LUBIANY Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 To taki żarcik żeby Suchego nie stresować, co by jąkać nam się nie zaczął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Aby tylko dzisiaj nie wstawił,bo małżonka się bedzie w ściekać,że w taki dzień od kompa mnie nie może oderwać ale tak ogólnie to sam się nie mogę doczekać co tam się posklejało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 cierpliwość to cnota, staram się dopieścić film do ostatniego szczegółu aby nie było później zrzędzenia także czekać!!! Uzbrójcie się lepiej w popcorn i pepsi bo 30 min kina was czeka https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 cierpliwość to cnota nie znoszę tego tekstu ... od dziecka mnie wk***ia to zdecydowanie zniechęca do pielęgnowania moralności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 nie lubisz konkretnie tego zwrotu, czy wybranego słowa - a jeśli słowa, to którego? W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 hehe ale ja nikogo do cnotliwości nie namawiam a jedynie do cierpliwości https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 sam nie jestem cierpliwy a wbijam to córce do głowy. Dziękuję @Jorima. Nie wiedziałem że mieszam dziecku w głowie :-P ..... a w temacie to kiedy ten film :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Uwaga będzie smalltalk filozoficzny Skoro cierpliwość jest cnotą, a cnota jest chwalebna moralnie czyli jest dobrem, to brak tej cnotliwosci oznacza zatem neganne nacechowane a nawet zło. A z doświadczenia mojego niejednokrotnie wynika iż brak cierpliwości, rozumiany jako rychliwosc decyzyjną i niechęć do wyczekiwania na cokolwiek z woli innych bytów naklaniajacych do cnotliwosci , może być nośnikiem dobra moralnego na równi z innymi popularnymi cnotami. Jestem zatem zwolennikiem niedogmatyowania cech a widzenia sytuacyjnego wszelkiej materii moralnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 (edytowane) zupełnie jakbym słuchał co czasem gadają w sejmie - nie zrozumiałem nic z tego co Jorima napisałaś ale czytało się fajnie czy cierpliwi, czy cnotliwi, czy też nie w obu przypadkach, czekamy na film Kosmat! Edytowane 15 Lutego 2014 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Koniec więcej przesuwania daty, koniec fuszerki - konkretne informacje na temat premiery w tym wątku. Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi