Suchy-wolk Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 (edytowane) Macie pomysły, gdzie co i jak? chodzi o prezenty, bo jeżeli maja to być zabawki to lepiej do hurtowni pojechać, wtedy bedzie taniej, a i prezenty będą fajniejsze. . Spokojnie, też wiemy, że im taniej tym lepiej = więcej prezentów, ale mamy wszystko zaplanowane i najpierw czekamy do najbliższego wtorku na listę "wyczekiwanych" prezentów przez dzieci, potem będzie można oszacować wydatki i rozdysponować budżet po 30 listopada Także mamy pomysły i wiemy gdzie, co i jak, ale każde wskazanie dobrej hurtowni będzie przydatną informacją. Z racji tego, że otrzymałem kilka wiadomości w związku z problemem o nabywaniu strojów mikołaja informuję, iż 8 grudnia podczas spotkania na Placu Wolności, będzie można nabyć u mnie strój mikołajowy w dwóch wersjach: 16 PLN (czapka, broda, bluza, spodnie, pasek) 32 PLN - grubszy materiał, lepsza jakość wykonania (czapka, broda, bluza, spodnie, pasek) Rozmiary kostiumów są uniwersalne, jeśli ktoś sobie życzy rezerwacji to proszę o PW. Stroje będą odsprzedawane po cenie zakupu u naszego partnera karty członkowskiej - Hurtownia AGD "Sągary" s.c. Edytowane 17 Listopada 2013 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
braFF Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Suchy, przydałoby się trochę wcześniej. Te stroje są jak podejrzewam w jednym rozmiarze i żeby je założyć na ciuchy motocyklowe trza trochę wysiłku (chyba że komuś nie przeszkadza na przykład otwór wentylacyjny w kroku Czasem wymaga on jakiś przeróbek (np. w zeszłym roku widziałem jak ktoś sprytnie rozciął mikołajską czapę i przykleił do kasku). Bo taki hardcore jak przemiły kolega na armaturze który przyjechał w zeszłym roku w czapce ZAMIAST kasku jest nieakceptowalny. pzdr, braFF 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Suchy, przydałoby się trochę wcześniej. Żaden problem Można pojdechać (od poniedziałku do piątku) i odebrać samemu na miejscu strój - Łódź, ul.Skrzywana 5/7 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Przelew zrobiony na tak szczytny cel bezdyskusyjnie postaramy się również być 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darka Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 ode mnie też właśnie poszło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciesu Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Także dorzucam się do akcji, szacun dla organizatorów!!! 0 Cytuj Burek 400 K3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwaśna Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 ciesu - Każdy kto się dorzuca jest organizatorem ! dzięki za wpłaty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Dorzucam się i Ja poszło 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 każde wskazanie dobrej hurtowni będzie przydatną informacją. Ja robiłem zakupy w Interkobo, przy Brukowej. Są tam też 2 (Artyk, Dromader) inne, bardzo dobrze prosperujące w obrębie ulic Zbąszyńska-Brukowa-Pojezierska 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 skromnie ale poszło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciesu Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 ciesu - Każdy kto się dorzuca jest organizatorem ! dzięki za wpłaty Kwaśna - miło to słyszeć/czytać, najchętniej sam bym wtedy z Wami się przejechał (to wtedy byłbym organizatorem pełną gębą hehe), ale na chwilę obecną to mało prawdopodobne, więc nie deklaruję się aż tak daleko :-) Pozdrawiam!!! 0 Cytuj Burek 400 K3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Coś poszło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwona.Kraś Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Pieniążki poszły. Pozdrowienia dla wszystkich Darczyńców 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 http://www.motogen.pl/Wkrotce-lodzcy-MotoMikolaje-wyrusza-w-droge,19180.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Wczoraj czytałem ten tekst, a dopiero po publikacji znalazłem malutkie błędy Z okazji rozpoczęcia sezonu motocyklowego 2012 - zorganizowali dla dzieci grilla powinno być 2013, poprawimy 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 powinno być 2013, poprawimy chyba już poprawione... jak ktoś ma FB to zawsze można udostępnić, może przypadkiem ktoś nie związany z FŁM coś wpłaci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 (edytowane) ja udostępniam regularnie wydarzenie na fb i wiem że kilku moich znajomych dołączyło do akcji, a w przyszłym tygodniu będzie też na portalu łodzianin.pl :-) Edytowane 21 Listopada 2013 przez kamakirionna (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 hm na forum jest 2561 Wszystkich użytkowników więc patrząc na tą liczbę i na listę osób które wpłaciły to mimo wszystko licho to wygląda... udostępniłam informację na paru stronach na facebooku więc jeśli choć jedna osoba wpłaci po przeczytaniu tej informacji to będzie dobrze (; 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Chęci są ale wypłaty nie ma więc nie przeskoczy się. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępniłem już na początku tygodnia na FB, przesłałem także info internal mailem w mojej firmie. Jak na razie był tylko jeden zainteresowany, ale zobaczymy jak to z czasem... 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Myślę, że tak na prawdę ciężko będzie o jakiś zewnętrznych udziałowców z prostej przyczyny - ktoś kto nas nie zna uzna to albo za przekręt albo, że szkoda kasy etc..Możliwe jest również (w co jednak bardzo wątpię), że ktoś się obudzi i sam z siebie wpłaci coś na konto jakiejś fundacji ale myślę, że takich to by ze świecą szukali.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 troszke odbije od tematu, macie jakies pomysly jak przymocowac czapke mikolaja do kasku? ;d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 (edytowane) Ja robie na taśmę dwustronna powinno trzymać opcja nr 2 rzepy też na taśmę do kasku i czapki Edytowane 21 Listopada 2013 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 tylko czy pozniej da rade usunac ta tasme ;x 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Przelew poszedł 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi