quki Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Motoryna - ale bym młodemu kupił jak by troch e był starszy 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZ Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Ładna kolekcja , sporo tego masz . Pozdrawiam ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Też takie chce 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek6921 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Wspaniała kolekcja 0 Cytuj Zloty Motocyklowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krs Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Ekstra zbiór. Sam szukam WSK'i w oryginale, żeby sobie przy niedzieli popyrkać po okolicy w orzeszku. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Kolekcja pierwsza klasa od patrzenia aż łezka się kręci w oku 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Dzięki koledzy Wczoraj zabrałem się za naprawę silników w rometach. Usunąłem "usprawnienia" poprzednich właścicieli, czyli zaspawane śruby itp.. Teraz czekam na części i trzy silniki będą gotowe do jazdy Później piaskowanie, lakierowanie.. trochę czasu to zajmnie, ale najważniejsza jest przyjemność z majsterkowania przy takich sprzętach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slaweklodz Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Fajna kolekcja. Chciałbym mieć tyle sprzętu i tyle miejsca żeby go zmieścić. Ja mam problem z garażowaniem jednego nie za dużego LTD-454. Pozdrowienia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Miejsca u mnie pod dostatkiem gorzej z ilością wolnego czasu żeby ogarnąć to wszystko. .. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukiz Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Super kolekcja ! Sam mam Jawe 50 Mustang i babette z 72' w oryginale 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 (edytowane) Dzisiaj stałem się posiadaczem kolejnych motocykli do mojej już większej kolekcji... Co prawda nie ma za bardzo co oglądać, dla nie jednego jest to kupa złomu.. Ja jednak widzę w tym coś innego i powoli w miarę możliwości będę próbował naprawiać je tak aby można było jeszcze nimi polatać... Edytowane 10 Stycznia 2014 przez Czupryn (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Masz łeb! Do remontu je 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zajefajna kolekcja. Daj znac jak odremontujesz 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brakus Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zazdroszczę takiego garażu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 W wolnej chwili... Kolektory Horneta przed: W trakcie: Po: I jeszcze dekielek w pierwszej wersji.. W drugiej napis HONDA został zeszlifowany do zera. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Super robota sam chce coś takigo zrobić w swoim zephyrku, powiedz czy do polerki kolektorów miałeś jakieś specjalne środki czy poprosu wytrwała praca? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Super robota sam chce coś takigo zrobić w swoim zephyrku, powiedz czy do polerki kolektorów miałeś jakieś specjalne środki czy poprosu wytrwała praca? Żadnych specjalnych środków nie miałem (nie licząc wypitych przy tym browarów itp ). Jedynie szczotka druciana na wiertarce do oczyszczenia wstępnego a dalej to już papier ścierny i polerowanie do upadłego. . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładki Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Salat , ostatnio na motobajzlu były całe zestawy do polerki Czupryn i ja trafiłem na zieloną etz 82 r ,,orginał'' , na razie zabunkrowana przed żonką co by jej ciśninie nie skoczyło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Gratuluję zakupu Żony na szczeście nie mam, więc moja stoi swobodnie nie zbunkrowana obok całej reszty motocykli . Gładki, jak masz foto MZ to pokaż, chętnie rzucę okiem Co do zestawów do polerki na bajzlu , to owszem były i sam też zakupiłem sporo różnych niezbędnych do tej pracochłonnej czynności materiałów. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładki Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 No nie zdjęć nie mam , ale jak się troszke ociepli to zrobię , jest praktycznie taka sama jak Twoja ,ten sam rok , zielen .napisy na zbiorniku i boczkach malowane , bez tarczy tylko zastanawia mnie czy w tym roczniku wychodził obrotomierz bo u mnie jest, w 83 na pewno były bo taką miałem ćwierć wieku temu i był. Jestem bardzo zadowolony z zakupu bo takiej szukałem , mz-etek niby jest ale trafić na taką ,,dziewiczą'' z papierem ciężko i nie raz pół Polski trzeba przejechać .Banan z twarzy nie schodzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Na bajzlu byłem i oczywiście pastę polerską nabyłem, o kolektory pytałem bo na bajzlu właśnie gościu mi mówił że można je najpierw lekkim kwasem (akumulatorowym) przeczyścić a potem polerkę zrobić. Powiem szczerze że mam lekkie wątpliwości co do kwasu dlatego pytałem. pewno spróbuje lekko kwasiorem gdzieś na mało widocznym miejscu i zobaczymy jaki będzie efekt. A co do ukrywania przed szanowną małżonką to znam ten ból bo u mnie w robocie stoi ukryty CBX 750 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 zastanawia mnie czy w tym roczniku wychodził obrotomierz bo u mnie jest Moja jest na 100% w oryginale i nie ma obrotomierza, hamulca tarczowego także nie ma. Przy remoncie silnika okazało się że tłok jest nominalny od TS 250, Może i wychodziły wersje z obrotomierzem, tego nie wiem.. można je najpierw lekkim kwasem (akumulatorowym) przeczyścić a potem polerkę zrobić Raczej nie ryzykowałbym z kwasem siarkowym na kwasówce. Poza tym, jaki efekt chcesz tym uzyskać ? Są na rynku dostępne środki do czyszczenia kolektorów np: Autosol AntiBlau http://www.youtube.com/watch?v=__gasyV1C6o mi jednak działanie tego środka nie zadowoliło i wypolerowałem kolektory starą sprawdzoną metodą, 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 NAJGORZEJ DOPUŚCIĆ KOLEKTORKI DO SYFU , POTEM JEST CIĘŻKO DOPROWADZIĆ DO ŁADU 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładki Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Cały motocykl zaniedbać to póżniej prob 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Spójrzcie na moje WSKi . Przykład zdewastowanych motocykli, a nie tylko zaniedbanych .. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi