maloletni Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 (edytowane) Witam .Suzkę kupiłem 07.12.2013 r. Jest to rok 1990 od pewniej damy z łowiczaCo do spraw mechanicznych nie ma zastrzeżen pracuje i chodzi ładnie.Po tygodniowym postoju w zimnym garażu odpaliła za 2 strzałem więc jest super dodam że paliwo z gaźników było spuszczone . Wiem Tyle że była położona na prawa stronę (parkingówka) złamana klamka hamulca i do obrotomierza dostawało się powietrze (zasniedziała szybka od środka) co już naprawilem obrotomierz wyjęty ,szybka wymyta i już zamontowane na moto,jest pare niedociągnięc bo Gska troszkę zaniedbana była zanim doszła do mnie ale dopracuje ją i będzie cudo :-) .Do wymiany będzie pewnie rozrząd i zaworki muszę sprawdzić czy nie trzeba płytek nowych .. A ze spraw lakierniczych to wypadało by ją ładnie wymalować co chyba będzie zrobione po nowym roku jeśli tylko będzie ciepło na razie fotka z aktualnym kolorkiem:) Gska juz zmatowana i po świętach bedzie położony podkład no i trzeba będzie dotrzeć Jak polakieruję wstawie fotkę ... Edytowane 26 Grudnia 2013 przez maloletni (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Proszę i to jeszcze ode mnie z miasta ETM 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek1467 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Jest kolejny Tomaszowianin czekamy na zdjęcia już po malowaniu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maloletni Opublikowano 27 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Widzę nie jestem tu jedynym Tomaszowianinem :] .Powitać wszystkich :] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Dostanie nowe lepsze życie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maloletni Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 LANS,oczywiście ,że tak Pomalutku staje się co raz piękniejsza dzisiaj wypolerowałem jej fele aż chce sie na nie patrzeć ale i tak benzynke ekstrakcyjną muszę kupić i tylnia fele ze smaru wyczyścic i wtedy jeszcze raz polerka :] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maloletni Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 (edytowane) Zdjęcie Po malowaniu . Edytowane 16 Maja 2014 przez maloletni (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanka95 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 ale genialny! <3 też chce! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi