gładki Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2014 Cos zaczyna szwankowac nie będę wnikał czy był orotomierz czy nie , ważne że chodzi i jest Ale pomalutku ludziska zaczynaja doceniac takie moto 0 Cytuj
Czupryn Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2014 skoro jest obrotomoerz to i lepiej Gładki widzę po opisie że też masz niezłą kolekcję. Może urządzimy kiedyś jakiś spot MZ-tek na przykład 0 Cytuj
gładki Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2014 Parę sztuk jest oczywiscie że można sie skrzyknąć na małą wycieczkę , mam jeszcze dwóch kolegów którzy posiadają etz-tki więc byle do wiosny 0 Cytuj
Czupryn Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2014 U mnie niestety zostałem sam ze swoją ETZ-tą, jak wyjezdżam na ulice to ludzie nie wiedzą co to jest Miło byłoby pośmigaćw towarzystwie innych MZ 0 Cytuj
shad Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2014 kolekcja zacna planujesz otworzyć małe muzeum ? 0 Cytuj
Czupryn Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2014 kolekcja zacna planujesz otworzyć małe muzeum ?Hmm.. no powiedzmy że tak. Z tym że to będzie muzeum zamknięte dla zwiedzających 0 Cytuj
Czupryn Opublikowano 2 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2014 (edytowane) Zaniedbałem temat więc pora odkopać go nieco.. W mojej kolekcji ciągle coś się dzieje. Prawie wszystkie sprzęty przeszły remonty kapitalne silników, i każdy był po kolej odpalany..Do mojego garażu doszedł komar w błękitnym oczojebnym malowaniu i WSK 125 garbata . Aktualnie rozebrałem garbuskę na części pierwsze i składam ją bardzo powoli.. jestem na etapie polerowania bębnów , niebawem będę zaplatał nowe szprychy, centrował itp.. Zdjęcie garbatej Jak widać ruda pogryzła garbatą nie omijając żadnego elementu..Ale jest lepiej niż można przypuszczać, będzie chyba żyła Niebawem pokażę kilka fotek z przebiegu prac .Pozdro Edytowane 2 Października 2014 przez Czupryn (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Lancet Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2014 Imponujące! Fajnie się ogląda takie "reanimację" - trzymam kciuki za Twoją wytrwałość. 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Rekomendowane odpowiedzi