Luki Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Bierz tą czarną! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 (edytowane) Witam wszystkich po dłuższej przerwie nic sie nie działo w temacie sezon się można powiedzieć zaczął to i ja zaczne:) Suzi została ze mną dobrze że się jej nie pozbyłem w tym roku już albo dopiero 500 km przejechane a jeżdziłem 2 dni Sv dostała nowe craspady made in Lasooch za***iste kierunki z białym szkiełkiem, wyszkiełkowana górna półka, sety i obwódka wlewu paliwa oraz dzwignia zmiany biegów i dźwignia tylnego hamulca nie wiem jak to sie fachowo nazywa przednie zaciski poszły do czyszczenia troszeczke syfu było kilka fotek jak moto się prezentuje w garażu Standardowo wymieniony olej filtr, filtr powietrza napędu nawet nie trzeba było ruszać oponki spokojnie sezon wytrzymaja w przyszłym zastanawiam się nad 190 aby wsadzić zobaczymy co to wyjdzie acha i oczywiście przewody w oplot Edytowane 23 Marca 2014 przez matttm1 link (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 28 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Jaki kolor polecacie przewodów hamulcowych ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Jaki kolor polecacie przewodów hamulcowych ? Zależy od gustu. Brałbym czarne lub ala carbon. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Uważaj na te crashpady od lasoocha. Też takie mam i jak miałem ślizg to crashpad przyjął na siebie uderzenie i wgiął mi ramę (zrobił się dołek na ramie, crashpad ustawił się pod kątem 45st w stosunku do ramy), ale pewnie dlatego nie miałem nogi złamanej 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 28 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 No właśnie czarne chyba bedą odpowiednie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Czarne ,całość bajer kanapa ładniutka i nie drogo ,napisy też robiom oczywiście na kanapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 (edytowane) miałam dziś okazję zobaczyć twoje moto na żywo za***isty jest ten dźwięk V, słychać Cię z daleka Edytowane 28 Marca 2014 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 28 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 miałam dziś okazję zobaczyć twoje moto na żywo za***isty jest ten dźwięk V, słychać Cię z daleka He a gdzie powiedz mi byłem na moment w Łodzi ale gdzie mnie tak słychać było ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 He a gdzie powiedz mi byłem na moment w Łodzi ale gdzie mnie tak słychać było ?? Nie w Łodzi tylko w Spale, grzecznie przejeżdżałeś koło fotoradaru ( ten odcinkowy to już działa? ) i polecam temacik: http://motocykle-lodz.pl/topic/307-upolowany-upolowana/page-140 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Nie montuj opony innego rozmiaru niż zaleca fabryka,bo to gówno daje... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 (edytowane) Nie w Łodzi tylko w Spale, grzecznie przejeżdżałeś koło fotoradaru ( ten odcinkowy to już działa? ) i polecam temacik: http://motocykle-lodz.pl/topic/307-upolowany-upolowana/page-140 Aaaa no byłem w Spale wracałem z łodzi a odcinkowy nie wiem czy działa ale to widziałąś mnie jak juz leciałe w str Tomaszowa od Opoczna Edytowane 29 Marca 2014 przez matttm1 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Aaaa no byłem w Spale wracałem z łodzi a odcinkowy nie wiem czy działa ale to widziałąś mnie jak juz leciałe w str Tomaszowa od Opoczna tak jest jechałeś w stronę Tomaszowa 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Nie montuj opony innego rozmiaru niż zaleca fabryka,bo to gówno daje... A no własnie a chciałbym mieć szerszego buta ale pewnie felga jest węższa od tych co maja fabryke 190 i żle się naciągnie i nie będzie widać różnicy tak jest jechałeś w stronę Tomaszowa A Ty byłaś moto ? bo jakieś czerwone coś stało widziałem Trzeba było mnie zatrzymać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 A Ty byłaś moto ? bo jakieś czerwone coś stało widziałem Trzeba było mnie zatrzymać tak, czerwone coś to był mój fazer zatrzymać Cię? aż tak wolno to nie jechałeś 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 No szkoda trudno innym razem napisalem posta w spotkaniach może jutro się uda polatać jak będą chętni na razie tu musze suzi przeczyścić bo jest w owadach cała 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 zino, dnia 29 Marz 2014 - 08:01, napisał: Nie montuj opony innego rozmiaru niż zaleca fabryka,bo to gówno daje... A no własnie a chciałbym mieć szerszego buta ale pewnie felga jest węższa od tych co maja fabryke 190 i żle się naciągnie i nie będzie widać różnicy "cytując z instrukcji" Zalecane ogumienie do motocykla Suzuki SV1000S Przód Rozmiar 120/70 ZR17 M/C(58W) Tył Rozmiar 190/50 ZR17 M/C(73W) Typ MICHELIN PILOT SPORT E MICHELIN PILOT SPORT L Kilka stron wcześniej pisałeś o szybie, co sadzisz o tej, 70zł na allegro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 He no za taka cene to super ale pokaż mi linka do tej szyby 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Jednak suzi dostała oponke Pirelli Diablo Rosso II DOT 4313 190/5017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek2000335 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Ładnie się prezentuje . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Fajnie wygląda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Niezła "gumka" - super wygląda. 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Bardzo ładna Chwali się takie dopieszczanie motunga. Lepsza była by przydymiona szybka. 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Wpadnij do Łodzi, pośmigamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiedz102 Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 A co to za kask, który masz na zdjęciu na początku tematu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi