GRINGO Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 posiadam suzuki an 650 k3 coś stuka w przekładni 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quki Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Stuka czy chodzi jak diesel? 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 ..mi coś stukało to wymieniłem przekładnie... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quki Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Burgman do któregoś roczniaka miał taką wadę że coś stukało i chodził wtedy jak diesel Tu masz filmik kolesia uważanego za konkretnego speca od tego modelu, można do gościa dzwonić zawsze pomaga nawet przez tel czy maile http://www.youtube.com/watch?v=kmX1YBGRxIU 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRINGO Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Stuka czy chodzi jak diesel? bardziej jak disel 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seb94 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 bardziej jak disel obejrzałem filmik 2 posty wyżej i tam masz wszystko jak na dłoni co jest problemem i jak to naprawić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Dokładnie jak wyżej napisał seb94, dobre rozwiązanie, patent aczkolwiek sprawdzałem na allegro jest faktycznie to w sprzedaży ale cena to 670zl według mnie dużo. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quki Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Trochę sporo, ale jak ktoś zdolny i ma dojście do maszyn.... 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seb94 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 też uważam że zdolny człowiek mający wprawę na tokarkach/frezarkach spokojnie coś takiego stworzy za mniejszą kwotę byle nie próbować robić więcej i sprzedawać - gość był sprytny i zgłosił do urzędu patentowego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quki Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Masz racje - na własny użytek jak najbardziej - skala masowa już odpada 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRINGO Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Dokładnie jak wyżej napisał seb94, dobre rozwiązanie, patent aczkolwiek sprawdzałem na allegro jest faktycznie to w sprzedaży ale cena to 670zl według mnie dużo. kupiłem ten zestaw naprawczy za 620 zł zamontowałem i wszystko jest ok polecam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 To zapraszam jeszcze tu http://www.forum.burgmania.net/ 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quki Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 no to git że hula 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi