Skocz do zawartości

[Trailer] Zapowiedź Oficjalnego Klipu Forum Łódzkich Motocyklistów

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

Aby tylko dzisiaj nie wstawił,bo małżonka się bedzie w ściekać,że w taki dzień od kompa mnie nie może oderwać :hihi: ale tak ogólnie to sam się nie mogę doczekać co tam się posklejało :biggrin:

cierpliwość to cnota, staram się dopieścić film do ostatniego szczegółu aby nie było później zrzędzenia także czekać!!! Uzbrójcie się lepiej w popcorn i pepsi bo 30 min kina was czeka :P

nie lubisz konkretnie tego zwrotu, czy wybranego słowa - a jeśli słowa, to którego? :biggrin:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

sam nie jestem cierpliwy a wbijam to córce do głowy. Dziękuję @Jorima. Nie wiedziałem że mieszam dziecku w głowie :-P

..... a w temacie to kiedy ten film :-D

:P

Uwaga będzie smalltalk filozoficzny :smile: Skoro cierpliwość jest cnotą, a cnota jest chwalebna moralnie czyli jest dobrem, to brak tej cnotliwosci oznacza zatem neganne nacechowane a nawet zło. A z doświadczenia mojego niejednokrotnie wynika iż brak cierpliwości, rozumiany jako rychliwosc decyzyjną i niechęć do wyczekiwania na cokolwiek z woli innych bytów naklaniajacych do cnotliwosci , może być nośnikiem dobra moralnego na równi z innymi popularnymi cnotami. Jestem zatem zwolennikiem niedogmatyowania cech a widzenia sytuacyjnego wszelkiej materii moralnej ;)

zupełnie jakbym słuchał co czasem gadają w sejmie - nie zrozumiałem nic z tego co Jorima napisałaś :biggrin: ale czytało się fajnie ;)

czy cierpliwi, czy cnotliwi, czy też nie w obu przypadkach, czekamy na film Kosmat! ;)

Edytowane przez jaquzie (wyświetl historię edycji)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Koniec więcej przesuwania daty, koniec fuszerki - konkretne informacje na temat premiery w tym wątku

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...