AndrzejCBR Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Witam jak w temacie szukam kogoś kto mógłby obszyc kanape w mojej cbr najlepiej gdyby to był Piotrków Tryb lub okolice. Standardowo na czarno skora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 (edytowane) mnie znajomy obił skajem siedzenie, 2 lata i zero śladów użytkowania. A tak swoją drogą to można to samemu zrobić bez problemów, tylko skórę kupić i do dzieła. Oczywiście jeśli to ma być zwykłe obicie bez super szwów i haftów a z tego co pamiętam w F2 nie ma żadnego szwu. Satysfakcja, i 1/3 ceny Edytowane 10 Grudnia 2013 przez Massi (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 No dokładnie, Massi masz w sumie racje. Powiedz mi gdzie kupić taką skórę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 (edytowane) hmm w sumie to nie wiem gdzie kupić, ale planuje obszyć sobie kierownice w samochodzie skórą bo oryginalna już swoje przeżyła więc jutro popytam i dam znać więc tak pytałem w pracy (pracuje w firmie tapicerskiej) gdzie można kupić skórę i dowiedziałem się, że w Łodzi na ul. Bema 72 w firmie D.A.P. Z tego co wiem do siedziska najlepiej użyć skaju czy tam dermy zwał jak zwał bo skóra nasiąka i długo schnie czyli jedna jazda w deszcz 3 dni schnięcia ze skajem tego problemu nie ma no i skóra jest śliska a to mało pożądane na motocyklu Edytowane 12 Grudnia 2013 przez Massi (wyświetl historię edycji) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 12 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Podziękował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazy An (anetaisuzi) Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 to musi zbadać pan tapicer, okolice Piotrkowa chyba w Babach, też w Będkowie są panowie tapicerzy nie używaj skóry szkoda zwierzątek obij siodło kocem w panterkę będzie cudnie 1 Lazy An Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Ejj o tym nie myślałem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 nie używaj skóry szkoda zwierzątek obij siodło kocem w panterkę będzie cudnie Sorry Aneta. Jak sobie wyobrażasz jazdę w takim siodle po deszczu? Taki koc jest jak gąbka. Pomysł średni... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zeta robi pokrowce antyposlizgowe do crosówek i supermociaków, moze tym sobie obij tylko nie wiem jak z rozmiarem. Pokrowce sa dostępne na allegro użyttkownik MEFO-MX z tego co pamietam:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomek30 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Najbliżej to masz chyba porządnego tapicera w lodzi na Kilińskiego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 To nie tak blisko taka kanapa jak jest w f2 to jak ktoś wyżej napisał mogę kupić sam materiał i obić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Ja dałem do obszycia siodło od bandziora w łodzi na aleksandrowskiej na przeciw kochanówki zapłaciłem 250 zł za***ista skóra jestem zadowolony Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Drogo drogo, mam już tapicera koło Tomszowa Mazowieckiego który zmienił mi podsufitke w skodzie octavi za 130 a obszywa kanapy od moto po 100zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadza84 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Od jakiegoś czasu sama poszukiwałam firmy, która podjęłaby się obszycia kanapy w moim moto ... Pisałam do różnych firm - rozbieżność cenowa była niesamowita ! .... szczęka opadła , kiedy za niezbyt wyszukany wzór zaśpiewali mi 550zł.... W ostateczności trafiłam na firmę "pjii" ( wpisując w google wyskoczy stronka gościa) , który wycenił obszycie z niewielką zmianą kształtu siedziska i haftem na 250zł :-) Wzorów, materiałów do obszycia w propozycjach ma multum - myślę, że warto zadać sobie troszke trudu z wysyką do innego miasta a mieć rzecz porządnie zrobioną ...zresztą w dość pokaźnej galerii, którą prezentuje na stronie można ocenić jakość wykonania i podjąć decyzję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Wejdźcie na mój temat tam jest poglądowe zdjęcie jak mi jedna firma wykonała obszycie siedziska no i namiar do nich i za fajne pieniądze . Co prawda nie w okolicy Piotrkowa ale polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi