Lusia Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 teraz czekać na powalającą z nóg cenę za wjazd 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 teraz czekać na powalającą z nóg cenę za wjazd Proszę tutaj nie uprawiać czarnowidztwa Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Sprawdź jakie są ceny w odtj w Pszczółkach, ale z drugiej strony jest Lublin i moto niedziele wszystko będzie jasne w lipcu:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martucha Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Strona obiektu już jest, choć póki co żadnych konkretów http://www.tor-lodz.pl/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miechu Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 a wiadomo coś czy będą szkolić też motocyklistów, bo na stronie znalazłem tylko info o samochodziarzach? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) Raczej tak:) dla nich będzie dodatkowa kasa, a wydaje mi się, że będzie spora liczba motocyklistów zainteresowanych szkoleniem, bądź polataniem po tym torze. W końcu to najbliższy i jak narazie jedyny obiekt w okolicy. Info ze z głównej strony toru: OFERTA Nasza oferta kierowana jest do: • dziennikarzy sportowych • dealerów samochodowych • instytucji publicznych • klubów samochodowych • klubów motocyklowych • firm szkoleniowych • osób prywatnych Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez Lesiu94 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atoom Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 (edytowane) Pewnie już większość z Was wie, ale otwarcie tego toru o którym wspomina karolEK przewidywane jest na lipiec tego roku. Edytowane 22 Kwietnia 2016 przez Atoom (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 dokładnie na stronie ciągle powtarzają że otwarcie lipiec 2016, podobno też prace postępują w dobry tempie i mają się wyrobić - oby 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.B Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Byłem wczoraj przekonać się na własne oczy. Całość już utwardzona. Ale najbardziej podoba mi się to, że tor nie jest płaski. Wschodnia część jest wyżej. Całość robi fajne wrażenie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 (edytowane) Dzisiaj zrobiłem sobie wycieczkę na tor do Strykowa Niestety nie dopuścili mnie do wyścigu.... Miałem nieodpowiednie ogumienie Edytowane 2 Maja 2016 przez Wojtas (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Panowie widzę że zaczynamy codzienny nadzór nad realizacją planu Ważne żeby trzymać rękę na pulsie 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 ale z drugiej strony jest Lublin i moto niedziele dla nas już nie ma 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 W takim tempie to pewnie pojedziemy na nim wcześniej niż na autostradzie a1:d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Tak, już widzę ten tłum na łódzkim torze, każdy z fłm Kto chociaż kilka razy był na torze to widzę, ze tu piany nie bije a najbardziej się jarają ludzie, którzy mają nową miejscówkę na kolejną, nudną wycieczkę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 nową miejscówkę na kolejną, nudną wycieczkę Czemu nudną, lubię oglądać wyścigi w TV więc chętnie też popatrzę na żywo jak koledzy smigają 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Kto chociaż kilka razy był na torze to widzę, ze tu piany nie bije Piany nie bije, bo i o co? O zdjęcia z postępu prac? Jak tor będzie dobrze zrobiony to i znajdzie swoich zwolenników. Zawsze będzie dużo bliżej niż do Radomia itp. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervous Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 (edytowane) Dzisiaj była moja kolej, żeby spojrzeć jak przebiega budowa, akurat jak byłem jeździł tylko beczkowóz po torze i lał wodą po ubitym kruszywie ? Na mieście gadajo, że na dniach ma być asfalt lany. Edytowane 7 Maja 2016 przez Nervous (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Byłem wracając z PoznańRing - potwierdzam - część asfaltu już jest.... 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 jeździł tylko beczkowóz Ale jeździł w tempie wyścigowym czy raczej lans ? 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervous Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Pełen lans, zimny łokieć wypolerowana szoferka ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bartu Opublikowano 16 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 W poprzednim tygodniu jeszcze raz udało mi się podjechać na tor :-) Budynek torowy wystrzelił z ziemi, ściany już stoją, prace trwają teraz w środku. Na samym torze lepiej widać trasę, kilka pierwszych zakrętów jest już wyasfaltowanych jak latałem nad torem dronem, to podoba mi się znaczna różnica wysokości (na stronie toru mówią o ok. 6 m +/-). Podziwiajcie! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Jakiegoś zegara z odliczaniem do otwarcia nie było? 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Ee to cruzerami też zrobimy szarżę ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 cruzerami też zrobimy szarżę Arek, chyba na otwarciu w paradzie 1 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 (edytowane) Dzisiaj sytuacja przedstawiała się następująco Edytowane 19 Maja 2016 przez kabzior (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi