quki Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Siemka Chłodne dni niosą za sobą przemyślenia na temat nowego sezonu i na chwile obecną trafiło na kombiaka Zna może ktoś lub najlepiej używa odzieży tej firmy : http://www.4sr.pl/sklep-motocyklowy/ Dzięki za każde info. 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Ja również przymierzam się do kombinezonu tej firmy, a dokładnie do modelu 4SR EDITION EVO, z tego co słyszałem i wyczytałem są to raczej bardzo dobre kombi, ale również chętnie zapoznałbym się z innymi opiniami, najlepiej użytkowników. http://motormania.com.pl/testy/odziez-i-akcesoria/kombinezon-dwuczesciowy-4sr-edition-evo-skora-z-czech/ tutaj możesz sobie mniej więcej przeczytać o kombiaku który akurat mnie interesuje, ale myślę, że chyba jakościowo cała odzież tej firmy wypada na dość dobrym poziomie. 0 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quki Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 W sumie iteresuje mnie reż model EVO ale najchętniej bym przymierzył http://www.4sr.pl/sklep-motocyklowy/kombinezony-motocyklowe/rr-edition-evo-black-silver.html Ewentualnie ten nowy : http://www.4sr.pl/sklep-motocyklowy/kombinezony-motocyklowe/rr-edition-black-white-evo.html 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Tylko szkoda, że nigdzie w Łodzi i okolicach nie ma tych kombiaków żeby przymierzyć. Może na MWB 18.01.14 ktoś się z nimi wystawi, bo jak nie to chyba najbliżej będzie trzeba zasuwać do Warszawki. 0 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quki Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 W razie co we dwoje raźniej 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Jak nic na moto weteranie się nie znajdzie to jakoś się zgadamy 0 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quki Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 (edytowane) SPox to do zoba Mierzyłem jeszcze taki : http://allegro.pl/kombinezon-skorzany-tschul-737-titanium-czarny-48-i3768103730.html http://allegro.pl/kombinezon-skorzany-tschul-747-czarno-bialy-48-i3771563867.html Powiem że z bliska źle to nie wygląda Edytowane 10 Grudnia 2013 przez quki (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Moim zdaniem kombi 4SR a Tschul nie ma co porównywać, dzieli je inna liga, oczywiście z dużym plusem dla 4SR. Może faktycznie kombi Tschul źle nie wyglądają to już z jakością ich nie jest tak kolorowo, a konkretnie chodzi mi o jakość "skóry" i protektorów. Na bezpieczeństwie nie powinno się jakoś przesadnie oszczędzać, ale jakbym miał okrojony budżet to na pewno bym wolał kupić takiego Tschula niż ganiać w jeansach 0 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quki Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Prawda - jest to dobra alternatywa przy kasie do 1200 pln. 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORWINGS Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 A oglądaliście u nas kombiaki Arlen Nessa w wyprzedaży? Dużo wyższa półka(normalna cena to 3300) za 2000 zł ( w grudniu 1800 z kartą FŁM), tyle, że dostępne są już nie wszystkie rozmiary i kolory http://motorwings.pl/search.php?orderby=position&orderway=desc&search_query=arlen&submit_search=Szukaj 0 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quki Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Ja dziś zerkałem na waszą stronkę tyle że potrzebuje na duży rozmiar Wzrost 188 cm ale w pasie ( okolice pępka ) 120 W alpine wchodzę w 56 w Tschula w 56 brzuch nie wszedł reszta spoko Z drugiej strony może ten byłby dobre na takiego .... jak ja http://motorwings.pl/3201-arlen-ness-edge-skorzana-kurtka-motocyklowa.html 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORWINGS Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Ja dziś zerkałem na waszą stronkę tyle że potrzebuje na duży rozmiar Wzrost 188 cm ale w pasie ( okolice pępka ) 120 W alpine wchodzę w 56 w Tschula w 56 brzuch nie wszedł reszta spoko Z drugiej strony może ten byłby dobre na takiego .... jak ja http://motorwings.pl/3201-arlen-ness-edge-skorzana-kurtka-motocyklowa.html Podjedź przymierzyć bo Arleny dosyć duże są. Ja mam 54, a bynajmniej do najszczuplejszych nie należę (183 cm wzrostu, 105 kg). Pamiętam, że mamy 56 na stanie i to prawidłowo dobrane to naprawdę na dużego chłopa jest Jak chcesz, to jutro w godzinach otwarcia mogę Ci napisać jakie mamy kolory w tym rozmiarze. 