Skocz do zawartości

[Trailer] Zapowiedź Oficjalnego Klipu Forum Łódzkich Motocyklistów

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

Film jest zapowiedzią oficjalnego klipu Forum Łódzkich Motocyklistów, który zostanie opublikowany w styczniu 2014 roku! Zloty, spotkania, śluby, parady, jazda na kole, czyli połączenie wszystkich wielbicieli różnych motocykli oraz wydarzeń w jeden materiał podsumowujący miniony sezon. Zachęcam do publikowania i udostępniania filmu, nie mniej jednak proszę pamiętać, że poniższy film to tylko "zajawka" i oficjalny klip może nieco odbiegać od tego co za chwilę obejrzycie ;)

Pracujemy nad tym, aby klip w jak największym stopniu spotkał się z aprobatą, dlatego też cały proces gromadzenia materiałów z całego roku trwa, ale dobiega już końca, gdyż zaraz po świętach wznowimy prace i maksymalnie do końca stycznia powinniśmy mieć gotowca! :riding:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Bajerancko :biggrin: ciekawe jak wyjdzie całość? Szkoda że nie jest już gotowy ,piękny prezencik by był pod choinkę :laugh2:

filmik zajefajny..... juz nie moge sie doczekac pelnej wersji.... szkoda ze pod choinke nie trafi..... :sad2:

Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów

Łódź ul. Helska 60

Tel. 530 679 839, 501 529 991

Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!

Czynne pn - pt 9-17
Sob 9- 13

YAMAHA FJ 1200     icon3.png

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Z literami jest pewien problem bo niektórych po prostu nie widać na ciemnym tle poza tym wszystko super tylko czemu nigdzie mnie nie ma :biggrin:

www.szpiegowskie.com.pl

Pewnie dostaniemy opierdziel, bo dziś ostatni dzień stycznia, a filmu nie ma... :biggrin: Ale wierzymy, że nasz pomysł jaki wam przedstawimy odnośnie premiery przypadnie wam do gustu.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Pewnie dostaniemy opierdziel, bo dziś ostatni dzień stycznia, a filmu nie ma... :biggrin: Ale wierzymy, że nasz pomysł jaki wam przedstawimy odnośnie premiery przypadnie wam do gustu.

że urodziny forum???  :P

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

no wlasnie kiedy bedzie filmik..... juz 1 luty... byle nie na urodziny forumowe.....

Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów

Łódź ul. Helska 60

Tel. 530 679 839, 501 529 991

Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!

Czynne pn - pt 9-17
Sob 9- 13

YAMAHA FJ 1200     icon3.png

Chemiczna Malina

uważam że wstęp jest za długi w porównaniu do reszty traileru, ale przy dłuższym klipie to się wyrówna, uważam też że przydałoby się wiecej dynamicznych krótkich ujęć, no i muzyka - mało energiiiii :biggrin: raczej zapowiada wydarzenie się czegoś niepokojącego w negatywnym tego słowa znaczeniu - oczywiście teraz można na mnie napluś ale mam zwyczaj wyrażania subiektywnego swego własnego zdania. Róbta to prędzej bom ciekawa całości.

Too fast to live, too young to die !!!

Moje motofotografie -

http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/

Lubiany, dziewczyna nie wydziwia, a pokazała na co zwrócić uwagę, czy tam poprawić. A nawet jak wydziwia to demokrację mamy. Forum to nie partia gdzie wszyscy klaszczą wodzowi :laugh2:  :P  

Edytowane przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji)

Chemiczna Malina

Ja wodzowi przyklaskuję ależ i owszem aby jak najlepiej i jak najszybciej się udało to skomponować, natomiast to nie pierwsza zapowiedź którą widzę a zdarza mi się widzieć i wstępnie oceniać sporo więc nie widzę powodu aby się nie wypowiedzieć i podpowiedzieć. Przecież nie trzeba brać tego pod uwagę. Daleko mi do przebiegłości, lubię tylko i wyłącznie jasne, proste sytuacje i oceny, staram się takie formułować.

Too fast to live, too young to die !!!

Moje motofotografie -

http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...