MANIUTEK Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Witam potrzebuje szyby do mojej hondy ponieważ orginał wydaje mi się za niski , potrzebna mi ta z garbikiem wyższa nie wiem jak się na nią mówi i przede wszystkim gdzie ją dostać bo w necie nie mogę jej znaleźć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 (edytowane) Po pierwsze pamiętaj że szyba w sc 33 przed liftem i po lifcie się różni... ..czyli interesuje cie szyba RACING... np .. http://allegro.pl/szyba-honda-cbr-900-98-99-racing-i-standart-i3731311132.html http://allegro.pl/honda-cbr-900-rr-99r-szyba-i3709029171.html tu masz szybke dobrej firmy Polecam ogladniecie giełdy na 4-um bladego trafiają sie niezłe kąski Edytowane 24 Listopada 2013 przez Dann (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANIUTEK Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 THX właśnie taką szukam( racing ) .. ja jak widać mam tą po lifcie ... jeszcze raz thx ...... jak by ktoś miał przypadkiem jakieś linki z takimi szybami to poproszę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 wujek google ma + allegro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANIUTEK Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 wujek google ma + allegro wujek google ma + allegro A kolega czyta ze zrozumieniem ,, pisałem ze nie wiem jak się nazywa i przez to trudno mi taką było znaleźć w necie poza tym może ktoś na forum miał by do sprzedania itd. więc taka uwaga z gogle + allegro była mi niepotrzebna .... pozd. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi