dominkzxr Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2013 (edytowane) Nareszie udalo sie zdobyc od szwagra moja wymarzona siodemke!! takze na wiosne latam z wami:) kolektory Racowe:) wydech Carbonowy przelotowy Akrapovic manetki rowniez zmienione zmienione klamki na mniejsze zielone opony michelin pilot power3 2013r kleja sie niesamowicie hmm zdj niedlugo wsadze pozdrawiam i na wiosne sie widzimy na trasie:-) Edytowane 14 Czerwca 2014 przez dominkzxr (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
_Michał_ Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2013 Ten egzemplarz kupiłeś może od Michała z Zakopca? 7mka bomba sprzęt - dla prawdziwego konesera marki 0 Cytuj
dominkzxr Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2013 skad znasz michala? kupilem od Andrzeja brata michala michal mial zx9r a teraz zx6r 1 Cytuj
krzychoslav Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2013 super sprzęt 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
Lans Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2013 Fajne malowanie dla tego modelu. Powodzonka! 0 Cytuj
AndrzejCBR Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2013 Zastanawiam się by na sezon wrzucić nowego tylniego laczka i myślę nad ta dwu składnikową pilotką którą masz, możesz ją śmiało polecić? Moto fajne, nie oklepane. Jak bardziej się z nim zapoznasz to napisz wiecej. 0 Cytuj
dominkzxr Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2013 Na tym moto szwagier jezdzil 5 lub 6 sezonow:-) wiec wiem wszystko o nim :-) Aa pilotki rewelacjana winkle!!!! Polecam!!! 0 Cytuj
WiktoR Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2013 ładna sztuka, Kawy są piękne!! 0 Cytuj
MaRRcin Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2013 Zastanawiam się by na sezon wrzucić nowego tylniego laczka i myślę nad ta dwu składnikową pilotką którą masz, możesz ją śmiało polecić? Moto fajne, nie oklepane. Jak bardziej się z nim zapoznasz to napisz wiecej. Chcesz super przyczepnosc? metzelery sportec-i M5 ale schodza po okolo 6tysiach. 2 CT slyszalem ze super przebiegi ale z przyczepnoscia slabo, ale nie jezdzilem na nich wiec to tylko opinia innych. A co do sportecow to mega klejaca sie oponka i na mokrym nic do zarzucenia. Szybko sie nagrzewa. Co do moto to prawdziwy supersport z lat 90tych. Byly po porstu za***iste. Twoj widac ze zadbany 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi