Spons78 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Wczoraj jeździłem na "Torze Łódź". Fajny, techniczny, sporo zakrętów. Pętla to ok. 1300 m. Dwustronny. Brakuje jeszcze band, rifli i budynek jest wykańczany. Generalnie OK 0 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Spons78 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Mój film ze szkolenia na "Torze Łódź": 5 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 jaki koszt i jak długo można tam pojeździć? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Cennika jako takiego nie ma, ale są firmy (ODTJ), które prowadzą na nim szkolenie. Informacje znalazłem na Facebook. Wkrotce ma byc cennik - rozmawiałem z Prezesem Toru. Będą różne opcje. 1 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 No i fajnie. Tor na własnym podwórku. Oby cenami nie uwalili tego 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 To i mój punkt widzenia 4 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Zapomniałem Wam napisać, że dzisiaj przejeżdżając widziałem jak stawiają ładna tabliczkę przy szosie z info o torze. Teraz z daleka widać gdzie trzeba odbić na tor. BTW dzisiaj jeździły jakieś Lamborghini itp. impreza z cyklu "Devil Cars" . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Jest zaplanowany pierwszy wjazd wolny dla moto 6.10.2016: Track Day dla posiadaczy motocykli. Maksymalna ilość zgłoszeń: 30 motocykli Sesje 20 minutowe po 15 motocykli w każdej sesji (grupy wyjeżdżają na tor na przemian). W razie pytań, prosimy o kontakt mailowy: a.malecki@tor-lodz.plGodzina rozpoczęcia: 8:00Godzina zakończenia: 13:00 Cena: 200 PLN 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Czwartek Zobaczę kto się pisze i dam znać.Jest/będzie jakaś lista starujących ? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martucha Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 No fajnie a wiecie coś na temat bonów podarunkowych? Info o cennikach miało się pojawić na dniach a od zeszłego tygodnia cisza... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emq Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 http://m.lowiczanin.info/glowna/wydarzenia/-Jak-rozwiazac-problem-halasu-z-toru-w-Kielminie-/ "Ośrodek Doskonalenia Techniki Jazdy – Tor Łódź jeszcze nie został oficjalnie otwarty, a już pojawiają się wokół niego wątpliwości. Burmistrz Andrzej Jankowski na ostatniej sesji poinformował radnych i sołtysów, że uskutecznił postępowanie wyjaśniające w związku z informacjami, jakie docierają do niego ze strony mieszkańców, na temat uciążliwości toru, który powstał w Kiełminie. Chodzi o hałas." Wysłane za pomocą Tapatalk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Chodzi o hałas. No na ostatnim torowaniu były bagiety i mierzyli hałas decybelomierzem. Najlepsze jest to, że tam jeżdżą w koło toru chłopaki na crossowkach. Dodam od siebie, że mój wzrok nie sięgnął po horyzont zabudowań w okolicy toru.Pewnie kury się nie niosą, bo upalajO motury 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Właściciel toru powinien srogo pomyśleć co z tym zrobić... można posadzić drzewa, krzaki itd za ogrodzeniem, nasyp jakiś zrobić - cokolwiek ... bo jak już teraz trują d*pę to niestety ale ciężko to widzę ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Cytat z artykułu: "Posesje tych, którzy właściciele mieszkają najbliżej toru, osłania wzniesienie terenu. Na hałas uskarżają się natomiast osoby mieszkające na otwartym terenie, położonym nawet w odległości kilku kilometrów od toru." Zawsze, jak widać, znajdą się tacy, co to im będzie przeszkadzać, nawet jak mieszkają kilka kilometrów dalej - taka gmina, panie, kury nie niosą, mleko kwaśnieje, stara nie daje ... Właściciel toru powinien srogo pomyśleć co z tym zrobić... można posadzić drzewa, krzaki itd za ogrodzeniem, nasyp jakiś zrobić - cokolwiek ... bo jak już teraz trują d*pę to niestety ale ciężko to widzę ... Jeżeli Własciciel wybudował tor