Scyzer Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Witam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobS Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 hej, na ten moment nie posiadam prywatnego i szczerze mam problem z tym co bym chciał. Kiedyś gustowałem w nakedach, ale odkąd zacząłem pojawiać się na torze w Poznaniu i po kilku dłuższych trasach pozmieniało mi się. Przymierzałem się też do enduro. Obecnie jeżdżę różnymi pojazdami dzięki pracy w redakcji. Miałbym ogromny problem teraz coś wybrać, dlatego poczekam jeszcze, aż moje preferencje się trochę doprecyzują Ostatnie motocykle jakimi jeździłem to Triumph Speed Triple, Ducati Monster 1100. Miałem okazję przejechać na po torze Ducati Panigale i udało się dosiąść na chwilę BMW HP 4. Wrażenia z jazdy z HP 4 niezapomnianie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 siema 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Cześć 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 strzałeczka do zo na 2oo LWG 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi