Czupryn Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Witam wszystkich. Chciałbym wam pokazać moją kolekcję motocykli i motorowerów. Na początek, motocykl którym w sezonie poruszam się na codzień , Honda 900rr SC33 97r. MZ ETZ 250 1982r. Kupiłem ją kilka lat temu, w stanie który można określić jako szrot.. Od 20 lat nie odpalana, stała pod szopą u starszego pana. Na pierwszym zdjęciu niedługo po naprawie i pierwszych przejazdzkach po lesie (jeszcze niezarejestrowana), na drugim foto na tamie w jeziorsku . Romet Pony M2 Od kilku lat w moim posiadaniu, Oryginał, oprócz zbiornika który ktoś polakierował w innym odcieniu. Obecnie służy do nauki jazdy mojemu 10-letniemu chrześniakowi. Romet Ogar 200. W trakcie kompletacji i przywracania do stanu oryginalnego. Przywieziony jakiś czas temu z Ciechocinka Romet Ogar 205 Cały w oryginale, w trakcie naprawy.. Stał zapomniany u jakiegoś dziadka za stodołą. Romet Kadet Kupiłem go tydzień temu od starszego pana który z racji wieku nie mógł nim już jezdzić. Do domu przyjechałem nim na kołach. Jest w nim dużo do zrobienia aby wyglądał jak z fabryki, ale chyba dam radę I to by było póki co na tyle.Miłego oglądania Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 jak liczę, masz prawie TIR'a - 12 kółek fajny zestaw 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Spora kolekcja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Pogratulować tej "małej" kolekcji fajne maszyny 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Super kolekcja, masz w czym wybierać jak jest sezon 0 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 24 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Głównie wybór pada na bladego rzecz jasna Ale czasem fajnie odpalić maszynę o wiele starsza ode mnie i zrobić małą rundę . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Gratulacje kolekcja piękna, jeszczy by się przydał komar z pedałami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 24 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Ogólnie jeszcze by sie komar przydał może kiedyś gdzieś się znajdzie. Póki co robię miejsce na trzy wski 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 zajebioza masz FUN chłopie !! Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładki Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 pogratulowac kolekcji szczególnie etz-tka wzbódza szybsze bicie serducha , miałem identyczną może kiedyś? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 24 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Gladki, wszystko przed Tobą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek1467 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 No muszę przyznać że niezła kolekcja życzę powodzenia w renowacjach i nabywaniu kolejnych a jak już jesteśmy przy życzeniach to Wesołych Świąt 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 (edytowane) W garażu masz jak w muzeum motoryzacji Napewno te stare sprzęty też dają dużo frajdy z jazdy Edytowane 24 Grudnia 2013 przez Olo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 25 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 W garażu masz jak w muzeum motoryzacji Napewno te stare sprzęty też dają dużo frajdy z jazdy Olo sam masz kaczkę więc wiesz jak to jest Od czasu do czasu fajnie jest odpalić takiego starego sprzęta i pośmigać trochę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Wychodzi na to, że głupio zrobiłem wyprzedając swoje sprzęty No nic było mineło. Fajna kolekcja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 fajne sprzęty latało się na poniektórych ,to była radocha za młodego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Mam komara z 75r to możemy kiedy pośmigać romecikami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 25 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Nie ma problemu w sezonie możemy się umówić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Ja mam mz też z75 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 No naprawdę fajny pakiecik wspomnienia wracają 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Addicted Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Tak tak nie mo to jak benzyna+mixol 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 zapach takiej mieszanki jest bezcenny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati5679 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Kolekcja legend z PRL 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Fajna kolekcja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuzukiMixer Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zacna kolekcja bracie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi