żyszk Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 witam może ktoś z forumowiczów zajmuję się naprawą tłumików lub zna taki punkt w łódzkim 0 Cytuj
Dann Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 https://www.facebook.com/pages/edhaust/220305788030250 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
żyszk Opublikowano 3 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2013 z Edkiem już rozmawiałem teraz potrzebowałbym coś w naszych rejonach 0 Cytuj
Soltys Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2013 jaki tłumik chcesz naprawiać? orginalny czy kit, a jeśli kit to jaką technologią zbudowany i najważniejsze co chcesz naprawić, co się zepsuło? 0 Cytuj
żyszk Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2013 orginalny tłumik po glebie na prawą stronę jest przetarty i przepaliła się dziura 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi