawilem obrotomierz wyjęty ,szybka wymyta i już zamontowane na moto,jest pare niedociągnięc bo Gska troszkę zaniedbana była zanim doszła do mnie ale dopracuje ją i będzie cudo :-)  .Do wymiany będzie pewnie rozrząd i zaworki muszę sprawdzić czy nie trzeba płytek nowych .. A ze spraw lakierniczych to wypadało by ją ładnie wymalować co chyba będzie zrobione po nowym roku jeśli tylko będzie ciepło :smile:  na razie fotka z aktualnym kolorkiem:) Gska juz zmatowana i po świętach bedzie położony podkład no i trzeba będzie dotrzeć :smile: Jak polakieruję wstawie fotkę ...

zjbo.jpg

Edytowane przez maloletni (wyświetl historię edycji)

LANS,oczywiście ,że tak :smile: Pomalutku staje się co raz piękniejsza :P dzisiaj wypolerowałem jej fele ^_^ aż chce sie na nie patrzeć ale i tak benzynke ekstrakcyjną muszę kupić i tylnia fele ze smaru wyczyścic i wtedy jeszcze raz polerka ^_^ :]

• 3 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...