radek1467 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Postanowiłem też pochwalić się swoją maszyną co prawda trzeba ją dopieścić trochę no i niestety nie jest w oryginalnym malowaniu , ale coś się temu zaradzi Ogólnie wszystko seryjne oprócz tłumika "Viper" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Fajna kawka, w czerwonym malowaniu tego modelu jeszcze nie widziałem. To była Twoja koncepcja kolorów? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek1467 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Ogólnie kawasaki wychodziły w podobnym kolorze lecz troszkę jaśniejszym i malowanie bocznej owiewki było takie jakby rozmyte , tutaj natomiast ten czarny kolor jest jednolity. Gdy szukułem motocykla dla siebie , zauważyłem ją na allegro i postanowiłem że muszę ją mieć , bo czerowny kolor jest mniej spotykany , no i taką już kupiłem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Ładna maszynka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SobolQ Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Ładna kawa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 bardzo ładny sprzęcik gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quki Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Fajny sprzęt 2 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 :-) :-) spok 1 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 ZX9R to je to W oryginale wygląda super! Zwłaszcza ta wielka naklejka fioletowa na bocznych owiewkach Twój egzemplarz całkiem fajny No i nie jest to full seria jak napisałeś - trochę gratów w niej masz Lampa biała, kierunki diodowe, manetki Harrisa, hugger na tylne koło, szyba racingowa Ładnie, ładnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek1467 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Dokładnie tak jak mówisz Michał i co do manetek to bardzo jestem z nich zadowolony i polecam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Ładna 9 malowanie też jest ok:) czekać tylko na sezon. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Dokładnie tak jak mówisz Michał i co do manetek to bardzo jestem z nich zadowolony i polecam Również miałem manetki harrisa w ZX6R i ZX9R Faktycznie wygodne, fajne ale mają jedną wadę - szybko się brudzą i ciężko je doczyścić :/ P.S Fajny masz też tankprotector z carbonu, w swojej 9-tce też taki miałem i spisywał się świetnie Nie wiem jak Ty ale ja specjalnie z UK go ściągałem 9-tka za***iste moto! Bardzo miło wspominam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek1467 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Jeśli chodzi o tankprotector to już taki był jak kupiłem i daje rade. Jak na razie też jestem zadowlony z 9-tki i nie planuje przesiadki , może dopiero za dwa sezony ale też pewnie na Kawasaki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiktoR Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 fajna sztuka, oby sie sprawowała! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek1467 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 sprawuje się jak do tej pory , ale niestety raczej będzie na sprzedaż ;/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi