Suchy-wolk Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Film jest zapowiedzią oficjalnego klipu Forum Łódzkich Motocyklistów, który zostanie opublikowany w styczniu 2014 roku! Zloty, spotkania, śluby, parady, jazda na kole, czyli połączenie wszystkich wielbicieli różnych motocykli oraz wydarzeń w jeden materiał podsumowujący miniony sezon. Zachęcam do publikowania i udostępniania filmu, nie mniej jednak proszę pamiętać, że poniższy film to tylko "zajawka" i oficjalny klip może nieco odbiegać od tego co za chwilę obejrzycie Pracujemy nad tym, aby klip w jak największym stopniu spotkał się z aprobatą, dlatego też cały proces gromadzenia materiałów z całego roku trwa, ale dobiega już końca, gdyż zaraz po świętach wznowimy prace i maksymalnie do końca stycznia powinniśmy mieć gotowca! 1 Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Nie podoba mi się czcionka na początku ;p Takto ok, Sobol w roli głównej ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 oł jeeeee, ujęcia nr 2 i 9 pochodzą z mojej kamerki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kitket987 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Trailer super już się całego filmu nie mogę doczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zapowiedz spoko czekam na film z niecierpliwością mam nadzieję że się gdzieś wypatrzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Również czekam na całość Niezły materiał... a pewnie macie sporo surówki do obrobienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Bajerancko ciekawe jak wyjdzie całość? Szkoda że nie jest już gotowy ,piękny prezencik by był pod choinkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 filmik zajefajny..... juz nie moge sie doczekac pelnej wersji.... szkoda ze pod choinke nie trafi..... Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek1467 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 No ja też bym chętnie obejrzał całość aby zobaczyć jak Łódzka ekipa się bawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Filmik fajny czekamy na całość Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Superrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Z literami jest pewien problem bo niektórych po prostu nie widać na ciemnym tle poza tym wszystko super tylko czemu nigdzie mnie nie ma www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Suchy dawaj dawaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Pewnie dostaniemy opierdziel, bo dziś ostatni dzień stycznia, a filmu nie ma... Ale wierzymy, że nasz pomysł jaki wam przedstawimy odnośnie premiery przypadnie wam do gustu. Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Suchy zmoka co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Pewnie dostaniemy opierdziel, bo dziś ostatni dzień stycznia, a filmu nie ma... Ale wierzymy, że nasz pomysł jaki wam przedstawimy odnośnie premiery przypadnie wam do gustu. że urodziny forum??? Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Walentynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Na rozpoczęcie sezony motocyklowego ŁFM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 lubiany w walentynki ma urodzinki ha ha niezły rymik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 no wlasnie kiedy bedzie filmik..... juz 1 luty... byle nie na urodziny forumowe..... Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 uważam że wstęp jest za długi w porównaniu do reszty traileru, ale przy dłuższym klipie to się wyrówna, uważam też że przydałoby się wiecej dynamicznych krótkich ujęć, no i muzyka - mało energiiiii raczej zapowiada wydarzenie się czegoś niepokojącego w negatywnym tego słowa znaczeniu - oczywiście teraz można na mnie napluś ale mam zwyczaj wyrażania subiektywnego swego własnego zdania. Róbta to prędzej bom ciekawa całości. Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Ale ty iesteś przebiegła suchy się troj ,biega co by na czas zdorzyć a ty wydziwiasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 (edytowane) Lubiany, dziewczyna nie wydziwia, a pokazała na co zwrócić uwagę, czy tam poprawić. A nawet jak wydziwia to demokrację mamy. Forum to nie partia gdzie wszyscy klaszczą wodzowi Edytowane 11 Lutego 2014 przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Ja wodzowi przyklaskuję ależ i owszem aby jak najlepiej i jak najszybciej się udało to skomponować, natomiast to nie pierwsza zapowiedź którą widzę a zdarza mi się widzieć i wstępnie oceniać sporo więc nie widzę powodu aby się nie wypowiedzieć i podpowiedzieć. Przecież nie trzeba brać tego pod uwagę. Daleko mi do przebiegłości, lubię tylko i wyłącznie jasne, proste sytuacje i oceny, staram się takie formułować. Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi