LUBIANY Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2014 (edytowane) Fajne moto W dniu 30.04.2014 o 14:33, cekal napisał(a): nie tylko przy kluczykach, ale też szczekającego na siedzeniu Tylko zamontuj pasy dla pchlarza aby nie spadł Edytowane 1 Maja 2014 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
bartek2000335 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2014 Piękna Hania . Oby długo posłużyła 1 Cytuj
Dadza84 Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2014 dzieki bardzo Lubiany, pchlarza małego będę trzymać za pazuchą co by się nie zgubił w czasie jazdy ;D..... ;D a tak serio...na forum nijaki "chippe" jezdzi ze swoim pupilem...i szczerze, aż mu zazdroszczę...niestety Niko ze swoim adhd nie wytrzymałby 5 minut jazdy,.,,, ;D 1 Cytuj
Dadza84 Opublikowano 12 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2014 Już jakiś czas temu zamontowane zostały klamki regulowane długie Wybrałam czarne Z racji tego, że nie podobały mi się seryjne lusterka to kupiłam czarne o bardziej wyszukanym kształcie I w całej obecnej okazałości 1 Cytuj
bercikoski Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2014 Szerszonek coraz piękniejszy. Co to za klamki i skąd zamawiane? Myślę nad podobną zmianą i szukam pewnego źródła. 0 Cytuj You'll never ska alone!
Dadza84 Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2016 Witam po dłuższej przerwie Odświeżę info na temat moto i może on zostać zamknięty, ponieważ motocykl został sprzedany - aktualnie znajduje się w woj. zachodnio-pomorskim Jeśli chodzi o kolejne, ostanie już zmiany to "Szerszeń" otrzymał m.in: - tankpad Motoggrafix - hugger na tylne koło - tylną lampę LED Poniżej ostatnie zdjęcia, wykonane dzień przed sprzedażą 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi