em412 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2013 Przymierzam się do kupienia nowego kasku. Co myślicie o integralnym Nolanie classic N86? http://allegro.pl/grat-n86-czarny-mat-kask-integral-nolan-classic-xs-i3782263727.html 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2013 Ponad 2 lata jeździłem w modelu N85. Złego słowa nie mogę powiedzieć, ale model nie należy do "wysokich lotów", gdyż ani lekki ani cichy to on nie jest. Natomiast ergonomia zasługuje na plus. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
marmot.c Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 Obecnie jeżdżę w N86 Classic. Co do lekkości to nie czuję, żeby był ciężki, ale w sumie to chyba zależy od punktu siedzenia. Co do głośności - w mieście jest OK, im szybciej tym gorzej, ale jak ktoś już napisał na forum, przy wiekszych prędkościach nie ma cichego kasku. Ja sobie chwalę, poza tym kask też chwalony za bezpieczeństwo. Brakuje mi tylko zestawu N-COM, ale ceny niestety zabijają. Może kiedyś. Ja z Nolana jestem zadowolony. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi