adany_76 Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 Witam serdecznie , jestem z łodzi , troszkę późno rozpoczynam przygodę z moto bo dopiero w wieku 35l ,ale nigdy nie mów nigdy . Niedawno kupiłem gpz 500 , jak na początek daję sobie radę . Kurs kat a już zakończony pozostało ni się tylko zapisać na egzamin . Myślę że nie będzie tak źle , posiadam już kat b,c,e,t i spore doświadczenie (praca jako kierowca ) . Jeszcze raz wszystkich pozdrawiam i do zobaczenia na drogach 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić....
Muodyv6 Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 Witaj ;] , Zaprezentuj nam swój motorek w dziale ,,nasze motocykle'' ;] 0 Cytuj
JAKUBKO Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 strzałeczka 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl
TMiN Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 cześć ... i się chłopie pospiesz żeby cię śniegi nie zastały z tym egzaminem 0 Cytuj
RyjekOcw Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 Siemanko 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!
adany_76 Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 postaram się jutro wstawić fotki . 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić....
Suchy-wolk Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 No witamy, jak nas znalazłeś? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Czarna_750 Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 Siemanko 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie
nocone Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 Witaj! 0 Cytuj ◬ ╲╭━━━━╮ ╲┃╭╮╭╮┃ ┗┫┏━━┓┣┛ ╲┃╰━━╯┃ ╲╰┳━━┳╯ ╲╲┛╲╲┗
Topaz Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 WitamKolejna Kawa 0 Cytuj |'^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^|*||__|-TEAM MONSTER ENERGY- |*||''|";\,____|__...__...__by_Kawasaki ___|*||_|_|,,..,,,,]|""(@)''(@)'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''(@)(@)** (@)
lukas_01 Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 Witamy i życzymy powodzenia 0 Cytuj
adany_76 Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 znalazłem was przez www.mojekawasaki.pl 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić....
Patrycja Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 Witaj 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka
Rekomendowane odpowiedzi