Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

piękna :smile:

Opublikowano

Świetny sprzęt!!!! Gratulacje :smile:

Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać  :moto: 

Opublikowano

od 2011 w moich rękach  :decayed:

A nie myślałeś o zmianie tego odstającego stelaża na tablice rejestracyjną ?

HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to

Opublikowano

NA tą chowaną elektrycznie :smile:

Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać  :moto: 

Opublikowano

Śliczna :smile:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

A nie myślałeś o zmianie tego odstającego stelaża na tablice rejestracyjną ?

tak myślałem o stelażu aby go zmienić i dokładnie też o tym składanym elektrycznie. bo kto lubi "sweet focie od fotoradarów    :riding:

teraz zima więc pewnie coś się pozmienia

pytanko jak tu wrzucić więcej zdj, bo pisze mi że brak limitu hahaha

Opublikowano

Fajne swieze moto. 

Opublikowano

śliczna :smile:, reje dać pod lampą i jakieś fajne diodowe kieruneczki i bajka :smile:

Opublikowano

Bardzo ładna :smile: Podobno to zjadacze zakrętów ^_^

Opublikowano

Chowana tablica to bardzo dobry pomysł :biggrin: A co do moto to ładny sprzęt :smile:

Opublikowano

Piekna !!!

Najladniejsze malowanie dla R6.

Opublikowano

Rzeczywiście, maszyna prezentuje się znakomicie, tylko te kierunkowskazy przynajmniej jak dla mnie jakby trochę nie z tej bajki ;).

Opublikowano (edytowane)
Bardzo ładna Podobno to zjadacze zakrętów

tak mówią że połyka zakręty i mówią prawdę :smile:

Najladniejsze malowanie dla R6.

też tak uważam black is sexy :smile: hahaha

Rzeczywiście, maszyna prezentuje się znakomicie, tylko te kierunkowskazy przynajmniej jak dla mnie jakby trochę nie z tej bajki .

migacze będą zmienione na barracudy bo są już zamontowane manetki i ciężarki kierownicy tej firmy  :biggrin:

Edytowane przez shad (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Fajna mała czarna :smile: i ten zgrabny tyłeczek :biggrin: