blazej Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Witam Mam pytanie, montował ktoś liczniki uniwersalne do swojego motocykla? może wie na co trzeba uważac i jakie miał problemy. np. coś takiego http://allegro.pl/licznik-zegary-koso-db-01r-wielofunkcyjny-szczecin-i3793797491.html 0 Cytuj Always Hardcore!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 te koso maja fatalne podświetlenie.. mój były szef miał podobny w v-maxie tragedia... zmieniony został na orginał..taka moja podpowiedź.. 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi