Noket Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Witam chciałbym się was zapytać czy wiecie gdzie i czy wgle w łodzi znajdę taki kombinezon:http://img02.allegro...5/35/3732453564Bardzo spodobał mi się ten model lecz przez allegro nie chcę zamawiać gdyż rozmiar może być nietrafiony. Może polecicie jakieś ciekawe kombinezony z garbem tak do 1300 zł. Najlepiej byłoby jak by były dostępne w Łodzi Pozdrawiam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zobacz sobie jeszcze kombinezony Tschul, na luzie zmieścisz się w tym przedziale cenowym i myślę, że spokojnie znajdziesz gdzieś w Łodzi. 0 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quki Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Znajomy kupił takie na Weteranie Więc 18 będziesz miał okazje przymierzyć dość sporo kombiaków 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 No faktycznie fajny ale myślę że na moto bazarze będzie można coś przymierzyć 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quki Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 i potargować 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi