Skocz do zawartości

Taka Sytuacja - Tor W Łodzi...

Rebel

Rekomendowane odpowiedzi

Arkadiusz Małecki

Na wczorajszym treningu moto 4h, uczestnicy nabili średnio po 60 okrążeń (90 kilometrów), a rekordzista przejechał aż 77 okrążeń (115 kilometrów!) myślę, że to dobra opcja za obecne wpisowe. Natomiast na tym porannym treningu (2h), rekordzista nabił 50 okrążeń (a średnia wyszła 50 okrążeń). Nie było pełnej obsady, ale da się jak się dobrze trafi :smile:

Przypomnę aktualne ceny, które będą obowiązywać:

2h - 109PLN

4h - 159PLN

6h - 219PLN

Co do transponderów, są one wydawane każdemu (chyba, że ktoś nie chce). Proszę przestawić tok myślenia z "nie są obowiązkowe, to nie muszę płacić za nie" na "cena zawiera koszt pomiaru czasu" :smile:

Przypomnę, że w cenie macie, nie tylko możliwość wjazdu na tor, ale również serwis kawowo-herbaciany i wodę do oporu, dostęp do kompresora i narzędzi, warunki w poczekalni level wyżej niż na większości podobnych obiektów, darmowy internet, opiekę medyczną, instruktor motocyklowy który zawsze coś podpowie i świetną lokalizację samego obiektu (nie trzeba jechać np. 350 kilometrów, żeby wjechać na tor, więc za oszczędzone paliwo macie tutaj transponder w cenie;-).

Osobiście uważam, że takie warunki muszą kosztować - co ciekawe porównałem ceny z podobnym, nieco większym ODTJ w Polsce i naprawdę nie wiem o co chodzi z ta krytyką naszych cen ;-)

w jakich godzinach można podjechać na pomiar DB ? jakoś nie mogę znaleźć czasu na torowanie, ale wpadłbym chociaż na chwilę sprawdzić czy wszystko ok, abym nie musiał się zdziwić jak już będę miał czas na torowanie :biggrin:

5 godzin temu, Arkadiusz Małecki napisał:

....

Co do transponderów, są one wydawane każdemu (chyba, że ktoś nie chce). Proszę przestawić tok myślenia z "nie są obowiązkowe, to nie muszę płacić za nie" na "cena zawiera koszt pomiaru czasu" :smile:

Przypomnę, że w cenie macie, nie tylko możliwość wjazdu na tor, ale również serwis kawowo-herbaciany i wodę do oporu, dostęp do kompresora i narzędzi, warunki w poczekalni level wyżej niż na większości podobnych obiektów, darmowy internet, opiekę medyczną, instruktor motocyklowy który zawsze coś podpowie i świetną lokalizację samego obiektu (nie trzeba jechać np. 350 kilometrów, żeby wjechać na tor, więc za oszczędzone paliwo macie tutaj transponder w cenie;-).

Osobiście uważam, że takie warunki muszą kosztować - co ciekawe porównałem ceny z podobnym, nieco większym ODTJ w Polsce i naprawdę nie wiem o co chodzi z ta krytyką naszych cen ;-)

Rozumowanie jest proste, uczestnicy ponoszą koszty czegoś czego nie koniecznie potrzebują podczas jazd i nie używają.

Oczywiście jasne jest, że inwestycja w system pomiaru czasu potrzebny na torze musi Wam się zwrócić, nie jesteście fundacją charytatywną, stąd podwyżka cen za "pomiar czasu w cenie".

Nikt nie podważa tego wszystkiego co jest "w cenie", wszystko jest super!!!, tyle że do tej pory było to za 89 PLN, a teraz za 109 PLN... dla jednych nic nie znacząca różnica, dla innych decydująca.

Nie gniewajcie się już nie marudzę :biggrin:

nie ufaj, nie proś, nie bój się...

WItam

Mam pytanie odnośnie 24.08, gdyż patrzyłem w tamtym tygodniu i w kalendarzu były jazdy swobodne na moto, te kilkugodzinne, i 4 albo 5 miejsc kupionych. Urlop wzięty, znajomi dogadani żeby pojechać w parę osób, pogoda też ma być fajna, po czym wchodzę dziś żeby wykupić jazdy i okazuje się, że jest szkolenie samochodowe, na fb też żadnej informacji o odwołanych jazdach nie było.  O co kaman? To też była jakaś "chwilowa promocja" jak wcześniej było pisane o tych jazdach za 69 zł czy ogólnie ten grafik jest zmienny i nie ma się co przyzwyczajać do niego i raczej patrzeć na bieżąco?Pytam nie złośliwie, raczej informacyjnie jak to wygląda od strony organizacyjnej, bo nieraz urlop czy przyczepę na moto trzeba zarezerwować wcześniej i dobrze wiedzieć na ile wcześniej jest to odwoływane bądź zmieniane.

• 2 tygodnie później...

Cześć.

Wybiera się może ktoś na szkolenie motocyklowe na Tor Łódź?

Może był już ktoś na takim szkoleniu i wypowie się na temat jak tam jest.

Pozdrawiam

• 7 miesięcy temu...
Arkadiusz Małecki

Coś, na co czekało wielu motocyklistów! Ruszamy z Track Day'ami motocyklowymi po Torze Łódź. 
Premierowe jazdy już 14 kwietnia (zobaczymy czy się uda, pogodę zapowiadają kiepską...) kolejne w długi, majowy weekend 1f642.png

https://www.facebook.com/events/453055545111672/

54 minuty temu, Arkadiusz Małecki napisał:

Coś, na co czekało wielu motocyklistów! Ruszamy z Track Day'ami motocyklowymi po Torze Łódź. 
Premierowe jazdy już 14 kwietnia (zobaczymy czy się uda, pogodę zapowiadają kiepską...) kolejne w długi, majowy weekend 1f642.png

https://www.facebook.com/events/453055545111672/

Tak długo zwlekaliście, że akurat te terminy mam już wbite na innych torach. Fajnie, że już coś ruszyło w temacie moto na torze Łódź :smile:
Czekam na kolejne terminy maj i czerwiec.

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

• 2 tygodnie później...

Siema wariaty :smile:

Pilnie odstąpię jutrzejszy Track Day na torze Łódź 10:00 - 12:30. Zmieniły się plany a kasa już wpłacona!

https://www.facebook.com/events/453055545111672/?event_time_id=453055565111670

Pozdrawiam

Edytowane przez mr.R (wyświetl historię edycji)

• 1 rok później...

Kawałek sobotniej sesji na torze w Łodzi. Kontrola trakcji szalała, nie mialem już prawie na czym jechać. Opona po Slowacji i dwoch wypadach na ten tor zakończyła już swój żywot. Była świetna atmosfera i zabawa. Polecam niezdecydowanym!

https://1drv.ms/v/s!Auhjadv1-XzahQti8btuH9uT0o4g

• 5 lat później...

Odgrzeje trochę kotleta i zachęcam wpaść czasem na #Tor Łódź.
Nadal w fajnych cenach są organizowane trackdaye.
https://tor-lodz.pl/kalendarz?event_type=6
image.png.be1a1cbe212b2e6087d548c1c5b91b34.png

Patrzymy w kalendarz na track day moto i zapisujemy się.
2,5h 229zł
3,5h 309zł

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