quki Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2013 Witam Witam wszystkich serdecznie Mam na imię Michał - część z was zna mnie z forum Na gumie Mieszkam na Retkini i jeżdżę ( teraz oglądam na zdjęciach - bo moto zimuje ) CBR 1100 XX - powiedzmy że wróciłem do latania i mój obecny motocykl przez ostatnie 3 sezony był w posiadaniu innego klubowicza . Mam nadzieje że polatamy razem w nadchodzącym sezonie. Pozdrawiam Michał Quki 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać
Suchy-wolk Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2013 Powitać 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Thebestof78 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 cześć 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Marsel Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 Strzała, dawaj foty XX-siora, dawaj 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/
Aidekk Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 Powitać i plus za podpis z Job 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
quki Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 Strzała, dawaj foty XX-siora, dawaj siemka co do fot to zapraszam na : http://www.bikepics.com/members/quki/99cbr1100/ Pozdro 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać
Thebestof78 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 bardzo ładny 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Marsel Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 "kawał konia", niech się sprawuje gratulacje 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/
krzychoslav Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 siemanko 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
Bliźniak Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl
quki Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 dzięki wielkie wszystkim za miłe powitanie 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać
achmed Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 witam kolege z retkini...... 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200
quki Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 siemka siemka Z której części jesteś ? 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać
bulwa Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 Siema ładny, wtrysk czy jeszcze gaznik miałem takiego kupić na wiosne ale jednak wybrałem zzr1200 0 Cytuj
quki Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2013 Siemka Wtrysk i jeszcze moc przed zmniejszeniem ( 164 km ) Pozdro 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać
bulwa Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2013 Siemka Wtrysk i jeszcze moc przed zmniejszeniem ( 164 km ) Pozdro taką ogladałem też czarna i na jednym kominie karbonowym ładna była ale jednak zygazaka wybrałem cos innego egzotyka 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi