Suchy-wolk Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 (edytowane) może podpiszmy się na nim? cena wzrośnie! Brak czasu na takie manewry, gdyż WOŚP całkiem blisko więc musiałem wystawić to co jest, aczkolwiek i tak jestem przekonany, że zwycięzcą będzie osoba z FŁM, która ma na co dzień z nami styczność więc podpisy nie są niezbędne chyba Nie mniej jednak pomysł dobry. Edytowane 20 Grudnia 2013 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 (edytowane) autograf admina powinien być od razu cena wzrośnie.. wśród żeńskiej części forum jakaś podobizna jak widzę jest... :D Edytowane 20 Grudnia 2013 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 4 W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 jakaś podobizna jak widzę jest... :biggrin: O Panie, żeś teraz dowalił samobója, a podoba Ci się Twój nick na forum czy go troszeczkę podrasować? 2 Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 to wszystko dla WOŚP'u W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancol Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 A można Wam coś do aukcji podrzucić? Mam 3 szklaneczki z ręcznym grawerem w stylu moto - chętnie na aukcję oddam Dodatkowo mogę dograwerować imię zwycięzcy na każdej szklance... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 A można Wam coś do aukcji podrzucić? Mam 3 szklaneczki z ręcznym grawerem w stylu moto - chętnie na aukcję oddam Podeślij do mnie lepszej jakości zdjęcia na PW. Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Ancol dawaj aukcje bo chce to mieć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancol Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Ancol dawaj aukcje bo chce to mieć! Będę wrzucać. Jak tylko to zrobię podeślę link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 25 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 - Przypominam, że do 26 grudnia możecie wylicytować unikalne karty rabatowe z niepowtarzalnymi numerami ! Pozostało kilkanaście godzin 1. Karta z numerem 0001 2. Karta z numerem 0069 3. Karta z numerem 0100 Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 To trzeba brać się do licytacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Chyba po aukcji To Suchy, jakie jeszcze przywileje posiada ta karta z numerem 1 oprócz standardowych? I już dzisiaj mogę zadeklarować, że za rok ta sama karta trafi na aukcję wośp Niech się Jurek cieszy! Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 27 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Gratulacje, gratulacje czekamy na kolejne licytacje @sovteq nie wiem czy jest się z czego cieszyć, gdyż karta z numerem 0001 była noszona i schowana w moim portfelu pomiędzy sztuczną szczęką babci, a protezą oka dziadka, także good for you No dobra koniec żartów! Jutro postaram się wstawić kolejną ciekawą aukcję. Z samych kart na WOŚP poszło 466 PLN Edit: Czy ktoś z forumowiczów brał udział w licytacji pod nickiem Jasiek_1975 ? Proszę o kontakt na PW! Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Adamos się rozmyślił? Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 27 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Adamos wygrał dwie aukcje przypadkowo zamiast jednej Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancol Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 A oto obiecany link: http://aukcje.wosp.org.pl/szklanki-z-recznym-grawerem-moto-czaszki-i877351 Zapraszam do licytacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 No to licytujemy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Dokladnie. A co z aukcjami odnosnie plecaczkow? Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iguana Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 (edytowane) LokalizacjaZgierz Pabianice no tutaj to po walcze o szkło, dawać panowie/panieDobry pomysł na swoich stronach też robimy coś dla wośp, a pomysł od Was, mikołaj mi się spodobał wasz, dajcie znać jak będą takie akcje coś tam dołożymy @Suchy napisz do mnie na PW ile Ci to forum zjada że składka na serwery eduta: w sensie obciążenia nie kasy, wezmę to może na swój garb, w TB serwery to może udźwignę Edytowane 1 Stycznia 2014 przez Iguana (wyświetl historię edycji) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Dokladnie. A co z aukcjami odnosnie plecaczkow? Daj no wyleczyć kaca po świąteczno-sylwestrowego Do końca tego tygodnia będzie aukcja Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Szklaneczki fajne 1 Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancol Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Dziękować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 (edytowane) trzeba dograć sprawy z przejażdżkami i myślę ze będzie git. ja będę licytować o ile będzie przejażdżka z sebolem ;-) Edytowane 4 Stycznia 2014 przez pistolero85 (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 I tak trzymać Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Hmm no dobrze będę pierwsza odważna(kobieta) też mogę kogoś zabrać na przejażdżkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 mnie 1 W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi