Majk Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Kolega był na miejscu zobaczyć. Rzeczywiście ziemia wyrównana i ułożona w nitke toru już jest! Dowód :-D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 SUPER 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Ja to myślalem, że to jakaś prowokacja lub żart na pierwszego kwietnia :-) oby oby ale ceny to jednak jestem ciekaw 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 To nie żart. Dla pewności sprawdziłem NIP jaki podali na stronie, w Głównym Urzędzie Statystycznym i faktycznie taka firma istnieje. Zainteresowanie i ilośc zapytań do nich na FB wskazują ze chyba ktoś zrobi dobry interes... Łódź - Miasto przyjazne motocyklistą 4 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.B Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Moim skromnym zdaniem to to jest albo prima aprilis, albo ktoś robi darmowe badania rynkowe. Żeby sprawdzić ile byłoby chętnych i przygotować plan biznesowy do banku. Także lipiec 2016 to można raczej między bajki wsadzić. To że teren wyrównany, to nic nie znaczy. Bo może być pod motocross zrobione. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) Dziś tam byłem i na pewno nie jest to tor pod motocross ,bo kto by równał teren i robił takie łuki ? Widać już nawet fundamenty od zabudowy. Już nie mogę się doczekać , oby wszystko szło zgodnie z planem.W sumie asfalt wylać to nie jest długi okres czasu jak i wybudować 1 budynek , prędzej będzie więcej czekania na papierkowe sprawy aniżeli stricte techniczne. Nic tylko czekać Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez fuckout2 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.B Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 No obyś miał rację 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasus Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Ktoś zwietrzył dobry deal ze względu na zmianę przepisów na PJ. Deal tym lepszy, że państwowa instytucja pod tytułem WORD nie wybuduje swojego obiektu, a będzie komercyjnie płacić za korzystanie z takowego przez następne XX lat. I pewnie nie tylko Łódzkiego WORDu to dotyczy, a wszelkich okolicznych w województwie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bartu Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) Panowie i Panie, Tor Łódź to nie żaden żart prima aprilisowy Oto mój filmik nagrany wczoraj na miejscu - to się dzieje na prawdę! Trasa jest wyznaczona i wykopana oraz częściowo wyłożona tłuczniem. Z ziemi tego nie widać ale jest rozmach W lipcu będzie już jeżdzone! Edytowane 4 Kwietnia 2016 przez Bartu (wyświetl historię edycji) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) filmik nie działa EDIT: dobra teraz działa coś u mnie musiało być nie tak Edytowane 4 Kwietnia 2016 przez Kovalchuck (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 U mnie działa fajnie się prezentuje. .. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Dobry termin oddania, niewiele po zakończeniu mojej kolejnej (mam nadzieję, że ostatniej) rehabilitacji. 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.B Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Panowie i Panie, Tor Łódź to nie żaden żart prima aprilisowyOto mój filmik nagrany wczoraj na miejscu - to się dzieje na prawdę! Trasa jest wyznaczona i wykopana oraz częściowo wyłożona tłuczniem. Z ziemi tego nie widać ale jest rozmach W lipcu będzie już jeżdzone! Super. Fajnie, że udało Ci się to sfilmować! Pozdrawiam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemowa Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Panowie i Panie, Tor Łódź to nie żaden żart prima aprilisowy Oto mój filmik nagrany wczoraj na miejscu - to się dzieje na prawdę! Trasa jest wyznaczona i wykopana oraz częściowo wyłożona tłuczniem. Z ziemi tego nie widać ale jest rozmach W lipcu będzie już jeżdzone! Wygląda super, nadal nie dowierzam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaDa Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Jak dla mnie extra, może będzie widać z balkonu podczas wizyty u teściów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Byłem, filmik w środę! 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasus Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Dobry termin oddania, niewiele po zakończeniu mojej kolejnej (mam nadzieję, że ostatniej) rehabilitacji. termin wynika z tego, że od 01.2016 po 4 miesiącach każdy świeży kierowca musi się udać na kurs doszkalający. Na chwilę obecną bez ODTJ w okolicy, Łódź ma podróżować na obiekt Zasady. Wstrzymałbym entuzjazm, nie wierzę też w "atrakcyjne ceny" bo to obiekt prywatny, powstaje ze względu na zmiany w przepisach PJ, także reszta czyli pojeżdżawki dla entuzjastów to będzie margines działalności. Nie potrafię zrozumieć, jak to się stało, że nic nie buduje WORD jak było to zapowiadane. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mur67 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 termin wynika z tego, że od 01.2016 po 4 miesiącach każdy świeży kierowca musi się udać na kurs doszkalający. Na chwilę obecną bez ODTJ w okolicy, Łódź ma podróżować na obiekt Zasady. Wstrzymałbym entuzjazm, nie wierzę też w "atrakcyjne ceny" bo to obiekt prywatny, powstaje ze względu na zmiany w przepisach PJ, także reszta czyli pojeżdżawki dla entuzjastów to będzie margines działalności. Nie potrafię zrozumieć, jak to się stało, że nic nie buduje WORD jak było to zapowiadane. To przecież proste jak schemat cepa: Po co mają budiować jak kto inny buduje? Po cholere mają się użerać z ludzmi, ponosić koszty... I tak do nich przyjdziesz - bo musisz... Ich wali że kto iinnny buduje - nie oni poniosą koszty twojego dodatkowgo szkolenia tylko Ty. A jeśłi oni coś będą tam organizować - idę o zakład że do wynegocjowanych na torze cen dorzucą ze 25-30%. I tak nic nie robiąc - zarabiają 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.B Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Czyli jest jeszcze rynek na drugi tor 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 termin wynika z tego, że od 01.2016 po 4 miesiącach każdy świeży kierowca musi się udać na kurs doszkalający. Na chwilę obecną bez ODTJ w okolicy, Łódź ma podróżować na obiekt Zasady. Wstrzymałbym entuzjazm, nie wierzę też w "atrakcyjne ceny" bo to obiekt prywatny, powstaje ze względu na zmiany w przepisach PJ, także reszta czyli pojeżdżawki dla entuzjastów to będzie margines działalności. Nie potrafię zrozumieć, jak to się stało, że nic nie buduje WORD jak było to zapowiadane. Mała poprawka , nowe przepisy mówiące o obowiązkowym odbyciu kursu doszkalającego po zdaniu prawa jazdy wchodzą dopiero w 2017r. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasus Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Mur76, chyba masz rację. Po prostu uważam, że WORD zbudowałby lepszy/wszechstronniejszy obiekt - vel Trójmiasto - i taniej dostepny - nie musiałby zarabiać, a jedynie nie przynosić strat. Lepszy rydz niż nic, ale z tego powodu jest mi zwyczajnie szkoda zaprzepaszczonej szansy. Czyli jest jeszcze rynek na drugi tor Na forach pewnie tak , realnie to się nie ma szansy zwrócić komercyjnie. Mała poprawka Mea culpa, faktycznie zmienili... aż tak nie śledzę tych dynamicznych rozgrywek nowelizacyjnych... Czy tam jakieś premie sobie wypłacają od częstotliwości zmian przepisów PJ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weelkoo Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Budują aż się kurzy. Dziś byłem się rozejrzeć. Termin lipcowy wg. mnie jak najbardziej realny. Trafiłem akurat na dostawę kruszywa. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 W radiu też już "brzęczą" http://lodz.eska.pl/sport/w-strykowie-pod-lodzia-powstaje-tor-samochodowy-wizualizacje-zobacz-jak-bedzie-wygladal-wideo/143444 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Krótkie info, szybki view na obiekt a to wszystko w formie motovloga. Jak ktoś lubi taką formę, zapraszam. 3 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weelkoo Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Dzisiaj podjechałem sprawdzić jak się sprawy mają. Budujo. Budynek warsztatowy ma już ściany, część nitki toru jest zagęszczona kruszywem. Ogólnie sporo sprzętu i ludzi się uwija. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi