JASTRZAB Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Witam wszystkich zainteresowanych co niektórzy mnie znają śmigam żółtą FZ-1 N , tak się składa że zwolniło mi się miejsce w garażu na Karolewie przy ul. Wileńskiej blisko Maratońskiej , normalny garaż na auto osobowe póki co stoi tam tylko mój sprzęt i wejdą tam jeszcze spokojnie 3 motocykle. Garaż ogrzewany zimą 20 st. jest umywalka woda ciepła zimna , bardzo dobrze oświetlony , swieżo po remoncie , na podłodze płytki , wózek warsztatowy z narzędziami , ładowarka aku , stojaki do moto przód + tył , stół warsztatowy , lodówka na różne rzeczy :-) , muzyka czyli wieża. Myslę że jak na takie warunki 100zł od motocykla na miesiąc to dobra cena , w razie pytań 606-342-812 Artur 0 Cytuj Odszkodowania powypadkowe z polisy OC sprawcy za różne zdarzenia z ostatnich 19 lat , bezpłatna analiza sprawy , wypłacam zaliczki do 20 tys. zł na osobę po podpisaniu umowy , pokrywam wszelkie koszty sądowe , daję pisemną gwarancję wygranej sprawy sądowej.Artur JastrzębskiDyrektor Generalny woj. ŁódzkieEuropejskie Centrum Odszkodowań S. A.606-342-812 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quki Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Parę lat mieszkałem na Wróblewskiego przy Maratońskiej i moto musiałem trzymać na parkingu przy 4Carsie Jak byśmy się wtedy znali to lodówka zawsze by była pełna 1 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi