gładki Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Cos zaczyna szwankowac nie będę wnikał czy był orotomierz czy nie , ważne że chodzi i jest Ale pomalutku ludziska zaczynaja doceniac takie moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 skoro jest obrotomoerz to i lepiej Gładki widzę po opisie że też masz niezłą kolekcję. Może urządzimy kiedyś jakiś spot MZ-tek na przykład 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładki Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Parę sztuk jest oczywiscie że można sie skrzyknąć na małą wycieczkę , mam jeszcze dwóch kolegów którzy posiadają etz-tki więc byle do wiosny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 U mnie niestety zostałem sam ze swoją ETZ-tą, jak wyjezdżam na ulice to ludzie nie wiedzą co to jest Miło byłoby pośmigaćw towarzystwie innych MZ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 kolekcja zacna planujesz otworzyć małe muzeum ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 kolekcja zacna planujesz otworzyć małe muzeum ?Hmm.. no powiedzmy że tak. Z tym że to będzie muzeum zamknięte dla zwiedzających 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 2 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 (edytowane) Zaniedbałem temat więc pora odkopać go nieco.. W mojej kolekcji ciągle coś się dzieje. Prawie wszystkie sprzęty przeszły remonty kapitalne silników, i każdy był po kolej odpalany..Do mojego garażu doszedł komar w błękitnym oczojebnym malowaniu i WSK 125 garbata . Aktualnie rozebrałem garbuskę na części pierwsze i składam ją bardzo powoli.. jestem na etapie polerowania bębnów , niebawem będę zaplatał nowe szprychy, centrował itp.. Zdjęcie garbatej Jak widać ruda pogryzła garbatą nie omijając żadnego elementu..Ale jest lepiej niż można przypuszczać, będzie chyba żyła Niebawem pokażę kilka fotek z przebiegu prac .Pozdro Edytowane 2 Października 2014 przez Czupryn (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kodar Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 gratuluję kolekcji 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Imponujące! Fajnie się ogląda takie "reanimację" - trzymam kciuki za Twoją wytrwałość. 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi