Skocz do zawartości

Zimowa Nuda

AndrzejCBR

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ! mam ostatnio sporo wolnego czasu, normalnie śmigałbym gdzieś na moto ale jak wiadomo pogoda nie pozwala a nuda mnie już powoli nurtuje. Chodzę co jakiś czas do garażu doglądam coś przy motocyklu albo przy aucie no ale ile można :laugh2: moto zimuje jak należy w aucie wszystko zrobione, oglądanie komedii mnie już nie bawi. Spora część znajomych zarobiona. Co Wy robicie o takiej porze roku? chodzi mi tutaj o jakieś męskie motoryzacyjne zajęcia, a może i kobiety coś poradzą?

Ja się z lekka wyżywam sie  w pracy...w czasie zimy a do tego dochodza gokarty  :riding:  rozbierz sety na cześci pierwsze papier scierny potem polerka   :biggrin:

Edytowane przez Dann (wyświetl historię edycji)

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

Andrzej od setów po wachacz , klamki ,wszystko co aluminium  :biggrin:  a przy tym dobra muza ,piwko  :P  no i jakaś fajna dziewuszka :gitara:

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

aczkolwiek co do polerki setów fajnie to wygląda ale za jakiś czas metal się utlenia nie mowiąc już gdy sety pojdą w ruch w sezonie utrzymanie w czystości ich staje się uciązliwe.

w f2 nie mam aluminiowego wahacza;/

Ja bedziesz miał dzieciątko to się będziesz cieszył że możesz pójść do garażu, chyba że już masz i jest na tyle duże że może zająć się sobą.

Wczoraj z trudem udało mi się w końcu przygotować trampka do zimowania. 

A jak się bardzo nudzisz to zapraszam, mam kilka temtaów do ogarnięcia w wozidłach, a nie mam czasu podłubać.

Moge przygotować listę :smile: 

Kurna jaka nuda?? Mi brakuje czasu na sen i doba ciągle za krótka. :biggrin:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

A ja dziś jeździłem chwilę ale nawet dla mnie już za zimno. O takiej porze poza piwem i filmem:

* basen

* forumowa siatkówka

* gokarty

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Praca - potem książka, muzyka, komputer, gitara, garaż, znajomi. Nuda? Doba powinna mieć 48h :smile:

kolejność dowolna i przypadkowa hehe

Ja bedziesz miał dzieciątko

Ja sprawiłem sobie malucha z nudów do remontu :smile: Tyle czasu spędzam w garażu, że brakuje na szkołę i dla bliskich ^_^

Ja sprawiłem sobie malucha z nudów do remontu :smile: Tyle czasu spędzam w garażu, że brakuje na szkołę i dla bliskich ^_^

W 2004r. też mi coś strzeliło do głowy i rozpoczołem projekt "SAM", kótry miał wyglądac jak GAZ69. I wyglądał, silnik i reszta gratów jak uczestniczyła w projekcie to historia na długą opowieść. W garażu spędziłem 3 lata. Teraz maży mi się Lancia  Delta Integrale, ale na razie pozostanę w sferze marzeń.

Edytowane przez M-461 (wyświetl historię edycji)