Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Norwegia - Oslo 30.10 - 3.11.2013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Super fotki, a krajobrazy zupełnie bajkowe...  :smile:

Jak zdążyłeś być w tych wszystkich miejscach?  ;)

Patent z rękawami na manetkach mógłby być niezłym pomysłem na najbliższe miesiące  :riding:

Opublikowano

Jeśli będziesz miał znów okazję powłóczyć się po Norwegii, polecam północ. Cywilizacja zanika. Mniej ludzi, dzicz,  monumentalne góry...

Opublikowano

Jak zdążyłeś być w tych wszystkich miejscach?

Codziennie kilka godzin chodzenia i od czasu do czasu korzystanie z komunikacji miejskiej pozwoliło obejrzeć całe Centrum i kilka podmiejskich dzielnic, ale prawdę mówiąc Oslo "d*py nie urywa", marzy mi się zwiedzenie Fiordów. 

Patent z rękawami na manetkach mógłby być niezłym pomysłem na najbliższe miesiące 

Najlepsze, że kupiłem sobie gazetę, aby podczas lotu poczytać i były reklamowane takie rękawice, a ja się "podśmiewałem". Wyobrażacie sobie zaskoczenie?  :hihi:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Brak weny i dobrego materiału, ze względu na "ponurą" aurę, ale coś się udało skleić :smile:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Opublikowano (edytowane)

Suchy, a co to za utwór w tle ? :smile:

fajny materiał, przyjemnie się ogląda :smile: pozazdrościć wyjazdu :smile:

Edytowane przez krzychoslav (wyświetl historię edycji)

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Opublikowano

Suchy, a co to za utwór w tle ?

Avicii - Hey Brother

Opublikowano

ale nie było jak karmiłeś fiordy?!!

Opublikowano

Aż mi się przypomniało jak mnie w parku Vigelanda zlało niemiłosiernie :] Ale za to bezchmurne niebo na kole podbiegunowym i +20 stopni zrekompensowało wszystko. Tak jak pisze David Xrv - północ rządzi :smile:

Suzuki DL650

Opublikowano

fajne foty i fajna muza w filmie ;) (o filmie się nie wypowiadam :biggrin:)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

A gdzie spaliście? bo w Oslo chyba nie ma tanich hosteli?? ;)

motorcycle.gif
Opublikowano

A gdzie spaliście? bo w Oslo chyba nie ma tanich hosteli?? ;)

u znajomych ... :smile:.... tam nic nie ma taniego .....

Opublikowano

Norwegia fajna sprawa, mam rodzinę w Bergen, w sumie już 2 pokolenia. Obiecałem, że kiedyś przyjadę do nich moto. Ktoś chętny skoczyć ze mną? Zapewniam nocleg :-P

Opublikowano

Zapewniam nocleg :-P

Czekaj na mnie  :riding: