Skocz do zawartości

Aukcje Wośp 2014 Od Forum Łódzkich Motocyklistów !

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

może podpiszmy się na nim? cena wzrośnie!

Brak czasu na takie manewry, gdyż WOŚP całkiem blisko więc musiałem wystawić to co jest, aczkolwiek i tak jestem przekonany, że zwycięzcą będzie osoba z FŁM, która ma na co dzień z nami styczność więc podpisy nie są niezbędne chyba :smile: Nie mniej jednak pomysł dobry.

Edytowane przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji)

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

autograf admina powinien być :smile: od razu cena wzrośnie.. wśród żeńskiej części forum :biggrin:

jakaś podobizna jak widzę jest... :biggrin: :D :biggrin:

suchyjustin.jpg

Edytowane przez jaquzie (wyświetl historię edycji)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

jakaś podobizna jak widzę jest... :biggrin: :biggrin: :biggrin:

O Panie, żeś teraz dowalił samobója, a podoba Ci się Twój nick na forum czy go troszeczkę podrasować? :decayed: 

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

A można Wam coś do aukcji podrzucić? Mam 3 szklaneczki z ręcznym grawerem w stylu moto - chętnie na aukcję oddam :smile:315d92f86e064b6694d9f81dc8a28cd1.jpg3bf3cec69ee5dd9ac2c565cbee553bf8.jpgf253c0a3b47d61a40873cf61ed981608.jpg

Dodatkowo mogę dograwerować imię zwycięzcy na każdej szklance...

A można Wam coś do aukcji podrzucić? Mam 3 szklaneczki z ręcznym grawerem w stylu moto - chętnie na aukcję oddam

Podeślij do mnie lepszej jakości zdjęcia na PW.

- Przypominam, że do 26 grudnia możecie wylicytować unikalne karty rabatowe z niepowtarzalnymi numerami ! Pozostało kilkanaście godzin :smile:

1. Karta z numerem 0001

2. Karta z numerem 0069

3. Karta z numerem 0100

Chyba po aukcji :biggrin: To Suchy, jakie jeszcze przywileje posiada ta karta z numerem 1 oprócz standardowych?

I już dzisiaj mogę zadeklarować, że za rok ta sama karta trafi na aukcję wośp :smile: Niech się Jurek cieszy!

Honda

Gratulacje, gratulacje czekamy na kolejne licytacje  :decayed:

@sovteq nie wiem czy jest się z czego cieszyć, gdyż karta z numerem 0001 była noszona i schowana w moim portfelu pomiędzy sztuczną szczęką babci, a protezą oka dziadka, także good for you  :hihi:  

No dobra koniec żartów! :P Jutro postaram się wstawić kolejną ciekawą aukcję. Z samych kart na WOŚP poszło 466 PLN :smile:

Edit: Czy ktoś z forumowiczów brał udział w licytacji pod nickiem Jasiek_1975 ? Proszę o kontakt na PW! :smile:

Adamos wygrał dwie aukcje przypadkowo zamiast jednej ;)

Dokladnie. A co z aukcjami odnosnie plecaczkow?

Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów

Łódź ul. Helska 60

Tel. 530 679 839, 501 529 991

Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!

Czynne pn - pt 9-17
Sob 9- 13

YAMAHA FJ 1200     icon3.png

• LokalizacjaZgierz Pabianice no tutaj to po walcze o szkło, dawać panowie/panie

Dobry pomysł na swoich stronach też robimy coś dla wośp, a pomysł od Was, mikołaj mi się spodobał wasz, dajcie znać jak będą takie akcje coś tam dołożymy

@Suchy napisz do mnie na PW ile Ci to forum zjada że składka na serwery

eduta: w sensie obciążenia  nie kasy, wezmę to może na swój garb, w TB serwery to może udźwignę

Edytowane przez Iguana (wyświetl historię edycji)

Dokladnie. A co z aukcjami odnosnie plecaczkow?

Daj no wyleczyć kaca po świąteczno-sylwestrowego  :hihi:  Do końca tego tygodnia będzie aukcja :smile:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...