0 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Arleny też fajne kombiaki lecz niestety wizualnie mi nie leżą 0 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORWINGS Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Hej, mamy nawet 58 na stanie 0 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quki Opublikowano 12 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Spoko wpadnę w piątek tak z rańca najlepiej Będziecie koło 10 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORWINGS Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Sorki, otwarte od 11 0 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quki Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Juz wiem Ale opłacało się podjechać drugi raz 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Przymierzałeś coś ? A może nawet kupiłeś ? 0 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quki Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Mierzyłem Arlen Nesa ale moja muskulatura okazała się za wielka Więc zdecyduje się na tekstylia firmy HELD 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 (edytowane) Siemka Chłodne dni niosą za sobą przemyślenia na temat nowego sezonu i na chwile obecną trafiło na kombiaka Zna może ktoś lub najlepiej używa odzieży tej firmy : http://www.4sr.pl/sklep-motocyklowy/ Dzięki za każde info. Ja w tym roku kupiłem model EVO. Przelatałem w nim ok 5 tyś. km.. Kombinezon po ułożeniu super wygodny, skóra dobrej jakości. W upalne dni jest w nim za gorąco, ale do 25 stopni daje radę (za to jesienią i w sierpniowe wieczory nie musimy się martwić, że nas przewieje). Pojawiły się też pewne usterki, zaczęła pruć się podszewka na łączeniu rękawów z plecami i barkami (dziwne rozwiązanie połączenie stretch'a z siatką). Wysłałem kombinezon do reklamacji i tu super zaskoczenie. Po naprawie jest o wiele lepiej niż w oryginale, wszyto mi dodatkową taśmę na łączeniach podszewek i teraz już nie ma prawa się nic pruć. Także wielki plus dla serwisu. Podsumowując, za rozsądne pieniądze kupujesz naprawdę przyzwoite kombi, a dodatkowo jeśli by się coś działo wiesz, że możesz liczyć na bardzo dobry serwis. Edytowane 13 Grudnia 2013 przez arteklik (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Ja w tym roku kupiłem model EVO. Przelatałem w nim ok 5 tyś. km.. Kombinezon po ułożeniu super wygodny, skóra dobrej jakości. W upalne dni jest w nim za gorąco, ale do 25 stopni daje radę (za to jesienią i w sierpniowe wieczory nie musimy się martwić, że nas przewieje). Pojawiły się też pewne usterki, zaczęła pruć się podszewka na łączeniu rękawów z plecami i barkami (dziwne rozwiązanie połączenie stretch'a z siatką). Wysłałem kombinezon do reklamacji i tu super zaskoczenie. Po naprawie jest o wiele lepiej niż w oryginale, wszyto mi dodatkową taśmę na łączeniach podszewek i teraz już nie ma prawa się nic pruć. Także wielki plus dla serwisu. Podsumowując, za rozsądne pieniądze kupujesz naprawdę przyzwoite kombi, a dodatkowo jeśli by się coś działo wiesz, że możesz liczyć na bardzo dobry serwis. Na tą chwilę kupiłbyś jeszcze raz ten kombinezon czy raczej wybrałbyś coś innego w podobnym przedziale cenowym ? 0 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Na tą chwilę kupiłbyś jeszcze raz ten kombinezon czy raczej wybrałbyś coś innego w podobnym przedziale cenowym ? Tak, chociaż poszukiwań nie zawężałbym tylko do tej firmy. Wybrałem 4SR, ze względu na dostępność rozmiarów. Za tą kasę naprawdę jest w czym wybierać, a jakość jest porównywalna. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Ciekaw jestem jak z jakością skóry w 4SR??? Chodzi mi w zasadzie o następujący "szczegół" - czy może ktoś z Was jeździł w tym kombi podczas ulewy i ciekaw jestem co mu "pozostało", czy nie ma problemów ze skórą??? Nie wiem jak obecnie, ale kilka lat wstecz kolega z innego forum miał kombi zielono-czarne i po wycieczce w ulewie była tragedia... Ze skóry kolorowej wszystko jakby "spłynęło", kombi generalnie nadawało się na śmietnik... Być może to był "incydent" i jednorazowy problem ze skórą ale skutecznie mnie to zniechęciło do zakupu kombiaka tej firmy... Nie ma co ukrywać, wygląd kombiaków 4SR jest świetny, natomiast ciekawe jak to jest z jakością tej skóry.. Finalnie kupiłem BERIKA i nie żałuję, jechałem 2 razy w konkretnej ulewie gdzie kombi wysychało kilka dni ale z kolorem skóry nic się nie zadziało Zresztą kombi mam bodajże już po 3-4 sezonach i nadal wygląda świeżo Poza tym żadnych "niedoróbek" i problemów z kombiakiem nie miałem Był też w postach poruszony temat Tschula - uważam, że w tym przedziale cenowym nie ma chyba lepszego kombiaka Sam miałem Tschula przez rok i spisywał się świetnie! Znajomi mieli szlify w Tschulu i również kombi się sprawdziło, więc jeśli ktoś szuka kombi w wersji "low budget" to polecam Tschula 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi