pecha Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Potrzebuje namiar na jakis sprawdzony warsztat zajmujacy sie instalacjami gazowymi w samochodach.Moje pierwsze auto z gazem, nigdy nie mialem do czynienia z takimi wynalazkami, a tu nie dosc ze sekwencja, to jeszcze nie dzialajaca.Jakies rekomendacje?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 ja moge polecic w zgierzu jezeli chce ci sie tam jechac..... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecha Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 wazne zeby ludzie byli kumaci, umieli zdiagnozowac i naprawic problem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 ja osobiście tam gazu nie zakłądałem bo już miałem jak kupowałem ale w Zgierzu na Tetmajera (od ronda na Kasprowicza pierwsza w prawo) chłopaki sobie dobrze radzili... u mnie z każdym problemem dali sobie radę... 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 NaGAZ na srebrzyńskiej. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 owszem NAGAZ jest dobry ale ceny sa zaporowe...... ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Noo, tani nie są, ale masz raczej spokój, że nic nie spieprzą. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 A ja się zraziłem do nich ... Kupiłem autko z instalację Elpigaz'u (po długich poszukiwaniach w Łodzi na chwilę obecną znam dwa serwisy które coś takiego serwisują) i w Nagaz'ie nie chcieli wogóle na to nawet zerknąć .. Gość podniósł maskę i po chwili zamknął ze stwierdzeniem że nie będzie patrzył "bo to nie ich instalacja" i nie pomogły prośby ... A co do cen to wiem od znajomych że faktycznie się cenią mocno..W Zgierzu (tym co pisałem) jakoś nie mieli z tym problemu... Musiałem tylko przyjechać za dwa dni jeszcze raz bo gość musiał ściągnąć oprogramowanie serwisowe bo faktycznie moja instalacja to był jakaś rzadko spotykany egzemplarz ... 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecha Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Micek, daj jakis namiar na nich, telefon lub chociaz nazwe firmy, please 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 mam tylko telefon... 716 09 55... ulica chyba Tetmajera ale głowy nie dam... wiem jak dojechać ale ulicy nie znam 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz92 Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Ja polecam WOJT-GAZ ul. Malownicza 156 Łódź. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Po co truc autko ;>? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecha Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 auto bylo juz zatrute jak kupowalemskoro jest juz w nim instalacja za pare tys zl to az nie wypada nie skorzystac z oszczednosci 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 A to chyba że tak ale na 1-go maja firma Nagaz b.dobrze robi bo wiem jak do nas do warsztatu przyjeżdżają i chwalą ich a innych nie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marol Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Ja i kilku znajomych zakładaliśmy na Rokicińskiej 32 Eko-Auto 673-94-94 z czystym sumieniem mogę polecić. Miałem już sześć samochodów na gaz i powiem szczerze, że oprócz Lanosa 9 lat temu, który non stop pływał z obrotami i zawsze były z nim jakieś problemy reszta samochodów bez zarzutu. Jak sobie kiedyś przeliczyłem to przy tych przebiegach które robiłem, ok 25 tyś zł nie puściłem w powietrze, tylko zostało mi w kieszeni, no i ekologia:) Jedynie w zeszłym roku miałem mały dylemat czy zagazować 1,5 roczną C5 z jeszcze nie sprawdzonym na gazie silnikiem. Gwarancji na silnik i tak nie miałem, gdyż autko po kolizji sprowadzone z Danii. Podjechałem do poleconego mi przez znajomych Eko-Auto i usłyszałem, że nie zainstalują dopóki nie będą mięli pewności, że nie będę u nich co tydzień z jakimś problemem, bo na to ich nie stać (zdrowe podejście - założyć zarobić i mieś kolesia z głowy, a nie założyć za wszelką cenę i bujać się z kolesiem i wysłuchiwać ze coś mu się pier... przez cały okres gwarancji. Potrzebowali tygodnia, żeby ustalić co tam francuzi nakombinowali w tym silniku po czym do mnie zadzwonili i ku mojemu zadowoleniu zaprosili na montaż. Instalacja sekwencyjna BRC bez nubryfilaatora, gdyż nie było takiej potrzeby, koszt 2800zł. Minęło dwa lata pojawiłem się u nich dwa razy na przeglądzie gwarancyjnym i to tyle. Instalacja bez zastrzeżeń podobnie jak serwis. Inwestycja po roku się zwróciła a ja na stacji raz w tygodniu zostawiam nie 200zł tylko 110zł, reszta zawsze się przydaje na chociażby imprezy i dzieciaki . Jak ktoś mnie pyta jak można do takiego samochodu zakładać gaz, to chętnie z nim dyskutuje używając dość twardych argumentów, oczywiście popartych przykładami i doświadczeniem moim i znajomych, których przekonałem do Eko jazdy http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif Wracając do serwisu bardzo kompetentna obsługa i znający się na rzeczy właściciel - POLECAM. Podstawa to dobra instalacja i dobry serwis, gwarancja braku problemów i sporych oszczędności, które można przeznaczyć na . Ps. Deauvilla nie będę gazował http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecha Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 dzieki za opiniejak cos jeszcze wam przyjdzie na mysl to wrzucajciew przyszlym tygodniu bede jechal do tych serwisow 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Hej, odświeżę temat polecam i to bardzo http://www.autogazrawa.pl/. Ostatnio zakładałem do rovera 25 1.4 16v i śmiga pięknie. Ogólnie do tej Rawy ludzie smigają z całej polski... można poczytać o tej firmie bardzo dużo pozytywnych komentarzy, np pudzian wszystkie auta, które użytkuje w Polsce u niego gazował 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecha Opublikowano 9 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 hehe samochod sprzedalem niedawno nie naprawiajac w nim gazu ale teraz mam inny i do niego instalke bede zakladal, najprawdopodobniej w Łasku - znajomi polecili, którzy tam ostatnio zakladali 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alienik Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 ja moge polecić zakład 10 km od łasku w miejscowości Bachorzyn, sam zakładałem bo wiele ludzi mi polecało jak narazie wszystko chodzi super. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecha Opublikowano 5 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 no i założyłem gaz do lochy wybrałem firmę z Łasku = Gomar no i po tysiącu kilometrów mogę polecić nie jest żle, performance taki sam, spalanie też samochód po założeniu gazu był oddany nie brudniejszy niż do nich pojechał pod maską widać że po robocie wszystko było wytarte 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Mam kolegę który zakłada gaz w miejscowości Piątek. Mogę go polecić z czystym sumieniem. Bardzo się skupia nad prawidłowym zestrojeniem. Montaż też jest dokladny. A ceny bardzo dobre. Do tej pory nikt się nie skarżył. Ale montuje jedynie sekwencje 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JASTRZAB Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Włodzi na ul Malowniczej , za starym selgrosem , brat zakładał i kilku znajomych , kumaci goście z doświadczeniem 0 Cytuj Odszkodowania powypadkowe z polisy OC sprawcy za różne zdarzenia z ostatnich 19 lat , bezpłatna analiza sprawy , wypłacam zaliczki do 20 tys. zł na osobę po podpisaniu umowy , pokrywam wszelkie koszty sądowe , daję pisemną gwarancję wygranej sprawy sądowej.Artur JastrzębskiDyrektor Generalny woj. ŁódzkieEuropejskie Centrum Odszkodowań S. A.606-342-812 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 J.W sam tam gazowałem auto.. chociaż szef bywa dziwny to kumatych ma pracowników 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 (edytowane) mam tylko telefon... 716 09 55... ulica chyba Tetmajera ale głowy nie dam... wiem jak dojechać ale ulicy nie znam Ulica taka jak napisałeś, nr 19.Również polecam !!! Dokładnie to firma Jurex. Edytowane 5 Września 2012 przez lansl (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi