Madzix Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Nie działa, bo głosowanie jest dopiero od jutra 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Głosowanie się zaczęło 0 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Bombel Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 no i poszło :):) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIELGRZYM Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 poszło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 jak wyżej 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 2 głosy bo i żonka się dołożyła 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 jeszcze tak ze 100tyś. głosów i będzie Tor 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Ja też już. Namawiam kogo popadnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Myślę, że 10-15 tys. da pewność... 0 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 ode mnie 4 poszły. Proponuję adminom podpiąć temat na główną. 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuksik96 Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Ja niestety nie mogę zagłosować, ale dałem znać wszystkim znajomym na FB aby oddali głos jeśli mogą i dawali znać swoim znajomym. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diclac Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Głosik poszedł 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrborsuk Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Zagłosowane 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 poszlo 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simin Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Zagłosowane Dowiedziałem się o głosowaniu z motogen http://www.motogen.pl/Wspomoz-budowe-toru-motocyklowego-w-Lodzi,21787.html Patrząc na doniczki na Piotrkowskiej obawiam się że 3,5 mln zł powstanie mały placyk do nauki jazdy ("ale o asfalcie najwyższej jakości "). Oczywiście zagłosowane, rozpowszechnione wszystkimi możliwymi środkami. Gratuluje zapału i sumienności! Mam nadzieję że się uda i za rok nie będzie trzeba >150 km jechać żeby pobawić się na torze PS: Na zdjęciach poglądowych jest jakaś nitka toru - czy jest ona już uwzględniona w projekcie / tak będzie mniej więcej wyglądać? 5 nawrotek jedna po drugiej wyglądają groźnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 To zdjęcie jest tyko poglądowe. Nie ma jeszcze ustalonej nitki toru. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Zagłosowałem i tak sobie pomyślałem, że może warto by było zorganizować takie stoisko do głosowania online (jakiś laptop z internetem + wklepywacz ) w niedzielę na FŁM Day. Będzie na pewno sporo sympatyków 2oo i duża część z Łodzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Zagłosowałem i tak sobie pomyślałem, że może warto by było zorganizować takie stoisko do głosowania online (jakiś laptop z internetem + wklepywacz ) w niedzielę na FŁM Day. Będzie na pewno sporo sympatyków 2oo i duża część z Łodzi. Dobry pomysł ! Będzie to ostatni dzień glosowania ! Jeżeli możecie wrzucajcie to info gdzie się da. Wiem, że to będzie wyglądać jak spam i nikt tego nie lubi ale raz w życiu mozna się poświęcić... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Ja przekonałem już kilkanaście osób (praca + rodzina) do oddania głosu na L0197. Co ważne większość z tych osób nie interesuje się motoryzacją i prawdopodobnie bez zachęty wybrałaby coś innego. Tak więc bardzo dużo zależy od Nas - trzeba cisnąć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Zagłosowane! Dziś Dorotę zmotywuję 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaron1 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Rozumiem, że głosy oddajecie na 2 wymienione tutaj propozycje W sumie to skusiłem się na lekturę tej budowy toru, nie wiem czy ktoś z was to w ogóle czytał, wydaje mi się, że Wasze uniesienie powinno trochę opaść po przeczytaniu wniosku, bo o motocyklach tam jest mowa w jednym zdaniu na końcu listy, tor raczej ma służyć do zawodów sportowych, a nie śmigania sobie z racji braku innych pomysłów, zapraszam do lektury 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 W sumie to skusiłem się na lekturę tej budowy toru, nie wiem czy ktoś z was to w ogóle czytał, wydaje mi się, że Wasze uniesienie powinno troche opaśc po przeczytaniu wniosku, bo o motocyklach tam jest mowa w jednym zdaniu na końcu listy, tor raczej ma służyć do zawodów sportowych, a nie śmigania sobie z racji braku innych pomysłów, zapraszam do lektury Tak jak każdy inny mały tor w Polsce. Najpierw w założeniach jest torem kartingowo-szkoleniowym który więcej ma posłuzyć do "zawodów" potem pojawiają się dni na doskonalenie jazdy na moto i w poślizgu a potem dla wszystkich normalny kalendarz użytkowania.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinozaur Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 I co, głosujecie ładnie na L0197? Każdy głos się liczy, grosz do grosza i będzie kokosza. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 głosujemy P.s. ja mam prośbę taką - jak ktoś jest z Górnej i jeszcze nie głosował, to jak można to dopisać do piątki G 0134 - zbieramy głosy na ocieplenie naszej remizy OSP 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Zagłosowałem wraz z "drugą połową"! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi