AndrzejCBR Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2013 Witam jak w temacie szukam kogoś kto mógłby obszyc kanape w mojej cbr najlepiej gdyby to był Piotrków Tryb lub okolice. Standardowo na czarno skora.
Massi Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2013 (edytowane) mnie znajomy obił skajem siedzenie, 2 lata i zero śladów użytkowania. A tak swoją drogą to można to samemu zrobić bez problemów, tylko skórę kupić i do dzieła. Oczywiście jeśli to ma być zwykłe obicie bez super szwów i haftów a z tego co pamiętam w F2 nie ma żadnego szwu. Satysfakcja, i 1/3 ceny Edytowane 10 Grudnia 2013 przez Massi (wyświetl historię edycji)
AndrzejCBR Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2013 No dokładnie, Massi masz w sumie racje. Powiedz mi gdzie kupić taką skórę?
Massi Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2013 (edytowane) hmm w sumie to nie wiem gdzie kupić, ale planuje obszyć sobie kierownice w samochodzie skórą bo oryginalna już swoje przeżyła więc jutro popytam i dam znać więc tak pytałem w pracy (pracuje w firmie tapicerskiej) gdzie można kupić skórę i dowiedziałem się, że w Łodzi na ul. Bema 72 w firmie D.A.P. Z tego co wiem do siedziska najlepiej użyć skaju czy tam dermy zwał jak zwał bo skóra nasiąka i długo schnie czyli jedna jazda w deszcz 3 dni schnięcia ze skajem tego problemu nie ma no i skóra jest śliska a to mało pożądane na motocyklu Edytowane 12 Grudnia 2013 przez Massi (wyświetl historię edycji) 1
Lazy An (anetaisuzi) Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2013 to musi zbadać pan tapicer, okolice Piotrkowa chyba w Babach, też w Będkowie są panowie tapicerzy nie używaj skóry szkoda zwierzątek obij siodło kocem w panterkę będzie cudnie 1 Lazy An
AndrzejCBR Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2013 Ejj o tym nie myślałem:)
Dawid Xrv Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2013 nie używaj skóry szkoda zwierzątek obij siodło kocem w panterkę będzie cudnie Sorry Aneta. Jak sobie wyobrażasz jazdę w takim siodle po deszczu? Taki koc jest jak gąbka. Pomysł średni... 1
SMmaciek Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zeta robi pokrowce antyposlizgowe do crosówek i supermociaków, moze tym sobie obij tylko nie wiem jak z rozmiarem. Pokrowce sa dostępne na allegro użyttkownik MEFO-MX z tego co pamietam:) 1
Ziomek30 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2013 Najbliżej to masz chyba porządnego tapicera w lodzi na Kilińskiego .
AndrzejCBR Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2013 To nie tak blisko taka kanapa jak jest w f2 to jak ktoś wyżej napisał mogę kupić sam materiał i obić.
chylon Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2013 Ja dałem do obszycia siodło od bandziora w łodzi na aleksandrowskiej na przeciw kochanówki zapłaciłem 250 zł za***ista skóra jestem zadowolony Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
AndrzejCBR Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2013 Drogo drogo, mam już tapicera koło Tomszowa Mazowieckiego który zmienił mi podsufitke w skodzie octavi za 130 a obszywa kanapy od moto po 100zl.
Dadza84 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2013 Od jakiegoś czasu sama poszukiwałam firmy, która podjęłaby się obszycia kanapy w moim moto ... Pisałam do różnych firm - rozbieżność cenowa była niesamowita ! .... szczęka opadła , kiedy za niezbyt wyszukany wzór zaśpiewali mi 550zł.... W ostateczności trafiłam na firmę "pjii" ( wpisując w google wyskoczy stronka gościa) , który wycenił obszycie z niewielką zmianą kształtu siedziska i haftem na 250zł :-) Wzorów, materiałów do obszycia w propozycjach ma multum - myślę, że warto zadać sobie troszke trudu z wysyką do innego miasta a mieć rzecz porządnie zrobioną ...zresztą w dość pokaźnej galerii, którą prezentuje na stronie można ocenić jakość wykonania i podjąć decyzję
matttm1 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2013 Wejdźcie na mój temat tam jest poglądowe zdjęcie jak mi jedna firma wykonała obszycie siedziska no i namiar do nich i za fajne pieniądze . Co prawda nie w okolicy Piotrkowa ale polecam
Rekomendowane odpowiedzi