Dann Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Daniel brak ci adrenaliny w życiu? Jako plecak do kobiety chcesz? Ja mam swego kierowce więc nie musze szukać , ale może ktoś inny ma ochote więc czemu ma nie sypnąć grosza dla Owsiaka a przy tym mieć niezłą frajdę P.S MArta chyba się nie boisz takiego wyzwania Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 (edytowane) ..sorki ale czy tylko Gonia robi ..A inne kobiety ? tyle było motokobiet na zdjęciu ..pokazać się w seksi bieliźnie to tak ale dla Orkiestry poświęcić 30 minut.czy godzinke..hmm? Samą Gonie zostawicie..? nie chciałabym nikogo ani siebie zabić więc nie poświęcę się dla akcji i myślę, że nie ja jedna kobita tak uważam, to zbyt duża odpowiedzialność. A jak ktoś "wielki" wygra aukcję to co wtedy? Udostępniłam aukcje na fejsie więc tyle ode mnie, a gdyby trzeba było jechać do towarzystwa to chętnie. Edytowane 7 Stycznia 2014 przez Mała (wyświetl historię edycji) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Edytowana aukcja, na której nie było jeszcze ofert: PRZEJAŻDŻKA MOTOCYKLEM Z KOBIETĄ - ŁÓDŹ! Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebra Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 A ja obstawiałam, że kierowniczką będzie Kwaśna I wtedy, z sentymentu, o taką przejażdżkę bym zawalczyła Ale jako, że z Gonią też nie miałam przyjemności podróżować, to również się na to pisze 4 "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziotal24 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Weźcie pod uwagę, że wy jesteście prawie niewinni podczas jakiegokolwiek zdarzenia drogowego (odpukać - wypadku) tylko ja ponoszę winę jako organizator, jestem odpowiedzialny za osobę, która bierze plecak na swój motocykl. Konstruuję powoli dokument, który zwycięzca aukcji będzie musiał podpisać przed przejażdżką, w połowie zwalniając mnie z odpowiedzialności karnej, ale to nie przelewki. 10 takich aukcji to przesada, bo z 10 chętnych motocykli do jazdy, połowa nie da rady, bo praca, bo gil w nosie itd. Trzy jestem w stanie zorganizować przejażdżki, dlatego powstały nowe aukcje: Nooooo przy 10 takich aukcjach to pierdel gwarantowany ... a tak na serio fakt oby nic nikomu się nie stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Coś widzę że aukcja z Gonią kioski pnie się do góry jak skoczyło powyżej 20 zł to stanęło. Czy przejażdżka z Gonią jest tak mało doceniana Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Może inni nie są tak odważni jak TY Spoko mam malutkie doświadczenie z plecaczkami kto nie ryzykuje ten szampana nie pije 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 (edytowane) Szklanki są moje, teraz tylko: Dziękuję za zabawę użytkownikowi Iguana, który do końca licytował, może się kiedyś wspólnie piwka ze szklanek napijemy Edytowane 9 Stycznia 2014 przez salat (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Sałat podzielił byś się po jednej szklance dla Iguany i jedna dla mnie Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 No niestety szklanki są już rozplanowane i to tak że dla mnie zostanie jedna. W tajemnicy mogę powiedzieć że jedna będzie przeznaczona na kolejną licytację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Oferta nie dotyczy osób niepełnosprawnych oraz nietrzeźwych. Cieszmy się, że niepoprawność polityczna nie jest jeszcze w Polsce karana bo już by Suchy dostał od allegro reprymendę za takie coś. Jawna dyskryminacja osób niepełnosprawnych! A tu ciekawa aukcja wspierająca WOŚP: http://aukcje.wosp.org.pl/spotkanie-i918245 1 Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 z perspektywy nietrzezwego, to dyskryminacja nietrzezwego wlasnie (z 2 strony, nietrzezwosc to jakis stopien niepelnisprawnosci) 1 W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 (edytowane) Gonia kwota powoli rośnie Edytowane 9 Stycznia 2014 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Może inni nie są tak odważni jak TY Spoko mam malutkie doświadczenie z plecaczkami kto nie ryzykuje ten szampana nie pije Ja sobie chyba to wylicytuje. Chętnie zobaczę jak powozisz moto z takim drobnym plecaczkiem jak ja Na jakiejś imprezie juz była akcja. Pani wsiadła na moto to koło obcierało o dupe motocykla Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 (edytowane) A dlaczego chyba??? zapraszm do licytacji Aż z ciekawości zapytam ile ważysz Ridrick? Chociaż w sumie to nie ma tak dużego znaczenia jesteś motocyklistą więc myślę że bez problemu byle byś normalnie wsiadł a nie na stopkę i cały ciężar na jedną stronę plus waga moto mojego 216kg będzie tak jak na kursie przeszkolenie teoretyczne potem przejażdżka powiem tak jak byłam młodą dziewczynką dawno temu to woziłam dwie kumpele na WSK średnia waga po 50 kg to razem 100kg czasem też brata lub kolegę nawet pijanego zdarzyło się że zgubiłam po drodzę Fakt miałam dużą przerwę może dobrze bo wszyscy mi wróżyli że kiedyś się zbiję jeździłam jak szatan tak inni mówili teraz już zmądrzałam dojrzałam kilka razy jeździłam z plecakiem koleżanką, męża też wiozłam myślę że dam radę dzieciaki wcale nie małe w domu dziecka też były zadowolone Ja sobie chyba to wylicytuje. Chętnie zobaczę jak powozisz moto z takim drobnym plecaczkiem jak ja Na jakiejś imprezie juz była akcja. Pani wsiadła na moto to koło obcierało o dupe motocykla Edytowane 10 Stycznia 2014 przez gonia (wyświetl historię edycji) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuzukiMixer Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 http://aukcje.wosp.org.pl/dzien-z-motocyklem-suzuki-gsxr-k5-i925345 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Gonia ja odpadam, ważę ok 100 ; ( A szkoda, bo bym licytował 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 W sumie pewnie bym dała radę jesteś motocyklistą z takimi ludźmi inaczej się jeździ to każdy wie ale widzę że Marcin szacun wielki zabezpieczył mnie przed takimi niespodziankami 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Napisali na Onecie http://motocykle.onet.pl/aktualnosci/motocyklowe-aukcje-dla-xxii-finalu-wosp/7feed 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Napisali na Onecie http://motocykle.onet.pl/aktualnosci/motocyklowe-aukcje-dla-xxii-finalu-wosp/7feed Ciekawą inicjatywę wykazali motocykliści z Łódzkiego Forum Motocyklistów. Wystawili na aukcję zniżkowe karty członkowskie. Posiadacze karty mogą korzystać z 10%, 20% czy 30% rabatów w kilkudziesięciu miejscach w Łodzi i okolicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Myślę że jeszcze nie raz napiszą o nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Gonia ja odpadam, ważę ok 100 ; ( A szkoda, bo bym licytował Xanton tam sie nie poddaje aż chetnie bym go przebił 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 (edytowane) No aukcja wygrana : PRZEJAŻDŻKA MOTOCYKLEM Z KOBIETĄ - ŁÓDŹ! Gonia do wiadomości jako plecaczek będziesz miała moją żonkę miło lekko i przyjemnie.I oczywiście juz GSX-R polecicie . Edytowane 21 Stycznia 2014 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 No aukcja wygrana : PRZEJAŻDŻKA MOTOCYKLEM Z KOBIETĄ - ŁÓDŹ! Gonia do wiadomości jako plecaczek będziesz miała moją żonkę miło lekko i przyjemnie.I oczywiście juz GSX-R polecicie . Niestety raczej nie ponieważ GSX-R nie ma siedzenia dla pasażera((( także raczej Banditką lub Bladym Chylona ale super że to Twoja Żonka pozdrawiam i gratuluję wygranej aukcji cel szczytny Tym bardziej się cieszę bo na pewno jeździła z Tobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Podusie zamontujemy hehehe.Jeździła ze mną więc możecie pędzić ile fabryka dała i każdy zakręt na leżaka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi