salat Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 chyba nas nie wpuszczą do domu dziecka jeśli będzie nas kole 50 np. to po 10 minutach jazdy go home?? Wpuszczą wpuszczą, miejsca na motocykle jest tam pod dostatkiem Co do strony z listą prezentów to proszę śledzić ten wątek, lista będzie się pojawiać, jak narazie Suchy na fb umieścił informację na temat konta 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Spotkanie 8 grudnia 2013 o godzinie 10.45 na Placu Wolności w Łodzi PONIŻEJ KONTO, GDZIE MOŻNA DO 30 LISTOPADA WPŁACAĆ DAROWIZNY NA DOM DZIECKA. Z ZEBRANYCH PIENIĘDZY UFUNDOWANE ZOSTANĄ PREZENTY DLA DZIECI.Bank Zachodni WBK S.A. - Stowarzyszenie Łódzkich MotocyklistówNumer konta - 95 1090 2705 0000 0001 2021 6449Uwaga!W tytule przelewu prosimy wpisać: Darowizna na Dom Dziecka 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 będę jeśli warunki na to pozwolą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Stroje trzeba mieć własne ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Stroje trzeba mieć własne ? Tak. W Castoramie/Realu/Tesco kupisz za dychę (ja tak zrobiłem w ubiegłym roku) 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Tak. W Castoramie/Realu/Tesco kupisz za dychę (ja tak zrobiłem w ubiegłym roku) ale sam "płaszcz" czy czapa / broda w zestawie ? 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 tylko majtki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Strój wg własnego uznania, zestaw z casto obejmuje spodnie kurtkę brodę i czapkę Czy ktoś z forum ma moto z wózkiem bocznym ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 no akurat gdzieś posiadam takie w mikołaje, więc.. akurat do zestawu 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Czy ktoś z forum ma moto z wózkiem bocznym ? znajomy Marty Thebestof ma moto z koszem (chyba nawet jest na forum ale nie pamiętam nicku) ale on mieszka w Lipcach Reymontowskich. jakby coś potrzeba było pomóc w organizacji to jestem chętna:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Gładki ma takie moto. 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Sikorr, pogadaj z Saltem, może ci "Hadre" pożyczy na wyjazd... hehehehe.... Suchy, jak sprawa wygląda z wpłatami na to wasze konto w walucie nie polskiej ?? Salat, po kiego grzyba ci rusek s fuskiem ??? Podjedź do Motopubliki i pogadaj z nimi, jeden z chłopaków ma qada, zresztą już w zeszłym roku nam pomagali i zawsze popierali akcję, więc jak odpowiednio wcześnie zagadasz, to może facet qadziorem pojedzie... jak coś, to daj znać na priv, wyślę ci numer do niego... 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Rusek s fuskiem mógłby worek z prezentami przywieźć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Suchy, jak sprawa wygląda z wpłatami na to wasze konto w walucie nie polskiej ?? Normalnie, każde konto bankowe przyjmie każdą kasę po przeliczeniu średniego kursu waluty. Sprawdź lepiej w swoim banku jakie są opłaty za przelew międzynarodowy. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Super inicjatywa, jestem chętna do pomocy gdyby było trzeba, prowadzę Pudeko z Wizytówkami i poza wizytókami robimy też wszelaki hand-made - m.in filcowe breloki itp może by udało nam się skonstruować dla każdego dzieciaka taki filcowy z motywem moto czy coś - może macie jakieś pomysły? Ile tam jest dzieciaków do obdarowania? 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Dzieciaków ostatnio było 20 szt ale dokładny stan ustalę we wtorek, wtedy też powinniśmy mieć listy z życzeniami od dzieciaków. Pomysł z filcowymi zabaweczkami jest super - może jakieś motocykle tylko musiałabys pamiętać że albo wszystkie możliwie identyczne przynajmniej w podobnej kolorystyce bo już raz sie mi dzieciaki pokłóciły o zielony ołówek i był płacz i foch 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Coś pomyślimy zatem - jak będzie projekt pokażemy, czekam zatem na znak ile jest dzieciaczków i działamy - jest miesiąc czasu - to tak naprawdę mało, jeśli moje doświadczenie organizacyjne w czymkolwiek pomoże to też dajcie znać, bo mam spore przebicie na fb - mogłabym napisać o tej inicjatywnie na portalu www.wojewodanoise.pl i dać informację do Lodzianin.pl jeśli jesteście zainteresowani :-) 1 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Kaska poszła mam nadzieje że pogoda dopisze bo chce w tym roku być obecny na moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=595571363854936&set=a.282429015169174.70630.281814238563985&type=1&theater Wojewoda Noise wspiera akcję :-) I jeszcze tutaj :-) http://wojewodanoise.pl/newspost/moto-mikolaje-2013/ 2 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Koper Opublikowano 10 Listopada 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Wszystkich, którym marzy sie długa parada poprzedzająca wizytę w DD chciałbym uświadomić, jak wyglądało to w zeszłym roku:Przy kilku stopniach na minusie (chyba było -7/-9, dokładnie nie pamiętam). Nie było żadnej parady, tylko przejazd najkrótszą i możliwie najwygodniejszą trasą z Pl. Wolności do dzieciaków i już w połowie drogi grzaliśmy łapy na cylindrach, bo taki był ziąb, a tempo jazdy było raczej paradne, poniżej 50km/h. Szybsza jazda też nie miała większego sensu, gdyż w drodze na zbiórkę na wizjerze zamarzała mi para, a podnoszenie wizjera tylko przyśpieszało ten proces, więc warunki jazdy nie należały do komfortowych Tak czy siak, mimo tego, że motocykl mi 2 razy upadł na 50m drogi wyjazdowej z dd (na śniegu nie zaleca sie używania przedniego hamulca), jeśli tylko pogoda dopisze, to gorąco zachęcam do czynnego udziału i z góry uprzedzam - dzieciaki zaskakująco szybko uczą się wkręcać moto na czerwone pole i zaskakująco długo potrafią wsłuchiwać sie w ten dźwięk (nie oglądając się na przerażone miny właścicieli ) 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwaśna Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 dzieciaki zaskakująco szybko uczą się wkręcać moto na czerwone pole i zaskakująco długo potrafią wsłuchiwać sie w ten dźwięk (nie oglądając się na przerażone miny właścicieli ) ha ha no tak było - gdyby sytuacja się powtórzyła ( o na pewno tak będzie ) to proponuje wtedy po prostu sobie powtarzać po cichu : " to dla dobra dzieci -one są szczęśliwe ..." 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Koper... pamiętam te twoje tańce na śniegu I zbieranie cię z tego śniegu też... faktycznie, ślisko diabelnie tam było i tu popieram ( wyjątkowo ) Kopera, nie ma co liczyć na dłuższe parady, czy spokojną jazdę, to jest raczej ciężka praca za kierą żeby dotrzeć na miejsce w takich warunkach ( też to kilka krotnie przerabiałem jeszcze na podkarpaciu ) Kwaśna, ja to bym chciał zobaczyć twoją minę jak dzieciaki zaczną twoją maszynę piłować na obrotach, czy taka spokojna będziesz Po ostatniej imprezie dla dzieciaków i wożeniu ich na festynie, wydmuchało mi uszczelki w przewodzie olejowym, tak bardzo zgrzałem babcię Hadrę, w dodatku jeżdżąc baaaardzo powoli... Zresztą kto był już w DD, ten sam wie jak łapy bolą od jazdy w kółko i jak ciężko jest zgasić motocykl ( bo dzieciaki nie odpuszczają ) Hehehehehe Tu chciałem podziękować Salatowi, za dowożenie mi wachy w co mniej przewidzianych przypadkach 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwaśna Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Kwaśna, ja to bym chciał zobaczyć twoją minę jak dzieciaki zaczną twoją maszynę piłować na obrotach, czy taka spokojna będziesz Po ostatniej imprezie dla dzieciaków i wożeniu ich na festynie, wydmuchało mi uszczelki w przewodzie olejowym, tak bardzo zgrzałem babcię Hadrę, w dodatku jeżdżąc baaaardzo powoli... no nie zobaczysz mój drogi - po pierwsze bo Cię tu nie ma no a gdybyś przyjechał to ja do tego czasu (choć bym chciała ) nie zdążę kupić nowej maszyny... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 A miałem nadzieję że jednak się wkońcu wybierzesz do DD na motocyklu, bo cały sezon coś się nie składało, żeby dzieciaki powozić wspólnie... A co do mojego bycia lub nie bycia w Łodzi, to autokar jedzie około 10 godzin, więc mogę się pojawić z nienacka i niespodziewanie z rana i wprosić się na kawę, bo mam do ciebie niedaleko Hehehehe Tak serio, to jeszcze nie wiadomo czy mnie na pewno nie będzie, wszystko zależy od spraw tutaj, się zobaczy jak będzie... Ale spokojnie, coś z Yumii wymyślimy jako niespodziankę dla dzieciaków Jeszcze tylko transport musimy ogarnąć i będzie git Kwaśna, nową maszynę, to wpadaj do Nauhaus, mamy tutaj całkiem fajny sklep z motocyklami. No i przewaga taka,że nie są składane z pięciu różnych po dzwonie... Stoi w nim ładna Suzuki TL 1000, była by w sam raz dla ciebie... No chyba że wolisz Ducatti st4S, bo też sobie stoi... ty coś kiedyś chyba o Fireblade mówiłaś zdaje się... też gość ma i jest w cenie tego st4S, więc całkiem przyzwoicie... Jakbyś się wybierała to daj znać 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
braFF Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 ha ha no tak było - gdyby sytuacja się powtórzyła ( o na pewno tak będzie ) to proponuje wtedy po prostu sobie powtarzać po cichu : " to dla dobra dzieci -one są szczęśliwe ..." Taaaak, trzeba powtarzać. I raczej można sobie darować gadki w stylu: "bo jak jest zimno to olej zaraz po odpaleniu maszyny jest bardzo gęsty i słabo smaruje" dzieciak będzie słuchał z zainteresowaniem, ale w tym samym czasie nie przeszkodzi mu to w utrzymywaniu pełnej łychy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi