Skocz do zawartości

Kawasaki Zx-9R

radek1467

Rekomendowane odpowiedzi

Postanowiłem też pochwalić się swoją maszyną :biggrin:

co prawda trzeba ją dopieścić trochę no i niestety nie jest w oryginalnym malowaniu , ale coś się temu zaradzi :smile:  Ogólnie wszystko seryjne oprócz tłumika "Viper"

post-3011-0-27586300-1386708040_thumb.jpg

post-3011-0-15633000-1386708047_thumb.jpg

post-3011-0-24300700-1386708050_thumb.jpg

Fajna kawka, w czerwonym malowaniu tego modelu jeszcze nie widziałem. To była Twoja koncepcja kolorów?

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Ogólnie kawasaki wychodziły w podobnym kolorze lecz troszkę jaśniejszym i malowanie bocznej owiewki było takie jakby rozmyte , tutaj natomiast ten czarny kolor jest jednolity. Gdy szukułem motocykla dla siebie , zauważyłem ją na allegro i postanowiłem że muszę ją mieć , bo czerowny kolor jest mniej spotykany , no i taką już kupiłem.

Fajny sprzęt :smile:

Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać  :moto: 

ZX9R to je to :biggrin: W oryginale wygląda super! Zwłaszcza ta wielka naklejka fioletowa na bocznych owiewkach :smile: Twój egzemplarz całkiem fajny :smile: No i nie jest to full seria jak napisałeś - trochę gratów w niej masz ;) Lampa biała, kierunki diodowe, manetki Harrisa, hugger na tylne koło, szyba racingowa :biggrin: Ładnie, ładnie :smile: 

Dokładnie tak jak mówisz Michał i co do manetek to bardzo jestem z nich zadowolony i polecam

Również miałem manetki harrisa w ZX6R i ZX9R :smile: Faktycznie wygodne, fajne ale mają jedną wadę - szybko się brudzą i ciężko je doczyścić :/ 

P.S Fajny masz też tankprotector z carbonu, w swojej 9-tce też taki miałem i spisywał się świetnie :smile: Nie wiem jak Ty ale ja specjalnie z UK go ściągałem :P 

9-tka za***iste moto! :biggrin: Bardzo miło wspominam :smile: 

Jeśli chodzi o tankprotector to już taki był jak kupiłem :smile:  i daje rade. Jak na razie też jestem zadowlony z  9-tki i nie planuje przesiadki , może dopiero za dwa sezony :smile: ale też pewnie na Kawasaki

• 3 tygodnie później...