zgodnie z Pozwoleniem na Budowę (a nie sądzę, by był inaczej) i dostał Pozwolenie na Użytkowanie (to pewnie będzie na dniach - planują oficjalne otwarcie pod koniec września), to nic więcej robić nie będzie musiał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 a osoby którym hałas przeszkadza będa zawsze, pewnie liczą na kasę. Tor w Bydgoszczy przecie jest w samym mieście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Gdyby w tym miejscu powstała nowa świątynia z gumowym dzwonem to wszyscy byliby zadowoleni. A tak lipa. Ale jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Jeżeli Własciciel wybudował tor zgodnie z Pozwoleniem na Budowę (a nie sądzę, by był inaczej) i dostał Pozwolenie na Użytkowanie (to pewnie będzie na dniach - planują oficjalne otwarcie pod koniec września), to nic więcej robić nie będzie musiał. coś mi się czuje że jednak będzie musiał jak zacznie ten ktoś dzwonić non stop. Tor w Lublinie też był wybudowany ze wszystkimi pozwoleniami na budowę i niestety już go nie ma ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Na otwarciu była Zdanowska, plecy pewnie są odpowiednie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiełek Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 (edytowane) Jest zaplanowany pierwszy wjazd wolny dla moto 6.10.2016: Track Day dla posiadaczy motocykli. Maksymalna ilość zgłoszeń: 30 motocykli Sesje 20 minutowe po 15 motocykli w każdej sesji (grupy wyjeżdżają na tor na przemian). W razie pytań, prosimy o kontakt mailowy: a.malecki@tor-lodz.pl Godzina rozpoczęcia: 8:00 Godzina zakończenia: 13:00 Cena: 200 PLN Jak dla mnie trochę lipa. Dla motocykla o tej porze roku w tych godzinach nie ma jazdy. W miarę normalna temperatura do jazdy to minimum 15 stopni. Czyli przy sprzyjających warunkach bedzie to godzina 10-11. Jak dla mnie 200 zeta za jazdę w niesprzyjających warunkach to sporo Edytowane 17 Października 2016 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flanel81 Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Zapisałem się najpierw na 6-go, ale pogoda kiepska była, więc przepisałem się na 16-go. Pogoda bez zmian i w tym roku pewnie już nie pojadę. Cena 200,- zł. nie jest zła. Jak jadę na Radom to koszty mam podobne, tyle że ponad 100 km dalej a sam tor też o wiele ciekawszy niż radoming... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark.o Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Dziś bylo całe 6 osób Warunki wymagajace, deszcz praktycznie non stop, ale można było sprawdzić, że nawet przy tej temperaturze przyczepność jest w miarę ok. Cena za 5 godzin bardzo w porządku. W przyszłym sezonie będą też krótsze wjazdy, za odpowiednio mniejszą kasę, także cen zaporowych nie ma. A, warto dodać, że jeździliśmy dziś prze trochę w prawo - wrażenia ekstra, jakby zupełnie nowy obiekt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Cena za 5 godzin bardzo w porządku. W przyszłym sezonie będą też krótsze wjazdy, za odpowiednio mniejszą kasę, także cen zaporowych nie ma. To fajna wiadomość. Blisko i mozna po pracy np. wpaść na spontaniczne 1-2h torowania zamist np. na siłownię. Jaram się! 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark.o Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Noo ja też nie ukrywam Mega za***iste jest to, że tak naprawdę mamy dwa tory, w prawo i w lewo, dziś to skumalem hehe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 No, no tylko żeby jedni nie pojechali na ten w lewo, a drudzy na ten w prawo bo będzie gymkhana od razu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 W przyszłym sezonie będą też krótsze wjazdy, za odpowiednio mniejszą kasę, także cen zaporowych nie ma. Może to o tym mowa: Track day Motocyklowe (2h) czas trwania: 2h w tygodniu / w weekend: 89zł / 119zł Motocyklowe (4h) czas trwania: 4h w tygodniu / w weekend: 139zł / 179zł http://www.tor-lodz.pl/cennik 1 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi