LUBIANY Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 (edytowane) Fajne moto nie tylko przy kluczykach, ale też szczekającego na siedzeniu Tylko zamontuj pasy dla pchlarza aby nie spadł Edytowane 1 Maja 2014 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek2000335 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Piękna Hania . Oby długo posłużyła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadza84 Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 dzieki bardzo Lubiany, pchlarza małego będę trzymać za pazuchą co by się nie zgubił w czasie jazdy ;D..... ;D a tak serio...na forum nijaki "chippe" jezdzi ze swoim pupilem...i szczerze, aż mu zazdroszczę...niestety Niko ze swoim adhd nie wytrzymałby 5 minut jazdy,.,,, ;D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadza84 Opublikowano 12 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Już jakiś czas temu zamontowane zostały klamki regulowane długie Wybrałam czarne Z racji tego, że nie podobały mi się seryjne lusterka to kupiłam czarne o bardziej wyszukanym kształcie I w całej obecnej okazałości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Szerszonek coraz piękniejszy. Co to za klamki i skąd zamawiane? Myślę nad podobną zmianą i szukam pewnego źródła. 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadza84 Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Witam po dłuższej przerwie Odświeżę info na temat moto i może on zostać zamknięty, ponieważ motocykl został sprzedany - aktualnie znajduje się w woj. zachodnio-pomorskim Jeśli chodzi o kolejne, ostanie już zmiany to "Szerszeń" otrzymał m.in: - tankpad Motoggrafix - hugger na tylne koło - tylną lampę LED Poniżej ostatnie zdjęcia, wykonane dzień przed sprzedażą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi